استفاده از هوش مصنوعی برای نجات زمین

گروه فناوری الف،   3990506041

هوش مصنوعی ابزاری است که توسط مردم سراسر جهان برای توانمندسازی انسان‌ها در انجام امور به بهترین نحو، مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده صحیح از هوش مصنوعی، انسان قادر است مشکلات را سریع‌تر حل کند زیرا هوش مصنوعی می‌تواند اطلاعات بیشتری را در هر زمان نسبت به یک انسان پردازش کند.

استفاده از هوش مصنوعی برای نجات زمین

به گزارش ایسنا و به نقل از فوربز، از آنجا که تغییرات آب و هوا، پایایی و مسئولیت اجتماعی شرکتی از اهمیت ویژه‌ای برای افراد در سراسر جهان برخوردار هستند، متخصصان تجارت و ارتباطات باید توجه داشته باشند که چگونه فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی برای حل مشکلات در دنیای واقعی مورد استفاده قرار می‌گیرند. شناخت زباله، زباله‌های فضایی و پایایی برخی از چالش‌هایی است که هوش مصنوعی امروزه می‌تواند در حل آن به انسان‌ها کمک کنند.

مدیریت پسماند

فیلم‌های بسیاری ساخته شده‌اند که در آن نشان داده‌اند زمین را زباله احاطه کرده است و مردم در مکان‌های آلوده و کثیفی زندگی می‌کنند که اطرافشان پر از زباله است و هیچ جای دیگری برای رفتن ندارند. خوشبختانه، با کمک شرکت‌هایی مانند "گری پاروت"(Greyparrot) پیش بینی می‌شود این مشکل در آینده تا حد زیادی حل خواهد شد.

این استارتاپ انگلیسی، یک مدل رایانه‌ای مبتنی بر یادگیری ماشینی ابداع کرده تا روش‌های مدیریت پسماند و تفکیک زباله را بهبود ببخشد. استارتاپ انگلیسی گری‌پاروت قصد دارد مدیریت پسماند را بهبود ببخشد. این شرکت، از بینش رایانه‌ای استفاده کرده تا مدیریت پسماند را به صورت کارآمدتر و در مراحل متفاوتی انجام دهد. گری‌پاروت، فناوری یادگیری ماشینی را با تصاویری از انواع متفاوت زباله به کار گرفته تا یک مدل رایانه‌ای را برای تشخیص شیشه، کاغذ، مقوا، روزنامه، قوطی‌ها و پلاستیک‌های گوناگون آموزش دهد.

این شرکت، از یک دوربین ساده استفاده می‌کند که با رایانه ادغام شده و می‌تواند نوع زباله را در کسری از ثانیه شناسایی کند. این نوع از فناوری می‌تواند در موارد گوناگونی به کار برود، اما به نظر می‌رسد نقش آن در کارخانه‌های مدیریت پسماند، بسیار امیدوارکننده است. کارخانه‌های مدیریت پسماند معمولا برای طبقه‌بندی زباله‌ها، ماشین‌های بسیاری را به کار می‌برند که زباله‌های کوچک و بزرگ، فلزات و زباله‌ها را از هم تفکیک می‌کنند؛ اما بسیاری از این ماشین‌ها در مراحل پایانی فرآیند تفکیک، به نیروی انسانی نیاز دارند.

از آنجا که با چنین روش‌هایی نمی‌توان زباله‌ها را با دقت صد در صد جدا کرد، انسان‌ها مجبور هستند که تا حد امکان به زباله‌ها نزدیک شوند. کارخانه‌های مدیریت پسماند معمولا برای انتقال زباله‌ها، لوله‌های بزرگی را به کار می‌برند؛ اما این لوله‌ها در بسیاری از موارد، از ایمنی کافی برخوردار نیستند. گری‌پاروت تلاش می‌کند با فناوری جدید خود، گامی در بهبود این فرآیند بردارد. این مدل مبتنی بر یادگیری ماشینی می‌تواند زباله‌ها را ارزیابی کند و اجسامی را که می‌توانند به بروز مشکل منجر شوند، تشخیص دهد. در کنار این مدل، از یک ربات نیز استفاده می‌شود تا زباله‌های غیر ایمن را به صورت خودکار تفکیک کند.

زباله‌های فضایی

زباله‌های فضایی برای بسیاری از دانشمندان یک نگرانی و مشکلی جدی محسوب می‌شوند. براساس گزارش آژانس فضایی اروپا، ۱۲۹ میلیون قطعه زباله فضایی در اطراف زمین وجود دارد.

زباله‌های فضایی(Space Debris) چیزهای گوناگون ساخت انسان هستند که در مدار زمین در حال گردشند، اما دیگر کارایی ندارند. زباله فضایی در واقع بقایای فعالیت بشر در فضا است، از قطعات سفینه‌ها گرفته تا قسمت‌هایی از سفینه که در مراحل مختلف مامورت فضایی از آن جدا می‌شوند یا هر چیز دیگری که در مدار زمین رها شده و دیگر کاربردی ندارد.

زباله‌های فضایی همچنین برای فضانوردان در حال گردش در مدار، شبکه ماهواره‌های ارتباطی و هواشناسی و ماموریت‌های فضایی آینده خطر و مشکل ایجاد می‌کنند و این جایی است که شرکت‌های هوش مصنوعی و فناوری برای مقابله با بزرگترین مشکل زباله فضایی گرد هم آمده‌اند.

برای این موضوع ناسا چالش"Deep Asteroid" را ایجاد کرد و از شرکت کنندگان خواست تا از فناوری یادگیری ماشینی برای کمک به انسان‌ها برای دچار نشدن به سرنوشت دایناسورها استفاده کنند. سیارک‌ها تنها اجرام نزدیک زمین نیستند که می‌توانند با زمین در تماس باشند. تقریباً ۱۰۰۰ دنباله دار و زباله فضایی وجود دارد که یک خطر واقعی برای زندگی در زمین محسوب می‌شوند. کشف زباله‌های فضایی یک موضوع و از بین بردن آنها موضوعی دیگر است. استارتاپ روسی موسوم به "استارت‌راکت"(StartRocket) برنامه‌ای برای از بین بردن زباله‌ها با استفاده از فوم دارد. این شرکت می خواهد ماهواره ای به نام "Foam Debris Catcher "را توسعه دهد و هنگامی که ماهواره به زباله‌های فضایی رسید از ابزار و یا به نوعی سلاح‌های فوم پلیمری خود برای جمع آوری یک تن زباله فضایی استفاده کند.

پسماند غذا

آمارها نشان می‌دهد بین یک‌دوم تا یک‌سوم تمام غذایی که در جهان تولید می‌شود، هدر می‌رود. حدود یک سوم(حدود ۱.۳ میلیارد تن) مواد غذایی هر ساله هدر می‌رود و دور ریخته می‌شود. یک شرکت به نام "Winnow Solutions" از فناوری هوش مصنوعی برای شناسایی و وزن کردن پسماندهای مواد غذایی در آشپزخانه های تجاری استفاده می کند. هوش مصنوعی این شرکت به طور خودکار یک دلار برای هر بشقاب حاوی پسماند غذایی که داخل سطل زباله هوشمند آن ریخته شود، اختصاص می‌دهد. هوش مصنوعی این شرکت می‌تواند بیش از ۸۰ درصد از مواقع پسماند غذایی را به درستی تشخیص دهد و همانطور که در حال به روز رسانی است در حال پیشرفته تر شدن نیز است.

کاهش میزان غذایی که به هدر می‌رود به‌ عنوان یکی از عناصر کلیدی در توسعه سیستم غذایی پایدار مطرح است. مطابق با گزارش‌های بین‌المللی، تقریباً یک‌سوم غذای تولید شده در سراسر جهان به هدر می‌رود. این امر در شرایطی رخ می‌دهد که بشر با کمبود منابع طبیعی مواجه بوده و بیش از دو میلیارد نفر در سراسر جهان نزدیک به فقر یا در فقر مطلق به سر می‌برند.

نشت آب

خبر بد این است که آب یک منبع محدود است اما خوشبختانه به نظر می‌رسد که قابلیت تجدیدپذیری نیز دارد. متأسفانه ، بیش از ۲۵ درصد آب به دلیل نشت از بین می‌رود و این موضوع در اکثر مواقع در ساختمان‌های تجاری رخ می‌دهد.

شرکت اطلاعات آب "وینت "(WINT) یک سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی را برای کشف و متوقف کردن منبع نشتی آب توسعه داده است. شرکت وینت این کار را با استفاده از الگوی تطبیق برای تشخیص نشت آب انجام داده است. سیستم هوش مصنوعی این شرکت به طور مداوم برای شناسایی مناطقی که در آنها نشت آب رخ داده و آب در حال هدر رفتن است در حال به روز رسانی و پیشرفته تر شدن است. یک شرکت گزارش داده است که سیستم شرکت وینت میزان مصرف آب آن شرکت را تا حدود ۲۴ درصد کاهش داده است بنابراین این یک فناوری مناسب و مقرون به صرفه برای محیط زیست است. هوش مصنوعی می‌تواند به انسانها در حل ۴ مشکلی که در بالا ذکر کردیم کمک شایانی بکند و به بهترین نحو ممکن انسان‌ها را در حل این بحران‌ها و مدیریت آنها یاری کند.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

  1. توضیح درباره همسر عراقچی

  2. رسانه‌های غربی و تفکر نقاد ما

  3. نماینده مجلس : ۷ میلیون تبعه خارجی در ایران هستند؛ لااقل نیمی از این‌ها به دلیل نداشتن ظرفیت، مازاد هستند/ اگر همه اتباع بروند، بسیاری از تولیدی‌ها تعطیل می‌شوند

  4. محسن ‌هاشمی دولت روحانی را هم افراطی خواند!

  5. جنگل قوانین !

  6. سلامی: اراده حزب‌الله به اسرائیل تحمیل شد/ داستان ادامه دارد

  7. حاشیه‌های خواندن مهران مدیری با علی زندوکیلی؛ وقتی خوانندگی «دست‌گرمی» سلبریتی‌ها می‌شود!

  8. اعترافات تکان دهنده دختر طماع افغانستانی

  9. جلالی: سفر پزشکیان به مسکو، تاریخی خواهد بود

  10. ۳۵ درصد کارگران فقط حقوق پایه می‌گیرند، بدون مزایا

  11. گلایه توئیتری ظریف از تشکیل پرونده برای محسن رنانی/ او از دلسوزترین اندیشمندان این مرز و بوم است

  12. با این روش، همسان سازی حقوق بازنشستگی را پیگیری کنید!

  13. سارقان مسلح تهران تنها ۱۲ساعت پس از آزادی دست‌به‌کار خلاف زدند/ سردسته باند: غیر از خلاف، کاری بلد نیستم؛ ماشین سرقت می‌کنم به‌سرعت پلک‌زدن

  14. پسر جوانی، دوست صمیمی خود را کشت و مثله کرد

  15. استیضاح وزیر نفت متوقف شد

پربحث‌های دیروز

  1. چرا به «وعده»، هنوز وفا نشده؟!

  2. بهشت زمان شاه !

  3. اذعانی دوباره به ماهیت صلح آمیز برنامه اتمی ایران

  4. سردار نقدی: باید آماده باشیم و خود را برای حوادث بزرگ آماده کنیم

  5. طلا، دلار و دیگر هیچ!

  6. پس‌لرزه‌ اظهارات جبرائیلی/ استیضاح وزرای نفت و اقتصاد از منظر حامیان دولت/ برنامه ای برای تبیین وفاق

  7. استیضاح «وزیر اقتصاد» تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد

  8. قطعا در دوره آینده شوراها شرکت نخواهم کرد

  9. سخنان جنجالی یکی اعضای دولت اسد درباره سقوط وی

  10. اردوغان شکست‌خوردن داعش را به نام خود سند زد!

  11. آب پاکی وزیر نیرو روی دست مردم/ علی‌آبادی: نمی‌توانیم ظرف دو ماه کسری گاز را تامین کنیم/ برای تابستان سخت آماده می‌شویم

  12. زندان های جمهوری اسلامی از زبان زیبا کلام

  13. میانگین تجویز دارو در نسخ پزشکان بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است

  14. پزشکیان: نیروهای مسلح زینت و دژ محکم جامعه هستند

  15. وزیر نیرو: خودمان را برای تابستان سخت آماده می‌کنیم/ ناترازی بزرگ در راه است

  16. دعوا سر قبض برق منجر به قتل همسایه شد

  17. تایمز: پدافند انگلیس آسیب‌پذیر است/ در رهگیری موشک‌های ایرانی شکست خوردیم

  18. علی لاریجانی: وفاق با این قیمت دلار و گرانی بی‌معنی است

  19. وزیر راه و شهرسازی اولویت دولت در بخش مسکن‌ را اعلام کرد

  20. قالیباف: راه شهید سلیمانی تا آزادی قدس شریف ادامه خواهد داشت

پربحث‌های هفته

  1. بنویسید تابوشکنی بخوانید وطن‌فروشی

  2. چرا به «وعده»، هنوز وفا نشده؟!

  3. این یک قیاس مع‌الفارق است!

  4. چراغ استیضاح وزرا روشن شد/ خداحافظی زودهنگام دو وزیر؟

  5. بازی جدید طالبان با ایران

  6. اعتراف سلطنت‌طلب‌ها به وابستگی شاه!

  7. بهشت زمان شاه !

  8. توضیح درباره همسر عراقچی

  9. «بن بست» فرزین؟!

  10. طرح عجیب مجلس برای پرداخت یارانه ۱۰ میلیونی/ فاجعه تورمی دوباره یا گشایش بزرگ؟!

  11. زینب سلیمانی: حاج قاسم فلسفه دفاع از فلسطین را تبیین کرد

  12. رئیس کل بانک مرکزی: نرخ دلار بازار ایران را یک سایت آمریکایی تعیین می‌کند

  13. اذعانی دوباره به ماهیت صلح آمیز برنامه اتمی ایران

  14. ایده «تیر چراغ‌برق» رهایشان نمی‌کند/ آقای خاکپور! چشم‌هایت را باز کن/ چند سوال از رسایی

  15. به نرگس محمدی جایزه اسکار بدهند!/ چرا رئیس‌جمهور باید سخن خود را اصلاح کند؟/ از توانایی ساخت سلاح اتمی عبور کرده‌ایم

  16. سردار نقدی: باید آماده باشیم و خود را برای حوادث بزرگ آماده کنیم

  17. طلا، دلار و دیگر هیچ!

  18. تشکیل پرونده برای مداح هتاک

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: همتی خودش دولت قبل را برای گرانی دلار سرزنش می کرد / جوانان عربستانی غبطه ایران را میخورند/ حمایت از یمنی‌ها به نفع ماست

  20. پس‌لرزه‌ اظهارات جبرائیلی/ استیضاح وزرای نفت و اقتصاد از منظر حامیان دولت/ برنامه ای برای تبیین وفاق

  21. طرح عجیب مجلس/ همه‌پرسی از مردم برای یارانه ۱۰ میلیونی و آزادسازی قیمت‌ها!

  22. هراس اسرائیل از قدرت نفوذ ایران

  23. میرسلیم: مردم با FATF چه کار دارند؟!

  24. دو روایت از یک ماجرای عجیب نفتی!

  25. رسانه‌های غربی و تفکر نقاد ما

آخرین عناوین