ترامپ: زلنسکی جنگ را باخته است/ شی می‌داند من دیوانه‌ام

  4030728024 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

دونالد ترامپ معتقد است که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین جنگ با روسیه را «باخته» است.

ترامپ: زلنسکی جنگ را باخته است/ شی می‌داند من دیوانه‌ام

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۵ نوامبر آمریکا، همچنین جو بایدن، رئیس‌جمهور را متهم کرد که در وهله اول جنگ را «تحریک» کرده است.

ترامپ در پادکست PBD، با انتقاد از زلنسکی به‌عنوان یک «فروشنده بزرگ» که مکرراً میلیاردها دلار کمک آمریکا را بدون کسب پیروزی دریافت کرده گفت: « او در این جنگ یک بازنده است.»

ترامپ افزود که اگر او پس از انتخابات ۲۰۲۰ در راس امور باقی می ماند، می شد از این درگیری جلوگیری کرد.

ترامپ همچنین بایدن را به دلیل تشدید تنش‌ها با روسیه مقصر دانست و مدعی شد که اظهارات وی قبل از آغاز عملیات نظامی مسکو "دقیقا برعکس" آن چیزی است که باید گفته می‌شد.

او همچنین ابراز اطمینان کرد که در صورت بازگشت به قدرت در رای گیری نوامبر، می تواند به سرعت این موضوع را حل کند.

ترامپ علیرغم انتقاد از بایدن، با اوکراین و مردم آن ابراز همدردی کرد اما تاکید کرد که زلنسکی باید اقداماتی را برای جلوگیری از شروع درگیری با مسکو انجام می‌داد. او هشدار داد که اگر کاری برای پایان دادن به این جنگ انجام نشود، نبرد ممکن است بدتر شود، حتی ممکن است جرقه جنگ جهانی سوم را بزند.

او گفت: «اگر به سخنان بایدن [در آستانه درگیری] نگاه کنید، دقیقاً برعکس آن چیزی بود که باید می‌گفت. بایدن به آن جنگ دامن زد... پوتین فرشته نیست، اما همه آنچه بایدن گفت اشتباه بود.»

او درباره درگیری بین روسیه و اوکراین گفت: «این هرگز نباید اتفاق می‌افتاد. رهبر اوکراین ولودیمیر «زلنسکی یکی از بزرگترین فروشندگانی است که تا به حال دیده‌ام. هر بار که  وارد آمریکا می شود، صد میلیارد دلار به او می دهیم. چه کسی دیگر در تاریخ چنین پولی به دست آورده است؟ این به این معنا نیست که من نمی‌خواهم به او کمک کنم زیرا برای آن مردم اوکراین احساس بدی دارم. اما زلنسکی هرگز نباید اجازه می داد که این جنگ آغاز شود. او در این جنگ یک بازنده است.»

ترامپ تاکید کرد: به دلیل اقدامات دولت بایدن، آمریکا دیگر در صحنه بین‌المللی مورد احترام نیست.

او بدون توضیح دقیق در مورد اینکه دقیقاً چگونه می‌خواهد طرف‌ها را متقاعد کند که درگیری‌ها را متوقف کنند، گفت: « اواخر سپتامبر در نیویورک با زلنسکی ملاقات کردم. من با پوتین و زلنسکی رابطه خوبی دارم.»

ترامپ در مصاحبه با وال استریت ژورنال هم ادعای خود را تکرار کرد که اگر همچنان بر سر کار بود، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به اوکراین حمله نمی‌کرد.

وی در ادامه افزود: «من به پوتین گفتم که ولادیمیر ما روابط خوبی داریم و اگر به اوکراین بروی، من به تو ضربه خیلی سختی می‌زنم که هرگز باورش هم نمی‌کنی. من وسط مسکو به تو ضربه می‌زنم.»

ترامپ  در این مصاحبه‌ با تهدید چین گفت: «اگر چین وارد تایوان شود، متاسفانه علیه چین تعرفه‌های گمرکی وضع می‌کنم که از ۱۵ تا ۲۰۰ درصد می‌شود.»

کاندیدای جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا همچنین در پاسخ به این سوال که آیا از نیروی نظامی علیه محاصره تایوان توسط چین استفاده خواهد کرد، گفت کار به اینجا نمی‌رسد زیرا شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین به او احترام می‌گذارد.

ترامپ ادامه داد: «من با رئیس جمهور چین روابط خیلی قوی داشتم. نمی‌خواهم از نیروی نظامی استفاده کنم چون او به من احترام می‌گذارد و می‌داند که من خیلی دیوانه‌ام.»

چین مدعی است که تایوان یکی از استان‌های سرزمین اصلی است و هرگز استفاده از زور را برای تحت کنترل در آوردن این جزیره رد نکرده است. تایوان اما ادعای حق حاکمیت سرزمینی چین را رد می‌کند.

ترامپ به عنوان بخشی از طرح خود برای رای دهندگان در انتخابات ۵ نوامبر که در آن با کامالا هریس، کاندیدای دموکرات‌ها روبرو می‌شود، برنامه‌هایی را برای اعمال تعرفه های ۱۰ تا ۲۰ درصدی بر تقریبا همه واردات و همچنین تعرفه‌های ۶۰ درصدی با حتی تعرفه‌های بیشتر در مورد کالاهای چینی، ارائه کرده است و می‌گوید که این اقدامات باعث تقویت تولید در ایالات متحده می‌شود.

در دوره ریاست جمهوری ترامپ از اوایل سال ۲۰۱۷ تا اوایل سال ۲۰۲۱، رویکرد تهاجمی او در قبال چین با موجی از تعرفه‌هایی که دو کشور را وارد جنگ تجاری کرد و بازارها را در سراسر جهان به تنش کشید، شناخته می‌شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۳۵۰۱۴۱۳:۵۵:۰۲ ۱۴۰۳/۷/۲۸
دکترین «خردمندی بی خردی» راهبردی است که کیسینجر برای دونالد ترامپ طراحی کرده تا بوسیله آن در قالب یک مرد دیوانه ایفای نقش کند.می توان ساعت ها و روزها بحث کرد که در سال های آتی برای مواجهه با دکترین خردمندی بی خردی چه راهبردها و تاکتیک هایی باید اتخاذ کرد، اما پیش از هرچیز برای ورود به چنین مباحثه طولانی و لازم و بعد یافتن تحلیل و استراتژی برای رویارویی با کسی که در نقش مرد دیوانه بازی می کند باید در خصوص یک چیز توافق کر و آن‌ اینکه ترامپ واقعا دیوانه نیست.استراتژی بلوف و حمله در بین سرمایه گذاران صنعت قمار... دکترین خردمندی بی خردی را هرمان کان، یکی از دانشمندان علوم نظامی آمریکا و بنیان گذار نظریه سیستم ها و یکی از تئورسین های اصلی این دکترین، چنین میگوید: شاید، بهترین راه برای تحمیل سیاست های خودمان این باشد که خود را قدری عصبی و احساساتی جلوه دهیم. در این بازی بازدارنده طرفی که به نظر می آید عزم خود را جزم کرده و راه بازگشتی برای خود نگذاشته، شانس بهتری برای کسب امتیاز از طرف مقابل دارد که با رفتاری متین به میدان آمده است. این همان جایی است که خردمندی بی خردانه جایز است. تظاهر به اینکه کورکورانه به یک سیاست بی خردانه پایبند هستید، ممکن است بهترین استراتژی برای مدیریت یک بحران باشد...نباید افرادی را حاکم کرد که با القای اندیشه با یک بمب شما را پودر میکنند را جهت تحمیل خواسته ها دول متخاصم و تهدید امنیتی ایران تبلیغ میکنند ... ترامپ بعد از به قدرت رسیدن وقتی دید با کمک عوامل داخلی و سناریوی «خردمندی بی خردی» نتوانست برجام های ۳ و ۳ خلع سلاح موشکی و ...را به ایران تحمیل کند و علت هم هشیاری دلسوزان داخلی بود ، بازی «خردمندی بی خرد» را با زدن به زیر میز همان سبک قمار بازان بهم ریخت وگرنه بدون هشیاری دلسوزان داخلی ،اگر به عوامل داخلی نفوذی اجازه ادامه سناریو داده میشد همچنان در برجام های ۲ و ۳ و نهایتا خلع سلاح ایران و تجزیه ایران پیش می ر فت آیا هفت میلیارد دلار تجهیزات در برخی کشورهای همسایه بیهوده و بی هیچ هدفی توسط آمریکا جاگذارده شد خیر سناریوی آتی دارد که ایران در مقابل با چنین سناریوهایی قدرت متعارف و نامتعارف شود و سپس در راستای منافع ملی وارد مذاکرات نه گرگ و میش بلکه مذاکرات برد برد شود ...متاسفانه ما از تاریخ عبرت نمی‌گیریم و هم راستا با تصمیم چند روز پیش اسراییل که شش گروه مجهز خرابکاری تاسیسات اتمی ایران را راه‌اندازی کرد ،اجازه و فرصت تکرار سناریوی برجام یک و تخریب صنعت هسته ای را میدهیم این اشتباه بزرگی است عثمانی‌ها با عوامل نفوذی نظیر لورنس عربستان از اقتدار به فروپاشی رسیدند مراقب باشیم تاریخ همیشه گویا است
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

    2. باز هم در باغ سبز !

    3. جابجایی مرزهای وقاحت!

    4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

    5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

    6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

    7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

    8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

    9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

    10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

    11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

    12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

    13. درد بیمار و ناز طبیبان !

    14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

    15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

    16. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

    17. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

    18. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

    19. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

    20. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

    21. یارانه‌ها واریز شد

    22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

    23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

    24. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

    25. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

    آخرین عناوین