آملی لاریجانی برای انتخابات خبرگان تایید صلاحیت شد

  4021105067 ۲۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

صادق آملی لاریجانی که برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری کاندیدا شده بود از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شده است.

آملی لاریجانی برای انتخابات خبرگان تایید صلاحیت شد

به گزارش برنا، آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری کاندیدا شده بود از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شده است. 

وی در حوزه انتخابیه مازنداران در انتخابات خبرگان رهبری ثبت نام کرده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۶۸۵۸۱۱۶:۵۶:۰۹ ۱۴۰۲/۱۱/۵
مگه قرار بود نشه؟
ناشناس۳۳۶۸۸۵۱۲۳:۰۰:۱۱ ۱۴۰۲/۱۱/۵
بنظرم ایشان نباید تایید صلاحیت میشدند
علی۳۳۶۸۵۸۸۱۷:۰۱:۳۳ ۱۴۰۲/۱۱/۵
ایشان‌مگرخودش‌عضوفقهای‌شورای‌نگهبان‌نیست،فقهاخبرگان‌راتاییدصلاحیت‌می‌کنند.
ناشناس۳۳۶۹۰۳۱۰۷:۲۳:۱۲ ۱۴۰۲/۱۱/۶
ایشان در حال حاضر عضو شورای نگهبان نیست
علی۳۳۶۸۵۹۰۱۷:۰۶:۳۱ ۱۴۰۲/۱۱/۵
قبلا‌عضو‌بوده‌الآن‌نیست
ناشناس۳۳۶۸۶۸۴۱۹:۵۵:۳۴ ۱۴۰۲/۱۱/۵
طبری مربوط به کدوم دوره بوده؟؟
ناشناس۳۳۶۸۹۲۱۰۰:۱۹:۰۱ ۱۴۰۲/۱۱/۶
طبری معاون اجرایی چه کسی بوده خداوند به این انقلاب کمک کند ...
ناشناس۳۳۶۸۷۳۰۲۰:۵۳:۱۹ ۱۴۰۲/۱۱/۵
قطعاً از مازندران نامزد شده است
ناشناس۳۳۶۸۸۶۷۲۳:۲۰:۰۲ ۱۴۰۲/۱۱/۵
مگه طبری هم کاندید شده عجب
ناشناس۳۳۶۸۷۴۶۲۱:۰۹:۴۹ ۱۴۰۲/۱۱/۵
خدایا خداوندا ...
ناشناس۳۳۶۸۷۵۹۲۱:۲۴:۲۴ ۱۴۰۲/۱۱/۵
بزرگان قوم، آنگاه که صراحت عزم جدی علی علیه السلام را برای مبارزه با مفاسد و تحقق بخشیدن به عدالت اجتماعی مشاهده کردند، اعتراض و اشکال تراشی را آغاز نمودند. اما آن حضرت، در مقابل مخالفت ها و اعتراض ها کوتاه نیامد و تردید نکرد و با قاطعیت بیشتر بر ادامة کار تأکید و فرمود: خدا قسم! اگر بمانم و سالم باشم، آنان را بر راه روشن استوار خواهم داشت (ابن ابی الحدید، 1404، ج7، ص38). در مورد مبارزه با فساد استخدامی و برخورد با کارگزاران فاسد نیز مخالفت های بسیاری با آن حضرت صورت گرفت و مقاومت های فراوانی شد، اما هیچ یک نتوانست تصمیم جدی و قاطع ایشان در مبارزه با فساد را تغییر دهد و آن حضرت را از این کار منصرف نماید (خدمتی، 1384، ص30).
ناشناس۳۳۶۸۷۶۰۲۱:۲۵:۳۲ ۱۴۰۲/۱۱/۵
امیر مؤمنان علی علیه السلام، در نامه ای به یکی از کارگزاران و مأموران خود چنین می فرمایند: او را فرمان می دهد به تقوا و ترس از خدا در امور پنهانی و اعمال مخفی، در آنجا که جز خدا هیچ کس شاهد و گواه، و احدی غیر از او وکیل نیست و نیز به او فرمان داده که برخی از اطاعت های الهی را آشکارا انجام ندهد. در حالی که در پنهان خلاف آن را انجام می دهد. (و باید بداند) آن کس که پنهان و آشکارش، کردار و گفتارش با هم مخالفت نداشته باشد، امانت الهی را ادا کرده و عبادت را خالصانه انجام داده است (سیدرضی، نامه 26).
ناشناس۳۳۶۸۷۶۱۲۱:۲۷:۰۴ ۱۴۰۲/۱۱/۵
امام علی علیه السلام، فلسفة حکومت خود را اقامه حق می دانست و با مداهنه و سازشکاری در اداره امور مردم، که سیاست اموی است، به شدت مخالف بود. حکایت مشهور برتری دادن نعلین وصله کرده، بر حکمرانی ناظر و شاهد بر این معناست. همچنین ماجرای حضرت با برادرش عقیل بن ابوطالب و گداختن آهن و نزدیک کردن آن به بدن برادرش، نمونه دیگری از حق محوری امیرالمؤمنین علیه السلام است که با وجود مهر و عطوفتی که نسبت به همه مردم، به خصوص خویشان و نزدیکانشان داشتند، ولی هرگز حاضر نشدند تا این حق محوری را فدای مهر و محبت خویشاوندی نمایند.
ناشناس۳۳۶۸۷۶۲۲۱:۲۷:۵۳ ۱۴۰۲/۱۱/۵
در جنگ جمل وقتی حارث همدانی، یکی از یاران حضرت به جهت حضور عایشه (همسر پیامبر) و طلحه و زبیر در سپاه مقابل، دچار لغزش و تردید نسبت به موقعیت امیرالمؤمنین علیه السلام می شود، حضرت در پاسخ به او بدون جانب داری از خود، این گونه می فرماید: نگاهت را به زیر افکندى و بالاى سرت را نگاه نکردى؛ به همین جهت سرگردان شدى! تو حق را نشناختى تا اهل آن را بشناسى، و باطل را نشناختى تا پیرو باطل را بشناسی (سیدرضی، حکمت262).
ناشناس۳۳۶۸۷۶۵۲۱:۳۰:۱۴ ۱۴۰۲/۱۱/۵
از دیدگاه امیرالمؤمنین، گزینش کارگزاران در نظام اسلامی، باید براساس شایستگی ها باشد و نه براساس وابستگی ها. صلاحیت اخلاقی، اصالت خانوادگی، تخصص و توانایی کارگزاران باید در گزینش مورد توجه قرار گیرد. مسئولان و مدیران در نظام اسلامی حق ندارند پست ها را براساس وابستگی های خانوادگی و یا سیاسی تقسیم کنند. آنها حق ندارند کارهای مردم را به کسانی بسپارند که از اصالت خانوادگی محرومند. حق ندارند به کسی که بداخلاق است، مسئولیت بسپارند. حق ندارند امور مردم را به کسی که از تخصص و توانایی و نشاط لازم برخوردار نیست، واگذار نمایند (محمدی ری شهری، 1379، ص 35ـ2)
ناشناس۳۳۶۸۷۷۱۲۱:۳۲:۵۶ ۱۴۰۲/۱۱/۵
حضرت در عهد نامه مالک اشتر می فرمایند: هر کدام به اندازه سامان یافتن امورشان بر والی حق دارند و والی از ادای آنچه خدا او را به انجام آن ملزم ساخته است، فقط با سخت کوشی و یاری طلبیدن از خدا و آمادگی برای حق مداری و شکیبایی بر آن، خواه کوچک باشد یا بزرگ، خارج خواهد شد. بنابراین، فرمانده سپاه خود را کسی قرار ده که از نظر تو نسبت به خدا و فرستاده او و امام تو، خیر خواه تر و پاک تر و حلیم ترند؛ همانان که دیر به خشم می آیند و به راحتی عذر می پذیرند و نسبت به ضعیفان، مهربانند و در برابری زورمندان قدرتمندند؛ همانان که مشکلات، آنها را از پای در نمی آورد و ناتوانی آنان را به زانو در نمی آورد. آنگاه با افراد با شخصیت و اصیل و خاندان های صالح و خوش سابقه ارتباط برقرار کن، سپس با انسان های کریم و شجاع و سخی و بزرگوار؛ چراکه آنها کانون کرامت و شعبه های نیکی هستند... و از میان آنها، افرادی که با تجربه و با حیا و از خاندان های شریف هستند و در اسلام آوردن، پیشگام اند، برگزین؛ زیرا اخلاق آنها بهتر و تبار آنها اصیل تر و طمع آنها کمتر و آینده نگری آنها بیشتر است... و از میان آنها بر کسانی اعتماد کن که در میان مردم، خوش آوازه تر و به امانت داری معروف ترند؛ این، دلیل فرمانبرداری تو از خدا و خیرخواهی برای مردم است. در رأس هر یک از امور خود، یکی از آنان را بگمار که گستردگی کار، او را ناتوان نسازد و بسیاری آن را پریشان نسازد. اگر در منشیان تو عیبی باشد و تو از آن غافل باشی، به آن بازخواست خواهی شد (سیدرضی، نامه 53)
ناشناس۳۳۶۸۷۷۷۲۱:۳۷:۱۷ ۱۴۰۲/۱۱/۵
قسمتی از نامه آن حضرت به مالک در خصوص در نظر گرفتن عملکرد مدیران چنین است: برای انجام کارهای (منطقة) خویش، کسی را جانشین ساز و خود به همراه گروهی از یارانت بیرون بروید و تمام سرزمین عراق را منطقه به منطقه بگردید، و از چگونگی رفتار و عملکرد کارگزاران و عمال آنان جویا شوید و سیره و روش آنان را بررسی کنید (ابن ابی الحدید، 1404)
ناشناس۳۳۶۸۷۸۱۲۱:۴۲:۵۶ ۱۴۰۲/۱۱/۵
علی (ع) در نامه به مالک اشتر می فرماید: «ای مالک در بکارگیری کارگزارانی که باید زیر نظر تو کار کنند هیچ گونه واسطه و شفاعتی نپذیر مگر شفاعت کفایت و امانت را.»
ناشناس۳۳۶۹۰۱۷۰۶:۴۸:۱۶ ۱۴۰۲/۱۱/۶
ایشان خودشان از صلاحیت دهندگان است.
ناشناس۳۳۶۹۲۰۰۱۱:۰۹:۰۵ ۱۴۰۲/۱۱/۶
مگر قرار بود تایید نشه
ناشناس۳۳۶۹۳۳۷۱۳:۱۳:۳۳ ۱۴۰۲/۱۱/۶
ببین کار بکجا رسید که تایید رییس مجمع تشخیص مصلحت شده تیتر اخه ما داریم بکجا میرسیم
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

    2. باز هم در باغ سبز !

    3. جابجایی مرزهای وقاحت!

    4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

    5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

    6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

    7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

    8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

    9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

    10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

    11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

    12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

    13. درد بیمار و ناز طبیبان !

    14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

    15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

    16. یارانه‌ها واریز شد

    17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

    18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

    19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

    20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

    21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

    22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

    23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

    24. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

    25. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

    آخرین عناوین