توکلی خطاب به رئیس و نمایندگان مجلس: از اقدام غیرقانونی دولت برای حذف دانشگاه‌های موفق جلوگیری کنید/ مانع ایجاد فرصت برای مقامات دولتی شوید

گروه اجتماعی الف،   3971030123 ۳۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس هئیت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس و نمایندگان خواستار جلوگیری از دادن حق ادغام و انحلال دانشگاه‌های موفق و معتبر کشور، توسط دولت شد و آن را غیرقانونی دانست.

توکلی خطاب به رئیس و نمایندگان مجلس: از اقدام غیرقانونی دولت برای حذف دانشگاه‌های موفق جلوگیری کنید/ مانع ایجاد فرصت برای مقامات دولتی شوید

به گزارش الف، احمد توکلی، رئیس هئیت  سازمان مردم نهاد مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه ای خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس و نمایندگان مردم خواستار جلوگیری از دادن حق ادغام و انحلال دانشگاه های موفق و معتبر کشور، توسط دولت شد و آن را غیرقانونی دانست و نوشت: پیامد خواسته یا ناخواسته چنین حکمی ایجاد فرصت برای برخی مقامات دولتی است تا با تعطیلی این دانشگاهها، دستشان برای استخدام بی ضابطه افراد فاقد تخصص و تعهد باز شود.

متن این نامه بدین شرح است:

جناب آقای دکتر لاریجانی

نمایندگان ملت شریف ایران

همان طور که استحضار دارید دولت در اقدامی غیر قابل دفاع و همراه با دستپاچگی، در  تبصره ۲۱ لایحه بودجه سال 1۳۹۸، می خواهد اجازه ادغام و انحلال صدها نهاد و سازمان مستقل را به دست آورد. این طرز عمل از جهات متعدد کاری ناشفاف، غیرمعقول، غیرکارشناسانه و غیرقانونی است:

۱- بسیاری از این دستگاه ها به حکم قانون تاسیس شده اند و برای هریک از آن ها ده ها ساعت کارشناسی و مباحثه در کمیسیون های تخصصی و صحن مجلس شورای ملی و مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است که به طور دائمی وجود قانونی یافته اند. حالا طی چند سطر ضمن یک قانون یک ساله، دولت اجازه می خواهد صدها دستگاه با این مشخصات را منحل یا در دستگاه های دیگر ادغام کند!

۲- از نظز ناشفافی این طرز کار کم نظیر است. هر یک از این انحلال ها و ادغام­ها باید پیوست کارشناسی داشته باشد تا معلوم شود در قبال چه هزینه اضافی بوده است که ترک آن لازم آمده و چرا یکباره برای صدها دستگاه این مصلحت پیدا شده است؟ هیچ کدام معلوم نیست. نمایندگان چگونه به این همه انحلال و جا به جایی بدون اطلاع و کارشناسی رای دهند. این تصمیم قدرت و ثروت زیادی را جا به جا  می کند.

۳- لایحه بودجه جای قانونگزاری نیست. این کار هم با قانون اساسی مغایر است و هم با قانون آیین نامه داخلی مجلس. شورای نگهبان در اظهار نظر پیرامون مصوبه بودجه سال 92 در نامه خویش چنین آورده است[1]:

«بندهای الحاقی 10،28، 31، 34، 40، 42، 43، 45، 46، 50، 52، 55، 56، 63، و 70 از آن جا که ماهیت بودجه ای ندارند، مغایر اصل 52 قانون اساسی شناخته شد» و در انتها تاکید می کند که احکام غیرمرتبط با بودجه باید در طرح یا لایحه جداگانه بررسی و تصویب شود نه در لایحه بودجه» همچنین تصویب چنین حکمی را شورای نگهبان به دلیل آن که مغایر مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان نهاد اصلی تصمیم گیری درباره دانشگاهها است نمی پذیرد.

از جمله دستگاه های مشمول این درخواست، دانشگاههای وابسته به دستگاههای اجرایی است که در صورت تصویب این تبصره، باید به وزارت علوم منتقل شوند که در واقع به معنای ادغام و تعطیلی این واحدهاست. این در حالی است که برخی از این دانشگاه ها همچون  دانشگاه نفت با 80 سال قدمت، جزء با سابقه ترین دانشگاههای کشور هستند. همچنین بخش عمده این دانشگاهها همچون دانشگاه نفت و دانشگاه صدا و سیما ،بر اساس نیازهای تخصصی سازمان، خود به صورت تخصصی و حرفه ای متناسب با نیاز دستگاههای خود نیرو تربیت کرده و استخدام می کنند که در صورت تعطیلی تامین نیازهای آنها دچار اختلال خواهد شد. به خصوص آن که در فرایند جذب دانشجو در این دانشگاهها استانداردهای بالایی را رعایت کرده و از همین رو بهره وری بالایی نیز دارند.

حیرت انگیز آن که در زمانه ای که کاربردی کردن علوم و رابطه صنعت و دانشگاه یکی از اولویت های نظام است دولت  می خواهد به تعطیلی چنین واحدهایی دست بزند. پیامد خواسته یا ناخواسته چنین حکمی ایجاد فرصت برای برخی مقامات دولتی است تا با تعطیلی این دانشگاهها، دستشان برای استخدام بی ضابطه افراد فاقد تخصص و تعهد باز شود. و عدالت اداری را بیشتر آسیب بزند. البته این حق برای دستگاه های اجرایی محفوظ است که اگر ادغام یا انحلال دانشگاه یا سازمان دیگری را لازم می داند، در شکل لایحه مستقلی با دلایل کارشناسی آن را از مجلس بخواهد.

درخواست دیده بان شفافیت و عدالت از شما نمایندگان محترم، مخالفت با پیشنهاد دولت و عدم تصویب آن در مجلس است.

احمد توکلی

رئیس هیئت مدیره سازمان مردم نهاد دیده بان شفافیت و عدالت

۳۰ دی ۱۳۹۷

دیدگاه کاربران

ناشناس۷۳۱۲۵۱۱۴:۰۴:۴۶ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
جناب دکتر توکلی پیگیری سپرده گذاران کاسپین به کجا رسید
ناشناس۷۳۱۳۵۶۱۴:۵۰:۲۱ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
جناب دکتر روحانی قبول بفرما که نباید 4 سال دوم را کاندید میشدید از همه جهت با عزت می رفتید
ناشناس۷۳۱۲۷۵۱۴:۱۷:۲۹ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
تصمیمات عوامل دولت ..... بس که نازیباست علی برکت الله
ناشناس۷۳۱۲۸۸۱۴:۱۹:۵۷ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
اتفاقا اگر دولت میخواد یه کار خوب بکنه همین بستن این دکانهای مدرک فروشی است .
ناشناس۷۳۱۸۷۰۲۰:۱۸:۲۰ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
اتفاقا همین چند دانشگاه نیروی کاربردی تربیت میکنن و بدرد بازار کار میخورن بقیه دانشگاه ها فقط تئوری اند
ناشناس۷۳۳۲۱۷۱۳:۲۸:۰۱ ۱۳۹۷/۱۱/۱
اره بابا این دانشگاه ازاد و پیام نور چین پدر تحصیل کرده ها و نخبه های مملکتو دراوردن
ناشناس۷۳۱۳۰۴۱۴:۲۴:۲۹ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
آقای توکلی این ادقام ها باعث حذف بسیاری از پست های مدیریت سازمانی و همچنین حق مدیریت های مرتبط می شود که به نفع بیت المال است. به علاوه زمانی که به صورت غیر کارشناسی با هدف توسعه اشتغال زایی از نوع دولتی این مراکز توسعه داده می شد کسی کارشناسی بودن و سود و زیان آنها را حساب کرد؟ توسعه دانشگاهها باعث ایجاد کوه از مدارک بی خاصیت شده است. که باید جلوی آن گرفته شود در ضمن از مزایای ادقام جلوگیری از موازی کاری ارگانها و نظم یافتن آنها است. به علاوه تبعیض های سازمانی را نیز کاهش می دهد.
ناشناس۷۳۵۴۲۶۱۶:۳۷:۵۰ ۱۳۹۷/۱۱/۲
ادغام
ناشناس۷۳۱۳۲۳۱۴:۳۳:۱۸ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
آقای توکلی عزیز ؛ آیا وقت آن نرسیده که با نامه های سراسر خواهش و تمنا که متاسفانه قابلیت نهی عملی ندارند را کنار بگذارید و ناجوانمردان را در عمل به چالش و رسوایی بکشید؟ آیا واقعا شما فکر میکنید این نماینده ها وقعی برای اینگونه نامه نویسیها قائل است؟
ناشناس۷۳۱۴۷۰۱۶:۰۱:۱۵ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
خداوکیلی دیگه اینجور نامه ها بی اثره دکتر دیگه پوست کلفت تر از این حرفها شدن اینجماعت خداشاهده فقط باید قلع و قمع کرد اینها رو
مهر۷۳۱۳۶۸۱۴:۵۵:۵۹ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
تعداد اندکی از دانشکده هایی که نام بردید معتبر است صدها موسسه علمی ... (ببخشید کاربردی) وابسته به دستگاهها وجود دارد و بودجه دولت را می بلعد که می بایست منحل شود!!
ناشناس۷۳۱۴۱۳۱۵:۲۱:۱۵ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
باورکنید داره حرف یک سریها باورم میشه که این دولت میخواد ایران رو بدبخت کنه تعمدا و .....هست
ناشناس۷۳۲۰۶۳۲۳:۰۴:۵۲ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
اتفاقا این دولت ازبدبختی ایران جلوگیری کرد
ناشناس۷۳۱۴۳۰۱۵:۳۳:۵۹ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
متولی آموزش عالی در کشور فقط و فقط وزارت علوم است و بسیار عقلانی است که دانشگاههای وابسته به دستگاههای اجرایی و البته دانشگاه فرهنگیان ، برچیده شوند.حتی آموزش پزشکی هم باید به وزارت علوم برگردد. آقای توکلی! از شما بعید است با این مساله مخاف باشید.
ناشناس۷۳۱۵۴۹۱۶:۵۶:۴۷ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
کاملا صحیح میفرمایید.تا دیر نشده اموزش وزارت پزشکی به اغوش وزارت علوم برگرده...
ناشناس۷۳۲۸۰۹۱۱:۰۳:۵۵ ۱۳۹۷/۱۱/۱
اتفاقا تبصره 21 که دولت آورد هیچ ارتباطی با آموزش پزشکی نداره. مسئله همینه چرا دولت این موضوع مهم را رها کرده!
ناشناس۷۳۴۱۲۶۲۳:۲۴:۲۷ ۱۳۹۷/۱۱/۱
عزیز من این از سطح فرهنگ یه عده خاص است که با رابطه میان دانشگاه و صنعت مخالف هستن. نمونه بارز و موفق از این دانشگاه ها میتوان به دانشگاه صنعت نفت اشاره کرد که با ارتباط خود با صنعت فارغالتحصیلانی موفق بیرون داده. اگه میخوای میتونی افتخارات دانشگاه MIT آمریکا رو مطالعه کنی که چگونه رابطه خود با صنعت باعث شد دنیا را از نظر تکنولوژی متحول بسازد.
رضامیرزایی۷۳۱۶۱۰۱۷:۳۲:۵۲ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
دانشگاه عامل مهم ضد رشد تروریسم در ایران شده است .نگاهی به خاورمیانه بیندازیم چه کسی پیرو داعش وطالبان القاعده است ؟اگر جوانان فهم شعور وفرهنگ وسواد بالایی داشته باشند سطحی نگر ودنباله رو بی بصیرت نخواهند بود.
ناشناس۷۳۱۶۸۱۱۸:۱۹:۰۸ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
آقای توکلی با کمال احترام نظر شما اشتباهه. زمانی که بازار کار وسعت داشت تحصیل بچه ها در دانشگاه نفت و خرج کردن برای انها و بورسیه کردن آنها با هدف کشاندن آنها برای زندگی در شرایط سخت جنوب دلیل داشت. حالا که دانشجویان بهترین دانشگاههای کشور حاضرن به دلیل شرایط افتضاح بازار کار بیان جنوب کار کنن دیگه چه دلیلی برای هزینه های زیاد در دانشگاه نفت وجود داره.
ناشناس۷۳۲۸۳۱۱۱:۰۹:۰۲ ۱۳۹۷/۱۱/۱
دانشگاه نفت 80 سال سابقه داره. دانشگاههای دیگر 40 سال دیرتر وارد این گود شدند. می فهمی یعنی چی؟ کجای دنیا دانشگاه برند و با سابقه و ممتاز را منحل می کنند؟ سوال اینست که چرا وزارت نفت با وجود دانشگاه صنعت نفت میلیونها دلار در دانشگاههای وزارت علوم خرج کرد تا جایگزین درست کنه؟ آیا این هدر دادن منابع کشور نبوده است؟ چرا باید دانشگاه با سابقه در قلب مناطق نفتی و عملیاتی منحل بشه؟
ناشناس۷۳۲۸۳۶۱۱:۱۰:۵۸ ۱۳۹۷/۱۱/۱
جناب میادین نفتی در همان منطقه های بد آب و هوا است و دقیقا به همین دلیل باید دانشگاه در جوار این صنعت و در قلب آن باشد. دانشجوئی که حاضر نیست 4 سال در این منطقه زیر کولر درس بخواند چطور می خواهد 30 سال با خانواده در این مناطق کار و زندگی کند؟
ناشناس۷۳۳۲۲۴۱۳:۳۲:۰۱ ۱۳۹۷/۱۱/۱
تا زمانی که با شرایط برابر با دادن کنکور همه می توانند وارد این دانشگاه های صنعتی بشوند حرف شما غیر منطقیه جوانی که از دوران دبیرستان هدف خود را مشخص کرده برای خدمت به وطن خود در یکی از بهترین و معتبرترین دانشگاه های ایران بدون پارتی و برای آن زحمت کشیده حقش مسلما سهمی از بیت المال می باشد ..البته به حق و عدالت
ناشناس۷۳۱۷۳۳۱۸:۵۱:۱۲ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
طبق مصوبه دانشگاه نفت ویک دانشگاه دیگر که یادم نیست استثنا هستند و ادغام نمی شوند بقیه یا باید تعطیل شوند یا ادغام و مطمین باشید این خدمت به کشور است. این موسسات از لحاظ علمی مایه تاسف هستند و بچه های مردم و هزینه مردم را هدر می دهند. ...
ناشناس۷۳۱۸۰۸۱۹:۴۲:۰۴ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
وقتی فارغ التحصیلان شریف و تهران و علامه بیکارند چه دلیلی داره دانشگاه صداسیما و تربیت معلم و مالک اشتر و امام صادق به یه نفر از 18 سالگی حقوق بدن تا بعدا براشون کار کنه.
ناشناس۷۳۲۱۷۹۰۰:۳۷:۵۷ ۱۳۹۷/۱۱/۱
تو هم درس بخون برو این دانشگاه هایی که گفتی.کسی جلوتونو نگرفته که.
امیر۷۳۱۸۴۲۲۰:۰۳:۵۴ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
موافق حذف دانشگاه های مربوط به وزارت خونه ها هستم. عباس پور چی شد. چند نفر از دانشگاه نفت استخدام وزارت نفت شدند. چرا با این همه دانشگاه تخصصی ما عقب افتاده ایم د استخراج نفت
ناشناس۷۳۲۸۴۰۱۱:۱۲:۴۴ ۱۳۹۷/۱۱/۱
دلیل عقب ماندگی در استخراج که شما مطرح می کنید را از وزیر 13 ساله نفت ژنرال زنگنه بپرسید
ناشناس۷۳۲۱۲۳۲۳:۴۳:۲۵ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
نامه احمد توکلی را محکوم می کنم دکه های مدرک فروشی باید تعطیل شوند حرکت حرکت درستی است این دیگه چه مسخره بازی است که راه اداخته اید
ناشناس۷۳۲۸۴۹۱۱:۱۴:۲۴ ۱۳۹۷/۱۱/۱
معلوم هیچ نمی دانی. دانشگاه نفت 80 ساله سابقه داره یعنی بعد از دانشگاه تهران قدیمی ترین دانشگاه ایرانه. فقط از کنکور دانشجو میگیرد. رئیس هیئت امناش وزیر نفته. مدارکش را وزارت علوم صادر میکنه
ناشناس۷۳۴۱۱۶۲۳:۱۷:۰۹ ۱۳۹۷/۱۱/۱
اون موقع که دانشگاه هایی مثل دانشگاه نفت وجود داشتن و نیروی متخصص بیرون میدادن فکرشو بکن ببینم بقیه دانشگاه ها کجا بودن.
ناشناس۷۳۲۱۸۶۰۰:۵۳:۰۸ ۱۳۹۷/۱۱/۱
دولت در این بند بیشتر هدفش روی دانشگاه صنعت نفت و صداوسیما و.. است وشامل دانشگاه فرهنگیان نمیشه چون این دانشگاه چندسالیه زیرنظر وزارت علوم قرار گرفته واکنون داوطلبان نخبه جذب میکنه.همین آقای جهانگیری ابلاغ کرد همه دستگاه ها دوران تحصیل دانشجویان خودشونو نباید جزو سابقه کار حساب کنه بجز فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان.تو همه جا دولت خودش دانشگاه فرهنگیان رو مستثنی کرده وبه این دانشگاه اهمیت داده.چون دانشگاه فرهنگیان یک دانشگاه حکومتی و مورد حمایت شدید مقام معظم رهبری -دولت ومجلس قرار داره هرگز برچیده نمیشه وبا قوت به تربیت معلمان آینده خواهد پرداخت.الانم دانشگاه فرهنگیان درحال توسعه است واین خیلی عالیه.همین امسال سازمان برنامه وبودجه با دستور رییس جمهور مجوز جذب 25هزار نفر برای دانشگاه فرهنگیان از طریق داوطلبان آزمون سراسری را صادر کرد واگه دولت آقای روحانی میخواست دانشگاه فرهنگیان رو حذف کنه هرگز اینقدر مجوز جذب وردیف وبودجه نمیداد.دولت حامی ما دانشجومعلمان هست وما از زحمات همه متولیان امر تشکر میکنیم وخیالمون از بابت ساماندهی آموزش عالی واین مباحث خیلی راحته. حالا شما هرچقدر میخواین اظهارنظر کنین.
ایمان۷۳۲۳۱۱۰۷:۳۱:۱۷ ۱۳۹۷/۱۱/۱
والا منم جای دوستان بالا بودم, همچین نظراتی میدادم! وقتی دفترچه سراسری رو دیدم و دانشگاه نفت و تهران و شریف و امیر کبیر قبول بودم, بخاطر اولویت استخدام اومدم جنوب, تو آب و هوای بد, تو محرومترین منطقه ی یه استان محروم, شما مرکز شهر تهرانو انتخاب کردین! حالا وزارت نفت بدعهدی میکنه و به نفع شما میشه شرایط. چرا مخالف توکلی ها و موافق تفکرات امثال وزیری مثل مهندس عمران, زنگنه نباشید؟ دوستان دانشگاه تهران تو آمار های بین المللی پا به پای ما هستن و نظراتشون رو قطعا در نظر میگیریم, ولی سایر دانشگاه ها لطفا تو زمینه نفت خودشون رو به واسطه برتری و قطب علمی بودن تو سایر رشته ها, برتر ندونن. درباره کارآمدی صحبت کردن و فقط از اسم دانشگاه نفت بهره بردن برای اهدافشون. دولت های هفتم و هشتم و یازدهم و دوازدهم دست جناب زنگنه بود که جز طرح ازدیاد برداشت گچساران که عملکرد مناسبش بر کسی پوشیده نیست, تمام طرح های تحقیقاتی به دانشگاه های تهران و شریف و امیر کبیر و جدیدا دانشگاه هایی مانند سهند واگذار می شود. انتقادات به شخص جناب زنگنه از همین سیاست هایی است که نمود مثبت بیرونی نداشته اند و تنها نمونه موفق ارتباط دانشگاه و صنعت رو به سمت دبیرستان شدن هدایت میکنن!
ناشناس۷۳۲۳۶۹۰۸:۰۵:۳۲ ۱۳۹۷/۱۱/۱
تو هر شهری حداقل 3 4 تا علمی کاربردی دستگاه های مختلف هست. خب چه خبره این همه. همه هم زیان ده هستند. همرو یک دانشگاه کنین.
ناشناس۷۳۲۸۵۳۱۱:۱۶:۲۶ ۱۳۹۷/۱۱/۱
جناب این تبصره مربوط به علمی کاربردی ها نیست مربوط به دانشگاههاست علمی کاربردی های دستگاههای اجرائی 7 ساله جمع شده آنها که شما میگوئید زیر نظر دستگاههای اجرائی نیست
امین۷۳۴۵۲۰۱۰:۱۷:۱۷ ۱۳۹۷/۱۱/۲
نظر بسیار درست و دقیقی است متاسفانه نظرات غیر کارشناسی، احساسی و سفسطه ای آینده کشور را به تباهی کشانده که مثالهای زیادی از آن وجود دارد یکی از آنها همین دانشگاههای علمی کاربردی و دانشگاههای زیر مجموعه دستگاههای اجرایی هستند. باید دو مطلب را از هم تفکیک کرد یکی دانشگاههای علمی کاربردی که برخی از آنها بدون داشتن زیر ساختهای لازم بنا شدند و صرفا دید مالی داشته اند و دوم دانشگاههای زیر مجموعه دستگاههای اجرایی هستند که برای بدنه کارشناسی خود نیرو تربیت می کنند. اولا که داشتن نیروی متخصص از الزامات توسعه پایدار یک سازمان است که برای همین موضوع در سالیان گذشته صنعت نفت، آب و برق، آموزش و پرورش، صدا و سیما نسبت به تربیت نیرو اقدام کردند که نتایج آن کاملا مشخص و اثبات شده است که نیرویی که از بدو ورود به دانشگاه با محیط شغلی آینده خود عجین می شود در هنگام ورود به فضای کار از دیگران جلوتر خواهد بود. نکته ای که بسیاری مطرح می کنند حق استخدامی است که از بقیه شاید سلب شود، مدافعان این نظریه از یاد برده اند که ورودی همه این دانشگاهها از طریق کنکور سراسری بوده، یعنی همه امکان ورود به این دانشگاه را داشته اند و مزیتی از ابتدا وجود نداشته، بنابراین حق طبیعی و سازمان است که کسی که دانش آموخته این دانشگاههاست از این حقی که در دفترچه آزمون به همه اعلام عمومی شده برخوردار باشند. حق طبیعی هر سازمان است که نهادی را برای آموزش پرسنل و کارکانان آینده خود داشته باشد، این یک امر بدیهی است که هزینه آموزش بسیار بسیار کمتر از فواید داشتن نیروی با سواد و متخصص است. امکان دارد یک تصمیم یک دانش آموخته، تمام هزینه چند سال یک دانشگاه را برگرداند مخصوصا در صنایع گران قیمت نفت و نیرو. جای بسیار تعجب است در حالیکه تمام شرکتهای طراز اول دنیا مانند بویینگ، کاترپیلار، تویوتا، یورک و ... دارای دانشگاههای معتبر و تخصصی هستند و نیاز فعلی کشور دانش آموختگان آگاه به صنعت است دولت بدون توجه به تجربیات پیشین به راحتی فرمان تعطیلی می دهد. به راستی راحتترین راه زدن زمین یک مملکت نابودی نظام آموزشی آن کشور است. من الله توفیق
یک خبرنگار۷۳۶۸۸۶۱۲:۵۹:۵۳ ۱۳۹۷/۱۱/۳
جناب دکتر توکلی عزیز یکی از این قبیل مراکز تحقیقاتی وپژوهشگاهی: پژوهشگاه استاندارد هست که بصورت تخصصی درمورد تدوین استانداردهابا عنایت به فناوریهای روز دنیا ورفع مشکلات صنایع کشور از طریق سازمان ملی استاندارد ایران فعالیت میکند اما بنا بگفته یکی از پژوهشگران آن پژوهشگاه بلحاظ ناکارآمدی مدیریت رییس سازمان استاندارد ظرف جهار سال چهارمین نفر برای پژوهشگاه را منصوب وپژوهشگاهی که می توانست با کل صنایع کشور از طریق سازمان ارتباط برقرار نمایدتعداد زیادی از اساتید وپژوهشگران رسمی خودرا از دست داده واکثرا" به دانشگاهها وغیره منتقل شده اند گویا در دوره مدیریت سابق سازمان در پژوهشگاه میز های R@D [جهت صنایع بزرگ پیش بینی شده بودمتاسفانه با تغییرت پی درپی روسای پژهشگاه وپژوهشکده ها استراتژی مشخصی برای کار پژوهش وتحقیقات ندارنداین پژوهشگاه به چه دردی می خورد
ناشناس۷۳۹۴۷۲۰۰:۴۷:۵۸ ۱۳۹۷/۱۱/۵
درود بر شما آقای توکلی ،امیدوارم ملت ایران قدر امثال شماها را بدانند.
ناشناس۷۳۹۸۸۷۱۳:۰۹:۱۸ ۱۳۹۷/۱۱/۵
همه اش را به آموزش عالی منتقل کنند درست است . چون خودشان برای خودشان دانشگاه ؟؟ درست می کنند و خودشان از همان دانشگاه خود ساخته مدرک دکترا؟؟ می گیرند . پس همه تعطیل و زیر نظر وزارت علوم که مجلس هم اشراف دارد!! اگر هرسازمانی دانشگاه بزند پس بیمارستان و مدرسه و ...... هم بزند!!!!!!!!!!!!!
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. یک یادآوری مهم به ظریف

  2. جابجایی مرزهای وقاحت!

  3. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

  4. باز هم در باغ سبز !

  5. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

  6. شگرد جدید تاکسی‌های اینترنتی برای افزایش هزینه سفر

  7. مازوت سوزی ، قطع برق و باقی قضایا !

  8. سندورم ALS اپوزیسیون

  9. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  10. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

  11. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

  12. افتتاح کلینیک ترک بی‌حجابی؟!

  13. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

  14. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

  15. چطور ترازش کنیم؟!

  16. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  17. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  18. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  19.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

  22. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

  23. پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست  

  24. مهاجری: اسامی افرادی که فیلترشکن می فروشند اعلام شود

  25. هجوم تهرانی ها به این منطقه برای خرید مسکن/ واحدهای کوچک هم نایاب شد  

پربحث‌های هفته

  1. یک یادآوری مهم به ظریف

  2. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

  3. باز هم در باغ سبز !

  4. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

  5. سندورم ALS اپوزیسیون

  6. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  7. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

  8. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

  9. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

  10. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

  11. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  12. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  13. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  14. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

  15. پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست  

  16. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

  17. انتقاد شدید کیهان از معاون حسن روحانی

  18. یهودیت در نظر بنیانگذار روانکاوی

  19. واکنش صداوسیما به موضوع سانسور یک دیدار پزشکیان

  20. آملی لاریجانی: ۴۰ بند FATF در کشور در حال اجراست

  21. مردی که وقتی نیست هم هست !

  22. واکنش کیهان به نظر واعظی درباره ترامپ

  23. شریعتی: اعلام خاموشی به بهانه حذف مازوت آدرس غلط دولت است

  24. سخنگوی دولت: هیچ مافیایی توان ایستادگی مقابل وفاق مردم ایران را ندارد

  25. شمخانی: آمریکایی‌ها کشور ما را عقب نگه داشتند و باید خسارت بدهند

آخرین عناوین