انفجار خانه قدیمی در خیابان سهروردی تهران

  4020923025 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از انفجار شدید یک خانه قدیمی در خیابان سهروردی تهران خبر داد و گفت: یک مرد ۲۷ ساله زیر آوار مانده بود که به کمک ماموران آتش نشانی از محل حادثه خارج و تحویل عوامل اورژانس شد.

به گزارش فارس، سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از انفجار یک ساختمان قدیمی خبر داد و اظهار کرد: ساعت ۴ بامداد امروز ۲۳ آذر ماه انفجار یک ساختمان قدیمی در خیابان سهروردی اعلام و ۳ ایستگاه در کمتر از ۳ دقیقه به محل اعزام می شوند.

وی گفت: ماموران در لحظه ورود مشاهده می کنند در یک ساختمان ۲ و نیم طبقه، در یک نیم طبقه 30 متری در طبقه بالایی انفجار رخ داده و یک مرد ۲۷ ساله در آن محبوس شده بود. 

سخنگوی سازمان آتش نشانی در ادامه تشریح کرد: در این انفجار دیواره های خانه تخریب شده و نرده های پنجره از شدت انفجار به حیاط پرتاب شده بود اما خوشبختانه شعله ور نشده بود اما فردی زیر آوار مانده و دچار مصدومیت شده بود که به کمک ماموران اتش نشانی با احتیاط او را خارج و تحویل عوامل اورژانس دادند.

ملکی تصریح کرد: بررسی های اولیه نشان داده است این انفجار به علت نشت گاز رخ داده است.

وی در انتها از شهروندان درخواست کرد تا در فصل زمستان به دلیل استفاده از وسایل گاز سوز گرمایشی شب ها قبل از خواب از ایمنی لوازم گرمایشی اطمینان حاصل کرده تا باعث نشست گاز و حادثه نشود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۲۲۸۵۱۱۱:۵۲:۳۸ ۱۴۰۲/۹/۲۳
اشتباه استراتژیک گازرسانی به شهر ها بوده است با پیری جمعیت و فرسودگی لوله ها قطعا شاهد ادامه اینگونه حوادث خواهیم بود حال زلزله و انفجارات گاز بعد از آن که حتی خود دارد ،بایستی نظیر بسیاری از کشورها انرژی الکتریکی آنهم نه با گاز با قابلیت صادرات ،بلکه نیروگاه های با سوخت فسیلی در کنار سواحل ایجاد و موازات توسعه انرژی تجدید پذیر برای تولید برق انجام میشد و برق به شهرها و مناطق مسکونی ارسال میشد نه گاز....در منطقه شمال کشور بسیاری از لوله ها زنگ زده و پوسیده شده و آماده حادثه هستند...اما چه کسی گوش می‌دهد ... ترکیه 30درصد آن ژی برق خود. را از انرژی تجدید پذیر میگیرد ما در جاده سمنان و دامغان و لوشان بدلیل شدن باد نمی‌توانیم ماشین را در جاده کنترل کنیم آنوقت می رویم و نیروگاه گازی می زنیم ...
ناشناس۳۳۲۲۸۵۳۱۱:۵۳:۲۴ ۱۴۰۲/۹/۲۳
... با این حجم گازرسانی مبتنی بر استراتژی اشتباه که از سالها قبل به مناطق دور افتاده کشور و با صرف صدها میلیارد دلار انجام شده و میلیاردها دلار هم صرف نگهداری آن ها مورد نیاز است چه کاری مانده که صادر کنیم کدام منطق توجیه کننده گاز رسانی به مناطقی است که امکان استفاده از نفت سفید را داشتند چه منطقی توجیه گر گاز سانی به مناطقی بوده که در حال تخلیه بدلیل عوارض گرمایش زمین و بی آبی هستند کدام منطق پشت گازرسانی به مناطقی است که مهد تولید انرژی با پنلهای خورشیدی و مزارع بادی بوده‌اند و کدام منطقی توجیه گاز سانی به مناطقی است که امکان ارسال انرژی به آنها با احداث نیروگاه های مبتنی بر سوخت های فسیلی نظیر مازوت وجود داشته است و کدام منطقی بجای تحول بخشی به حامل های انرژی و گرمایشی منحصرا اقدام به لوله کشی فاقد توجیه اقتصادی به دورترین نقاط کشور میکند و کدام منطقی گاری را که پتانسیل صادرات دارد صرف سوزاندن در بخاری هایی میکند که قابلیت استفاده از نفت سفید را هم دارند و کدام منطقی توجیه گر این مطالب این که پتروشیمی های ارزآوری را خاموش کنیم تا به سیاست اشتباه گازرسانی به دورترین نقاط کشور گاز برسانیم و کدام منطقی توجیه گر گازرسانی به کشوری این که عمده شهرها روی گسل های زلزله خیز است و انفجارات گاز موجب تخریب بسیاری خواهد شد...... و الان ما داریم زمستان گاز از ترکمنست وارد میکنیم و از برآوردن تعهدات ارسال گاز به عراق و ترکیه هم‌بر نمی آییم و بزودی به وارد کننده گاز تبدیل میشویم پس کدام‌گاز را میخواهید صادر کنید .....
ناشناس۳۳۲۲۸۵۴۱۱:۵۳:۴۹ ۱۴۰۲/۹/۲۳
اگر به آمار کشورهای اروپایی دقت کنید بیشترین میزان اشتغالزایی در بخش ایجاد ،احداث و توسعه انرژی های تجدید پذیر نظیر ساخت مزارع کوچک ،متوسط و بزرگ نیروگاه های بادی و خورشیدی است ایران با پتانسیل بالای این موارد براحتی میتواند با ایجاد چنین مزارعی از سرمایه های کوچک تا متوسط و بزرگ ساختاری جهت صادرات برق تولیدی که منطقه تشنه آنست ایجاد کند و اشتغالزایی نیز ثمره آن خواهد بود این مورد به مسأله کمبود و واردان بنزین نیز کمک خواهد کرد با تولید انرژی ارزان برق تجدید پذیر آن ا جایگزین گاز طبیعی کرده و گاز طبیعی و ال پی جی بعنوان سوخت خودرو ها بکار گرفته شود این موارد تجربیات متعدد جهانی نیز دارد منتها لازمه اش برنامه ریزی و اجرای سریع این موارد با کمک مردم و حتی بخش نظامی است ،اما مافیای واردات بنزین ،مافیای گازرسانی که پیوسته در حال لوله کشی به مناطقی که در حال تخلیه بواسطه گرمایش زمین و خشکسالی هستند چرا باید برخلاف دنیا ایران دارای بزرگترین شبکه پر خرج گازرسانی باشد آنهم کشوری که شهرهای متعدد زلزله خیز داشته و با پیری جمعیت و مجتمع های مسکونی متراکم هر روزه شاهد انفجارات متعدد کاری هستیم این لوله کشی ها ما را از دولت صادر کننده گاز به وارد کننده تبدیل کرده اند مسعولین چرا ورود نمی‌کنند
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. یارانه‌ها واریز شد

  17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  24. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  25. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

آخرین عناوین