هاآرتص: آمار مجروحان اسراییلی بسیار بیشتر از آمار اعلامی است

  4020920069

یک روزنامه اسرائیلی فاش کرد آماری که اخیرا ارتش اسرائیل از مجروحان نظامی خود منتشر کرده است، بسیار کمتر از آماری است که در بیمارستان‌ها به ثبت رسیده‌ است.

هاآرتص: آمار مجروحان اسراییلی بسیار بیشتر از آمار اعلامی است

به گزارش فارس، روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» فاش کرد داده‌های منتشرشده از سوی ارتش اسرائیل درباره شمار مجروحان نظامی بسیار کمتر از آماری است که بیمارستان‌های اسرائیلی آن را ثبت کرده‌اند.

ارتش رژیم اسرائیل، روز گذشته (یکشنبه)، برای اولین بار در وبگاه رسمی خود آماری از شمار مجروحان نظامی‌اش منتشر کرد که در آن به ۱۵۹۳ نفر اشاره شده بود و از این تعداد ۲۵۵ نفر با جراحات خطرناک، ۴۴۶ نفر با جراحات متوسط و ۸۹۲ نفر با جراحات سطحی ثبت شده بودند.

روزنامه هاآرتص شامگاه یکشنبه با انجام تحقیقاتی در بیمارستان‌هایی که نظامیان مجروح به آن منتقل شده بودند یا در آن‌ها بستری شده بودند، پی برده است که آمارهای اعلامی از سوی ارتش با آمارهای بیمارستان‌‌ها تفاوت چشمگیری دارد.

این رسانه در این خصوص به چند نمونه اشاره می‌کند و می‌گوید به عنوان مثال از تاریخ هفتم اکتبر تاکنون (زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی) تنها به بیمارستان «برزیلای» حدود ۱۹۴۹ نظامی مجروح منتقل شده و بیمارستان «سوروکا» در بئر السبع (جنوب فلسطین اشغالی) حدود ۱۰۰۰ نظامی اسرائیلی و بیمارستان «شیبا» حدود ۵۰۰ نظامی را درمان کرده‌اند.

این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی اضافه می‌کند در بیمارستان‌های «آسوتا» در اشدود حدود ۱۷۸ نظامی مجروح، در بیمارستان «ایخیلوف» در تل‌آویو ۱۴۸ نظامی، در بیمارستان رامبام در حیفا حدود ۱۸۱ نظامی، در بیمارستان «هداسا» در قدس اشغالی ۲۰۹ نظامی، در بیمارستان «بیلنسون» ۲۸۷ و در بیمارستان «شاعریه تسیدیک» ۱۳۹ نفر تحت درمان قرار گرفته‌اند.

گروه‌های مقاومت فلسطین و مقاومت اسلامی لبنان تاکنون در بیانیه‌های متعدد و با انتشار مستنداتی از حملات خود به پایگاه‌ها و نیروهای اسرائیلی همواره تاکید کرده‌اند آمار اعلام‌شده از سوی ارتش رژیم صهیونیستی واقعی نیست و شمار تلفات بسیار بیشتر است.

هاآرتص در ادامه گزارش خود می‌گوید داده‌‌هایی که از بیمارستان‌ها منتشر کرده تنها بخش کوچکی است و «حتی اگر اختلافات احتمالی در ثبت و ابلاغ گزارش‌ها را در نظر بگیریم به عنوان مثال در مواردی که مجروحان ۲ بار ثبت شده‌ و از بیمارستانی به بیمارستان دیگر منتقل شده‌اند، همچنان توضیح چرایی اختلاف زیاد [آمارهای اعلام‌شده] در بیانیه‌های ارتش و بیانیه‌های بیمارستان‌ها سخت است».

این روزنامه در ادامه احتمال دیگری را مطرح می‌کند و می‌‌گوید: «اما توضیح احتمالی دیگر این است که بخشی از بیمارستان‌ها دست‌کم سربازانی را پذیرش کرده‌اند که به درمان‌های پزشکی غیرمرتبط با جنگ یا به دلایل دیگر نیاز داشته‌اند».

با این حال، هاآرتص اشاره می‌کند اکثر بیمارستان‌ها از سیستم‌های ثبت برخوردارند و اتاق‌هایی اورژانسی دارند که مستقیما مجروحان جنگی در آنجا تحت درمان قرار می‌گیرند، به همین دلیل داده‌هایی که گزارش می‌شوند مربوط به نظامیان مجروح جنگی است.

براساس این گزارش، اختلاف آمارها در بیانیه‌های ارتش و آمارهای بیمارستان‌ها زمانی بیشتر می‌شود که با بیانیه‌های وزارت بهداشت اسرائیل مقایسه می‌شوند. بیانیه‌های وزارت بهداشت شامل مجموع کشته‌های غیرنظامی و نظامی است و در صفحه رسمی وزارت بهداشت منتشر و به‌روزرسانی می‌شود.

طبق بیانیه وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی، بیمارستان‌های اسرائیلی از تاریخ هفتم اکتبر تا روز گذشته، حدود ۱۰۵۸۴ نظامی و غیرنظامی را پذیرش کرده‌اند که ۱۳۱ نفر آن‌ها بعد از ورود به بیمارستان کشته شدند و ۴۷۱ نفر در وضعیت خطرناک، ۸۶۸ نفر در وضعیت متوسط و ۸۳۰۸ نفر در وضعیت غیرخطرناک بستری شدند.

هاآرتص می‌گوید زمانی که فرض شود تعداد زیادی از مجروحان ثبت‌شده نظامی بوده‌اند، پذیرش داده‌هایی که می‌گویند ۱۵۹۲ نظامی تنها مجروح شده‌اند سخت خواهد بود چراکه این تعداد تنها ۱۵ درصد مجروحان را شکل می‌دهد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  17. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  18. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  19. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  20. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  21. یارانه‌ها واریز شد

  22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  24. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  25. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

آخرین عناوین