گران‌ترین بیماری‌های دنیا را بشناسید

گروه سلامت الف،   3980708032

با پرهزینه‌ترین بیماری‌های جهان که هر ساله هزینه‌های گزافی برای درمان آن‌ها در تمام دنیا صرف می‌شود، آشنا شوید.

گران‌ترین بیماری‌های دنیا را بشناسید

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: در بسیاری از کشور‌های دنیا انواع مختلفی از بیماری‌ها در زمره پرهزینه‌ترین بیماری‌ها قرار می‌گیرند، اما درمان برخی از بیماری‌های شایع به طور مشترک در نقاط مختلف جهان، نیازمند هزینه بالایی است، هرچند با وجود پرداخت هزینه گزاف، ممکن است درمان قطعی حاصل نمی‌شود. در ادامه به بیماری‌هایی که در نقاط مختلف دنیا از گرانترین بیماری‌ها هستند، اشاره می‌کنیم.  

بیماری قلبی: قاتل شماره یک

بیماری قلبی علت شماره یک مرگ است که سالانه بیش از صدهاهزار نفر را  به کام مرگ برده است. بر طبق آمار، بیماری ایسکمیک قلب (بیماری عروق کرونر) به عنوان یکی از پرهزینه ترین بیماری ها در پزشکی است. بستری در بیمارستان، جراحی، آزمایشات تشخیصی، نظارت، ویزیت پزشک متخصص و دارو‌ها همه در قیمت نقش دارند. برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سبک زندگی خود را با حفظ وزن طبیعی، رژیم غذایی سالم، ترک سیگار و ورزش منظم تنظیم کنید. کنترل فشار خون و کلسترول بالا هم نقش بسزایی در سلامت قلب دارد.

لوکس‌ترین بیماری‌های جهان کدام بیماری‌ها هستند؟

کمردرد و درد گردن

تقریباً همه ما در طول زندگی خود، نوعی از درد اسکلتی عضلانی را تجربه کرده ایم و تجربه درد گردن و کمر قطعاً در صدر این لیست قرار دارد. کمردرد معمولاً در ستون فقرات و عضلاتی که آن را پشتیبانی می‌کنند دیده می‌شود. درد گردن هم می‌تواند ناشی از ضعف و استئوآرتریت باشد. نشستن مداوم در تمام طول روز در مقابل کامپیوتر یا فشار آوردن به کمر یا گردن در فعالیت ورزشی، احساس درد در کمریا گردن را تشدید می‌کند.

لوکس‌ترین بیماری‌های جهان کدام بیماری‌ها هستند؟

برای جلوگیری ازبروز این مشکلات، انجام حرکات کششی قبل از ورزش مهم است، در صورت نیاز وزن خود را کم کنید، در هنگام کار حالت ارگانومیک بدن خود را حفظ کنید و هنگام بلند کردن وسایل سنگین احتیاط کنید.

علاوه بر این نکات مهم که می‌توان در پیشگیری از این درد‌ها کمک کند، گاهی اوقات تسکین درد هم لازم است. دارو‌های ضد درد مانند استامینوفن، ایبوپروفن یا ناپروکسن که به صورت بدون نسخه در دسترس هستند و بیشتر افراد توانایی پرداخت آن‌ها را دارند، در تسکین موقت این درد‌ها موثرند. قبل از استفاده از هر یک از این داروها، حتما عوارض و هشدار‌های موجود در برچسب‌های دارویی را بررسی کنید.

براساس گزارش مجله انجمن پزشکی آمریکا (JAMA)، هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی شخصی برای این گروه از بیماری ها، سالانه ۸۸ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.

فشار خون بالا

فشار خون نیروی حاصل از خونی که در بدن گردش می‌کند بر دیواره شریان است که در صورت نبود درمان، می‌تواند خطر ابتلا به برخی از مشکلات سلامتی مانند بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را تا حد زیادی افزایش دهد.ب ا توجه به تحقیقات، از هر ۳ بزرگسال، یک نفر با فشار خون بالا تشخیص داده می شوند، جای تعجب نیست که هزینه درمان بیماران مبتلا به این بیماری در سال بالغ بر ۸۳ میلیارد دلار باشد.

لوکس‌ترین بیماری‌های جهان کدام بیماری‌ها هستند؟

فشار خون بالا غالباً هیچ علائم هشدار دهنده‌ای ندارد و بنابراین مهم است که به طور مرتب بررسی شود. بزرگسالان در سنین ۳۰ سال و بالاتر از آن، باید فشار خون خود را بررسی کنند و با وجود عوامل خطرساز قلبی، سن وسابقه فشار خون بالا ممکن است نیاز به قرائت‌های مکرر آن باشد.

سرطان

همه ساله، سرطان زندگی صد‌ها هزار نفر را به پایان می‌رساند. براساس مقالات، ۴ نوع هزینه بر سرطان شامل سرطان کولورکتال، سرطان پستان، نئوپلاسم‌ها و سرطان‌های پوستی غیر ملانوما مانند سرطان سلول‌های بازال یا سنگفرشی هستند. با توجه به ادامه پیری و رشد جمعیت، هزینه‌های دارو‌های جدید ایمونوتراپی و ابزار‌های جدید تشخیصی، پیش بینی می‌شود هزینه‌های درمانی افزایش یابد.

هر چند در طی دهه گذشته میزان مرگ و میر سرطان بطور چشمگیری کاهش یافته است. عواملی شامل استفاده کمتر از دخانیات، محافظت در برابر آفتاب، تغذیه مناسب، ورزش منظم، تشخیص زودتر و درمان‌های بهتر احتمال بروز این بیماری را کاهش می‌دهد.

لوکس‌ترین بیماری‌های جهان کدام بیماری‌ها هستند؟

هپاتیت C

درمان هپاتیت C بسیار پرهزینه است. دارو‌های جدید برای این بیماری شامل سوفوسبوویر و ولپاتاسویر هستند که می‌توانند در ۶ ژنوتیپ هپاتیت سی مورد استفاده قرار بگیرند و نزدیک به ۷۵ هزار دلار برای ۱۲ هفته درمان هزینه در پی دارند.

قیمت‌ها دارو‌ها در این رابطه همیشه متفاوت است، بنابراین با بیمه یا داروخانه تخصصی خود این موضوع را بررسی کنید تا بهترین روش پرداخت هزینه این دارو‌ها را تعیین کنید.

اثربخشی و مقرون به صرفه بودن درمان ممکن است طول مدت بروز علائم یک بیماری دشوار را جبران کند. پیش بینی می‌شود هزینه‌های هپاتیت C، در سال ۲۰۲۴ با بیش از ۹.۱ میلیارد دلار به اوج خود برسد.

لوکس‌ترین بیماری‌های جهان کدام بیماری‌ها هستند؟

دیابت

در همه اشکال دیابت، قند زیادی در خون وجود دارد که می‌تواند به مرور زمان منجر به عوارض جدی در سلامتی از جمله بیماری‌های قلبی و کلیوی، اختلالات چشم، آسیب عصبی و حتی قطع عضو شود. مراقبت‌های بیمارستانی، دارو‌های ضد دیابت، درمان عوارض و ویزیت‌های منظم توسط پزشک همگی به افزایش هزینه منجر می‌شود.

لانتوس (انسولین گلارژین)، یک نوع انسولین طولانی مدت است که برای بسته ۵ تائی از آن حدود ۳۰۰ دلار باید هزینه شود.

لوکس‌ترین بیماری‌های جهان کدام بیماری‌ها هستند؟

پوکی استخوان و مشکلات مفاصل

استئوآرتریت (OA) یا التهاب مفاصل شایع‌ترین نوع آرتریت است و ناشی از ساییدگی تدریجی غضروف بین استخوان‌ها است و عامل ایجاد درد، سفتی و التهاب است. این بیماری مزمن با افزایش سن شایع‌تر است و اغلب منجر به تعویض زانو یا لگن می‌شود و داروها، درمان با فیزیوتراپی و بستری شدن پس از جراحی همگی در هزینه آن نقش دارند.

تا سال ۲۰۴۰، تخمین زده می‌شود ۷۸.۴ میلیون بزرگسال در سن ۱۸ سال و بالاتر ( یعنی ۱ نفر ازهر ۴ بزرگسال) مبتلا به التهاب مفصلی تشخیص داده شده توسط پزشک باشند.

حفظ وزن بدن و ورزش‌هایی مانند شنا یا دوچرخه سواری می‌تواند به بهبود درد مفاصل کمک کند. کمر، گردن، زانو‌ها، باسن و دست‌ها از نقاط متداول التهاب مفصلی هستند، از این رو جای تعجب نیست که هزینه‌های سالانه این بیماری بیش از ۴۷ میلیارد دلار در سال باشد، همچنین این بیماری درهنگام نیاز به جراحی برای تعویض مفصل، یکی از گرانترین شرایط برای درمان را دارد.

پرهزینه ترین بیماری‌های جهان کدام بیماری‌ها هستند؟

بیماری انسدادی مزمن ریه (COPD) و آسم

مشکلات طولانی مدت در تنفس، آسم، برونشیت و آمفیزم را تشکیل می‌دهند. استعمال دخانیات عامل اصلی COPD است، اما آلاینده‌های هوا و ژنتیک هم دخیل هستند. هیچ درمانی برای COPD وجود ندارد و هزینه‌های ناشی از آن شامل داروها، ویزیت‌های مکرر پزشک و در موارد شدید بستری است.

برای افراد سیگاری، ترک سیگار برای پیشگیری و مدیریت این بیماری ضروری است. برای کنترل حملات آسم، از محرک‌ها مانند دود تنباکو، گرد و غبار و آلودگی خودداری کنید. استنشاق کننده‌های ضد التهابی و سایر دارو‌ها را طبق دستورالعمل مصرف کنید.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. وقتی افسار قیمت ها از دست دولت در می رود!

  2. گزافه‌گویی وزیر خارجه جولانی علیه ایران

  3. افشاگری صمصامی از پشت پرده گرانی ارز/چطور۱۰۰همت عاید دولت شد

  4. زن؛ از مسیحیت تحریف شده تا اسلام انقلابی

  5. بازار مسکن؛ آرامش یا آتشِ زیر خاکستر؟!

  6. واکنش‌ها به گامِ اول در رفع فلیترینگ

  7. دردسر این حرکات موزون برای دانش آموزان بابلی !

  8. فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضائیه به ۲۵ سال زندان محکوم شدند

  9. اسحاق جهانگیری: همه اطلاعات اداره کشور را دارم/ آقای خاتمی اصرار می کرد که کاندیدا شوم/ به پزشکیان گفتم خودت باش و به حرف های دیگران گوش نده

  10. زمان ۱۴ ماهه برای مذاکرات رفع فیلترینگ کامل

  11. رتبه کشورهای جهان براساس بیشترین فیلترینگ

  12. شلیک پدافند، عامل سقوط هواپیمای آذربایجانی بوده؟/ تصاویری که احتمال شلیک به هواپیما را تقویت می‌کند

  13. قطر: به روابط خود با جمهوری اسلامی ایران افتخار می‌کنیم

  14. رفع محدودیت دسترسی کاربران تلفن همراه به گوگل پلی و واتس اپ

  15. سیدحسن خمینی: دشمنان امید مردم را هدف قرار گرفته‌اند/در شرایط سخت، کار جمعی لازم است

  16. موبایل قاپ در این صحنه عجیب گرفتار مردم شد | کتک خوردن سارق از مردم را ببینید

  17. میزان افزایش حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد/ جزییات

پربحث‌های هفته

  1. وعده های الجولانی تو خالی بود؛ آتش‌ زدن نمادهای مذهبی در سوریه

  2. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  3. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  4. چرا به مردم نمی گوئیم! 

  5. چه کسی ماجرای قطعی برق را درست روایت می‌کند؟!

  6. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  7. کالبدشکافی شایعه استعفای پزشکیان/ ماموریت چینی برای لاریجانی؟

  8. دفاع همتی از گران‌شدن دلار/ چراغ سبز آقای وزیر به تورم؟

  9. توهین جنجالی حمید رسایی به پزشکیان بعد از بغض کردن برای همسر مرحومش

  10. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  11. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  12. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  13. وقتی افسار قیمت ها از دست دولت در می رود!

  14. استقبال از موضع اخیر قالیباف/ سهم‌خواهی‌ها صدای پسر رئیس‌جمهور را درآورد

  15. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  16. نکنید آقایان، نکنید!

  17. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  18. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  19. امان از این یاغی!..

  20. همسایه جدید اموی - صهیونی اردوغان!

  21. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  22.  کاسبان تسلیم و شلیک به اصلِ مذاکره در رسانه‌های اصلاح‌طلب

  23. توجه به زبان بدن در فضای بین المللی/ سقوط آزاد مهدی نصیری/ جهانگیری: اژه‌ای پای کار رفع حصر است

  24. یک ادعا درباره نقش زنگنه در ناترازی انرژی/ برسد به دست خانم سخنگوی دولت/ مذاکره می‌ کنیم اما با عزت

  25. اولین دیدار رسمی مقامات آمریکا با الجولانی

آخرین عناوین