روایت "گاردین" از وضعیت تکان‌دهنده نظام بهداشت و درمان انگلیس

گروه جهان الف،   4031101152 ۱۹ نظر، ۴ در صف انتشار و ۱۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

«بسیاری از بیماران در بیمارستان های انگلیس در راهروها تحت درمان هستند و در برخی موارد، زنان باردار به دلیل این شرایط دچار سقط جنین می شوند و در عین حال، دیگر بیماران نیز ناتوان از اطلاع رسانی به موقع در مورد وضعیت خود در بیمارستان ها هستند زیرا زنگ هشدار در نزدیکی آن ها تعبیه نشده و بیراه نیست اگر گفته شود در شرایط غیرانسانی(شرایط حیوانی) قرار دارند.»

روایت "گاردین" از وضعیت تکان‌دهنده نظام بهداشت و درمان انگلیس

به گزارش الف؛ نشریه انگلیسی "گاردین" در مقاله ای جنجالی به یافته های جدیدترین گزارش "کاج سلطنتی پرستاری انگلیس" و همچنین سرویس خدمات بهداشت و سلامت این کشور اشاره کرده که بر پایه آن، چه بیماران و چه پرستاران و کادر درمان انگلیس، وضعیت به شدت نامساعدی را تجربه می کنند. این گزارش در بخشی تاکید می کند که آمار بیمارانی که در راهروهای بیمارستان ها جان خود را از دست می دهند و یا از ساده‌ترین امکانات بی‌بهره هستند و همین مساله موجب می‌شود تا جلوی چشم دیگران به راحتی فوت کنند، به شدت رو به افزایش است.  

در عین حال، اعضای کادر درمان در انگلیس نیز به نحو ملموس و رو به افزایشی، از موقعیت شغلی خود استعفا می دهند زیرا تحمل مشقات وکار و فشار روحی و استرس در محیط کار را ندارند. موضوعی که به یک جنجال بزرگ در انگلیس تبدیل شده است. 

گاردین در گزارش خود می نویسد: «سرویس خدمات بهداشت و سلامت انگلیس فاش کرده که در برخی بیمارستان‌های این کشور بیماران در کریدورهای بیمارستان جان خود را از دست می دهند یا برای ساعت ها ناپدید می شوند. در عین حال، برخی افراد که دچار حمله قلبی می شوند، کمک های مرتبط با احیا قلبی(سی پی آر) را به دلیل شلوغی بیش از حد بیمارستان ها دریافت نمی کنند. 

نهاد موسوم به "کالج سلطنتی پرستاری" نیز فاش کرده که بسیاری از بیماران در بیمارستان های این کشور در راهروها تحت درمان هستند و در برخی موارد، زنان باردار به دلیل این شرایط دچار سقط جنین می شوند و در عین حال، دیگر بیماران نیز ناتوان از اطلاع رسانی به موقع در مورد وضعیت خود در بیمارستان ها هستند زیرا زنگ هشدار در نزدیکی آن ها تعبیه نشده و بیراه نیست اگر گفته شود در شرایط غیرانسانی(به اذعان گاردین در "شرایط حیوانی") قرار دارند. 

کالج سلطنتی پرستاری هشدار داده که بیماران به طور مرتب و مداوم در مراکز درمانی این کشور با تهدید آسیب‌های سلامتی مواجه بوده اند و در برخی موارد به دلیل اینکه تجهیزات ضروری برای درمان آن ها در دسترس نیست یا کارکنان بخش درمان و سلامت به شدت شلوغ هستند و نمی توانند به همه رسیدگی کنند، جان خود را از دست می دهند. 

دکتر "آدرین بویل"، رئیس سندیکای پزشکان بریتانیا گفته است که شواهد و مستندات مطرح شده از سوی پرستاران که گزارش اخیر کاج سلطنتی پرستاری بر آن ها استوار است به قدری وحشتناک بوده که اگر آن را یک رسوایی خطاب کنیم بیراه نیست. به گفته وی، این گزارش ها باید دولت انگلیس را وادار کنند تا تلاش های خود جهت ارتقا کیفیت و استانداردهای بخش بهداشت و سلامت را دوچندان کند. 

دکتر آدرین بویل، رئیس کالج سلطنتی فوریت های پزشکی انگلیس گفته است: "من شوکه، وحشت زده و متاسف هستم که می بینم سطح ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی به بیماران که ما آن را ارائه می کنیم در این حد است(ضعیف است). شهروندان در موقعیتی که ضعیف و آسیب پذیر هستند به سرویس خدمات بهداشت و سلامت انگلیس مراجعه می کنند و باید از آن ها حمایت و مراقبت خوبی شود". 

گزارش 460 صفحه ای کالج سلطنتی پرستاری بر اساس توصیفات و توضیحات قابل تاملی است که 5400 نفر از پرستاران انگلیسی در مورد تجربیات کاری خود از فعالیت در بیمارستان ها ارائه کرده اند. این گزارش توضیح می دهد که چگونه: 

*بیماران روی صندلی های چرخ دار در راهروها و اتاق های انتظار بیمارستان ها و خدمات درمانی جان داده اند و اینکه افراد چگونه در شرایطی که بسیاری از استانداردهای بهداشت و سلامت رعایت نشده، جان خود را از دست داده اند. 

*اینکه چگونه بیماران در راهروهای بیمارستان ها بدون اینکه بتوانند از زندگ هشدار، صندلی چرخ دار، کپسول اکسیژن و یا دیگر تجهیزات پزشکی استفاده کنند دچار ایست قلبی شده اند...افرادی که حتی کمک سی پی آر را هم دریافت نکرده اند و جلو چشم بقیه جان داده اند. 

*چگونه به بیماران دارو و دیگر موارد پزشکی ارائه می شود و حتی در یک مورد، انتقال خون در راهروهایی که سرد و پُر سر و صدا و تنگ هستند صورت می گیرد. موضوعی که اجازه نمی دهد نزدیکانِ بیماران در کنارشان باشند. 

*عجیب اینکه در یک مورد، پرستار یکی از بیمارستان های انگلیس مجبور شده به یک بیمار بگوید که در شُرُف مرگ است. واقعا باید این سوال را پرسید که آیا عادلانه است در راهروهای یک بیمارستان به بیماری گفته شود که در حال مُردن است؟ 

*کمبود جای کافی به این معناست که بیماران در مکان هایی نظیر انبارها، محل پارک ماشین، ادارات و دفاتر و حتی در توالت، قرار می گیرند و به مسائل پزشکی آن ها رسیدگی می شود. 

بر اساس گزارش های جدید، برخی پرسنل بیمارستان ها در انگلیس وضعیت بیمارستان های این کشور را در هفته‌های گذشته که شاهد افزایش شمار مبتلایان به آنفلوآنزا در این کشور بوده ایم، وخیم توصیف کرده اند و تاکید داشته اند که بیمارستان ها توانایی پاسخ دادن به نیازهای مراجعان را ندارند و این مساله وضعیتی را رقم زده که آن ها در طول دوره کاری خود ندیده اند. 

برخی از پرستاران حتی از نظام بهداشت و سلامت انگلیس استعفا داده اند و دلیل آن را تحمل استرس شدید و فشارهای سنگین کاری عنوان کرده اند. یک پرستار انگلیسی می گوید: "من به کارم در نظام بهداشت و سلامت انگلیس خاتمه دادم زیرا اضطراب شدیدی را تحربه می کردم و مدام در وحشت بودم و نمی توانستیم تضمین کنیم که مردم، مراقبت های لازم و کافی را دریافت می کنند.»

لینک: 

https://www.theguardian.com/society/2025/jan/16/hospital-patients-corridors-royal-college-of-nursing-report-nhs

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۵۰۶۳۷۰۹:۰۰:۴۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲
به جای انتشار مطالب در مورد دیگران، در مورد مشکلات عظیم بهداشت و درمان ایران بنویسید.
ناشناس۳۷۵۰۷۰۹۰۹:۵۳:۳۲ ۱۴۰۳/۱۱/۲
9 نفر در در بیمارستان در ایران به خاطر یک عمل ساده آب مروارید به خاطر عفونت چشم نابینا شدند.
ناشناس۳۷۵۰۷۱۷۰۹:۵۶:۵۳ ۱۴۰۳/۱۱/۲
وزیر بهداشت و آموزش پزشکی: 50% بیمارستانهای ایران فاقد استاندارد ایمنی هستند.
ناشناس۳۷۵۰۷۲۰۰۹:۵۹:۲۴ ۱۴۰۳/۱۱/۲
پزشکان بیسواد بزرگترین معضل امروز نظام درمان کشور هستند. باید 4-5 تا پزشک رفت، کلی پول خرج کرد ،داروهای بیخودی مصرف کرد ، تا علت بیماری تشخیص داده شود.
ناشناس۳۷۵۰۷۲۴۱۰:۰۲:۱۸ ۱۴۰۳/۱۱/۲
داروی پایین آورنده ضربان قاب «کنکور 5» در عرض یک شب، قیمتش از 198 هزار تومان به 404 هزار تومان افزایش یافته است. دارویی که بیمار باید تا آخر عمرش آن را بخورد.
ناشناس۳۷۵۰۷۴۲۱۰:۰۸:۴۴ ۱۴۰۳/۱۱/۲
چرا این حرف را به بی بی سی نمی گویی؟ چرا وقتی که از کعبه آمالتان غرب و مشکلاتش میگویند عصبانی می شوید از چه چیزی می ترسید ؟
ناشناس۳۷۵۰۷۴۳۱۰:۰۸:۵۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲
متاسفانه انتشار چنین مطالبی یعنی فرافکنی. یعنی چشم بستن بر مشکلات خود و نگاه کردن به مشکلات دیگران.
ناشناس۳۷۵۰۶۴۰۰۹:۰۱:۵۳ ۱۴۰۳/۱۱/۲
آیا در انگلستان هم مانند ایران، پزشکان و پرستاران و کادر درمان به تعداد زیاد در حال مهاجرت هستند؟
ناشناس۳۷۵۰۶۴۱۰۹:۰۳:۰۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲
آیا در انگلستان و در شهر لندن، محله ای مانند ناصرخسرو تهران وجود دارد که در آن انواع داروهای نایاب به چند برابر قیمت به فروش برسند؟
ناشناس۳۷۵۰۶۴۴۰۹:۰۴:۴۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲
آیا در انگلستان هم مانند ایران، بیمارستانهایی پیدا می شوند که به جای تزریق داروهای گران قیمت شیمی درمانی، آب مقطر به بیماران تزریق کنند؟
ناشناس۳۷۵۰۶۴۵۰۹:۰۵:۲۹ ۱۴۰۳/۱۱/۲
آیا در انگلستان هم یک هویی قیمت دارو 4 برابر می شود؟
ناشناس۳۷۵۰۷۵۶۱۰:۱۶:۵۲ ۱۴۰۳/۱۱/۲
حالا خوبه که رییس جمهور ایران خودش پزشک است و قبل ها چهار سال وزیر بهداشت بوده!
سعید۳۷۵۰۶۵۶۰۹:۱۱:۳۴ ۱۴۰۳/۱۱/۲
کاش یک گاردین ایرانی هم پیدا می شد و از وضعیت بیماران در بیمارستانهای دولتی ایران گزارش تهیه می کرد .همه بار بیمارستانها بردوش رزیدنتهای پزشکی هستند که بعضا نه آموزشی دیده اند و در سال اول حضور خود مجبور به درمان بیماران بی شماری هستند که به اورژانس مراجعه کرده اند. و نکته جالب اینکه در بعضی از رشته ها امسال داوطلب رزیدنتی نداشته ایم یا خیلی کم بوده مثل رشته اطفال که بیمارستان های اطفال را با نبود پزشک حتی رزیدنت مواجه کرده و فشار روی تعداد اندکی که آمده اند .
ناشناس۳۷۵۰۶۷۵۰۹:۲۵:۰۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲
در یک مستند دیدم که قبلا نظام بهداشت انگلیس خوب بوده ولی وقتی به بخش خصوصی واگذار شد بد شد
ناشناس۳۷۵۰۶۷۶۰۹:۲۵:۱۶ ۱۴۰۳/۱۱/۲
الان نظام بهداشت انگلیس وضعش بدتره یا وضع مهاجرت دکتر ها پراستارای ما؟
ناشناس۳۷۵۰۶۹۸۰۹:۴۵:۰۰ ۱۴۰۳/۱۱/۲
اما نظام سلامت در کشور خودمان .......؟!
ناشناس۳۷۵۰۷۲۱۱۰:۰۱:۲۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲
شما هم از نظام بهداشت ایران یک گزارش تهیه کنید
ناشناس۳۷۵۰۷۴۸۱۰:۱۲:۱۲ ۱۴۰۳/۱۱/۲
بجای ایراد به سیستم درمانی ایران که تحت ناجوانمردانه ترین تحریم ها قرار دارد مشکلات بریتانیای کبیر که که یک عمر دنیا را چاپیده قبول کنید و مطمئن باشید با تعریف از غرب گرین کارت بهتون نمی دهند همین انگلیس مزور دهه ها کشور های دیگر را چاپیده و تحریم هم نیست پس چرا این وضعیت برقرار است ؟ به جای عصبانیت به این سوال جواب بدهید
ناشناس۳۷۵۰۷۶۹۱۰:۲۷:۱۶ ۱۴۰۳/۱۱/۲
به غربگدا ها بر می خورد !!

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. لیست بلند موفقیت‌های دولت رئیسی بدون برجام، بدون FATF

  3. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  6. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  7. هم فرصت، هم تهدید!

  8. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  9. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  10. لطفا جوگیر نشوید!

  11. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  12. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  13. دیوانه یا عاقل؟!

  14. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

  15. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  16. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  17. چرا اتاق بازرگانی خواستار استرداد لایحه جدید تجارت است؟

  18. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  19. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  20. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  21. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  22. روسیه جنگنده فرانسه را با «اس ۴۰۰» هدف گرفت

  23. نتانیاهو در پرتگاه جهنم!

  24. احساسی کردن فضا علیه FATF/ پوردهقان: اعضای مجمع مسئولان ما هستند نه آمریکایی یا اسرائیلی/ زارع: تصویب FATF به نفع کشور است

  25. چرا صهیونیست‌ها سرانجام به آتش‌بس تن دادند؟

آخرین عناوین