در گفتگوی اختصاصی با الف مطرح شد؛ امیرعبداللهیان: از وزارت خارجه برکنار نشدم/ مشکل عربستان نفوذ منطقه‌ای ایران است/ سعود الفصیل از تماس اوباما با روحانی گلایه‌مند بود/ پول صادرات برق به عراق را ارزی دریافت می‌کنیم

معصومه پورصادقی، گروه سیاسی الف،   3970701083 ۳۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

دستیار وزیر خارجه ‌می‌گوید: یکی از موفق ترین پرونده های مشترکی که میان ایران و روسیه شکل گرفته پرونده سوریه است و از سوی دیگر مشکل اصلی عربستان این است که پدیده ای به نام انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی  و همچنین نفوذ سازنده منطقه ای ایران را نتوانسته درک کند.

امیرعبداللهیان: از وزارت خارجه برکنار نشدم/ مشکل عربستان نفوذ منطقه‌ای ایران است/ سعود الفصیل از تماس اوباما با روحانی گلایه‌مند بود/ پول صادرات برق به عراق را ارزی دریافت می‌کنیم

حسین امیر عبداللهیان دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین الملل در گفتگویی تفصیلی با خبرنگار سیاست خارجی الف، به تشریح آخرین تحولات منطقه ، سیاست خارجی و روابط با عربستان و آمریکا پرداخت .

مهم ترین محورهای این مصاحبه بدین شرح است:

* از وزارت خارجه کنار گذاشته نشدم/ در مجلس شورای اسلامی مامور هستم

امیر عبداللهیان در باره برکناری‌اش از وزارت امورخارجه گفت: بنده از وزارت امورخارجه برکنار نشده‌ام و در مجلس شورای اسلامی مامور هستم.

*مشکل اصلی عربستان با ایران نفوذ منطقه ای ایران است/سعود الفصیل از تماس تلفنی رییس جمهور آمریکا با ایران گلایه مند بود

وی همچنین در پاسخ به اینکه چرا با روی کار آمدن دولت روحانی مشکلات ما با کشورهای عربی حل نشد بلکه بیشتر هم شد، تصریح کرد: آقای دکتر روحانی در شروع کارش سعی کرد پیام مثبتی را به کشورهای منطقه از جمله به عربستان سعودی بدهد و ایشان حتی در جایی اشاره کردند در دوره ای که دبیر شورایعالی امنیت ملی بودند، موافقتنامه امنیتی با ریاض امضا کرده و با روی گشاده نسبت به عربستان صحبت کردند، بنده همان موقع معاون وزیر خارجه بودم و سفرهایی در این رابطه داشتم ولی برداشتم این بود که سعودی ها سیگنال های غلط از این اشارات مثبت جمهوری اسلامی دریافت می کنند ضمن اینکه عربستان سعودی تصورش این بود که در رابطه با ایران می تواند نقش و جایگاه خود را به عنوان برادر بزرگتر در منطقه ادامه دهد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد:‌ در همان زمان در ملاقاتی که با سعود‌الفیصل زمانی که وزیر خارجه بود جمله‌ای شنیدم که ایشان گلایه ای داشته و گفتند که شما در شروع به کار آقای روحانی از رابطه با عربستان صحبت کردید اما این رابطه از تماس تلفنی ما به تماس تلفنی آقای روحانی و اقای اوباما منجر شد و به سفر آقای روحانی منجر نشد که در واقع این موضوع نشانگر این است که نوع نگاه عربستان به روابط با ایران چگونه است.

دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین الملل همچنین در مورد مشکل عربستان با ایران گفت: مشکل اصلی عربستان این است که پدیده ای به نام انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی  و همچنین نفوذ سازنده منطقه ای ایران را نتوانسته درک کند. برای عربستان پیشرفت‌های ایران در حوزه های هسته ای، علم و فناوری و حتی گفتمان سیاسی قابل تحمل نیست لذا عربستان بویژه در دوران کنونی که بنده اسمش را گذاشته ام دوران حاکمیت آل سلمان در عربستان سعودی، کمر همت بسته که جمهوری اسلامی ایران را از منطقه حذف کند یا نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه را ریشه کن کند.

*اطلاعات دقیقی از پول و هدایت عربستان در تحریک بصره در دست داریم

وی پاسخ به اینکه عربستان تا چه اندازه توانسته بر روابط ایران و عراق تاثیر بگذارد، گفت: مردم عراق از نقش تخریبی عربستان در بیش از 15 سال گذشته اطلاع کامل دارند و با چشمان خود دیدند که دستگاه امنیتی عربستان سعودی در پشت بسیاری از جریانات تروریستی در عراق قرار داشته است. منتهی عربستان سعودی در دو سه سال اخیر تلاش دارد از مسیر سیاسی و دیپلماتیک هم تاثیر گذاری کند، اطلاعات فراوانی وجود دارد که نشان می دهد حمله به سرکنسولگری ایران در بصره با تحریک و پول و هدایت برخی طرف های خارجی از جمله عربستان سعودی شکل گرفت.

*پول صادرات برق به عراق را به صورت ارزی دریافت می کنیم

امیر عبداللهیان تاکید کرد:‌ کمکی که ما در عراق انجام می دهیم ، یک سطح در راستای مبارزه با تروریسم است . اگر وزارت دفاع ما تجهیزات و یا تسلیحاتی را در چهارچوب مبارزه با تروریسم در اختیار عراق قرار داده وجه آن را عینا دریافت کرده است.

سطح دوم کمک های ما صادرات برق به چند استان عراق است. صادرات برق به عراق را به صورت ارزی مبلغش را دریافت می کنیم. اینطور نیست که  به عراق نفت خیز و عراقی که دارای بنیه اقتصادی بالایی است  بخواهیم کمک بلاعوض کنیم. اینها کاملا در چهارچوب توافقاتی است که برای ما هم توجیه اقتصادی دارد و هم  در حوزه صادرات برق و برخی اقلامی که به عراق می فروشیم سود هم دارد.

*یکی از موفق ترین پرونده های مشترکی که میان ایران و روسیه شکل گرفته پرونده سوریه است

وی در مورد همکاری ایران و روسیه در موضوع سوریه اظهار داشت:یکی از موفق ترین پرونده های مشترکی که میان ایران و روسیه شکل گرفته پرونده سوریه است اما اینکه آیا در همه مسائل سوریه دارای رویکرد مشترک هستیم حداقل در بحث رژیم صهیونیستی و مقاومت نقطه نظر مشترک نخواهیم داشت.

واقعا متاسف می شوم برخی روشنفکران ما کوچکترین تحول در ایران را که در راستای تامین حداکثری امنیت ملی است را به باد انتقاد می گیرند و بزرگترین اقدامات خلاف رویه در امریکا را که رئیس CIA می شود وزیر خارجه  خیلی عادی از کنار ان می گذرند و از فردایی که وزیر خارجه شده جوری برخورد می کنند که انگار این آدم ۵۰ سال در وزارت خارجه امریکا بوده و حق طبیعی اش بوده که بیاید وزیر خارجه شود.

* با صدای بلند اعلام میکنم که سوریه به کمک ایران اجازه نداد نقشه آمریکایی‌ها پیش برود

وی در مورد حضور آمریکایی ها در سوریه اظهار داشت: مایلم با صدای بلند اعلام کنم مردم سوریه، نیروهای مسلح و رهبری سوریه به کمک جمهوری موثر جمهوری اسلامی ایران اجازه ندادند نقشه امریکایی ها در سوریه پیش برود و شکست خوردند. در دوره آقای ترامپ، امریکایی ها نمی دانند در سوریه چه می کنند. رفتارهای امریکا در سوریه منفعلانه و نمایشی است و امریکایی ها در سوریه هیچ نقش تعیین کننده ای را نمی توانند ایفا کنند، چون دچار سردرگمی در برابر تحولات سوریه هستند ولی در عین حال تلاش خود را می کنند که تا جای ممکن پیروزی ها را به دروغ به نام خودشان ثبت کنند. 

دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین الملل تاکید کرد: ایران و سوریه به عنوان پشتیبان هم بودند و کار اصلی و میدانی را مردم و نیروهای مسلح سوریه انجام دادند اما در عراق ، امریکایی ها تا مدتها دوستان عراقی ما را معطل نگه داشتند که صبر کنید طراحی های عملیات تکمیل شود. زمانی موصل آزاد شد که  دوستان عراقی به این نتیجه رسیدند که خودشان باید اقدام کنند و اگر معطل امریکایی ها بمانند نه تنها موصل ازاد نخواهد شد بلکه موصل های بعدی هم به دست داعش سقوط خواهد کرد.

* شش سال پیش به نماینده پوتین گفتم نظر مردم ایران نسبت به روسیه مثبت نیست/ اما بعدها نظرم نسبت به روسیه عوض شد

امیرعبداللهیان در مورد اینکه نگاه ما باید به سمت شرق باشد، تاکید کرد: زمانی که ۶ سال پیش در موضوع منطقه و سوریه با روسیه و مقامات آن از جمله آقای میخائیل بوگدانف نماینده پوتین در خاور میانه وارد گفتگو در مسکو شدم از ابتدا اولین حرفی که به ایشان گفتم این بود که سابقه ذهنی و تاریخی مردم ایران نسبت به روسیه مثبت نیست و فکر می کنند روس ها در دقیقه نود دوستان خودشان را رها می کنند و در چهارچوب منافع خودشان عمل خواهند کرد. اما همکاری هایی که در سوریه و برخی پرونده های منطقه ای در دوره روسیه پوتین داشتیم نظر من را عوض کرد. معتقدم روسیه و پوتین قابل اعتماد می تواند باشد به شرطی که منافع مشترک در حوزه های مختلف بین تهران و مسکو تعریف شود، نمی توانید بگویید روسیه به خاطر منافع ما هر اقدامی را حاضر است بکند.  

* دوران اوباما هم دوران طلایی ما نبود

دستیاور وزیرخارجه در مورد مذاکره با آمریکا خاطرنشان کرد:‌ فکر می کنم در همه مقاطع چه در نگاه به شرق و غرب و همچنین مذاکره و عدم مذاکره با امریکا ، ایران از موضع اقتدار و صبر و خویشتنداری و حکیمانه وارد شده و هربار این طرف مقابل بود که نشان داد قابل اعتماد نیست و در مورد اخیر هم در برجام این مورد را تایید کرد، اینطور نبود که دوران طلایی ما در دوره اوباما و دموکراتها باشد، ترامپ با عدم توازن روحی روانی که در تصمیم گیری ها دارد ان مسئله را تشدید کرد.

متن کامل گفتگوی الف با حسین امیرعبداللهیان روز آینده (فردا، سه‌شنبه) منتشر خواهد شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۵۶۰۳۵۳۰۷:۵۸:۰۳ ۱۳۹۷/۷/۲
جالبه. هر زمانی که ممکن است تحول مثبتی در روابط بین ایران با امریکا یا ایران با عربستان صورت بگیره ناگهان دستی به ظاهر از غیب وارد می شه و کل داستان را به ضرر بهبود روابط ایران با امریکا یا عربستان تغییر میده. دو سال پیش که ایران و عربستان در استانه تغییر مثبت در روابط و کاهش تنش بودند ناگهان فرد بسیار نزدیک به عربستان در سوریه هدف حمله هوایی قرار گرفت و عربستان هم به تلافی ان حکم اعدام شیخ نمر را که چند ماه متوقف مانده بود اجرا کرد و داستان سفارت عربستان در تهران و کنسولگری ان در مشهد. حالا هم در استانه سفر ریاست جمهوری به نیویورک و اعلام تمابل ترامپ به ملاقات ناگهان حادثه اهواز که نتیجه ان با موضع گیری شتابزاده اقای روحانی و ظریف در مورد مسببان ان احتمال هر گونه نتیجه مثبت از سفر نیویورک را به صفر رساند. تقریبا مشخصه روسیه و اسراییل هر یک به دلایل خود از بهبود روابط ایران با امریکا وحشت دارند
ناشناس۵۶۰۶۱۲۱۰:۵۱:۳۵ ۱۳۹۷/۷/۲
تا دیروز که دادن عراق به کشورهای دیگر را تکذیب می کردند حتما برق هم مجانی می دهند که چند وقت دیگر این را تایید می کنند هر حرف راست از مقامات نمی شود شنید !
ناشناس۵۶۱۱۵۵۱۵:۵۹:۵۸ ۱۳۹۷/۷/۲
چی شد زمان قطع برق در تابستان می گفتند ما به هیچ کشور برق نمی دهیم تقصیر مردم ایران هست زیاد برق مصرف می کنند؟!
ناشناس۵۶۰۳۶۰۰۷:۵۹:۴۸ ۱۳۹۷/۷/۲
موازی کاری آفت هر کاری است. بهتر است وزارت خارجه مسئول تبعیین سیاست خارجی کشور باشد. آقای امیر عبداللهیان هم می تواند بدون رسانه ای کردن نظراتش، به رییس مجلس مشاوره بدهد.
ناشناس۵۶۰۹۹۳۱۴:۳۰:۱۱ ۱۳۹۷/۷/۲
در برجام هیچ موازی کاری هم در کار نبود. نتیجه اش شد برجام با حاصل تقریباً هیچ !!! ای کاش در وزارت خارجه افراد کارآمد بکارگیری می شدند
ناشناس۵۶۱۶۳۲۲۲:۰۶:۲۳ ۱۳۹۷/۷/۲
برداشت شما از موازی کاری درست نیست. منظور از موازی کاری الزاما هم افزائی نیست. اتفاقا در کشور ما سازمان موازی کار معمولا چوب لای چرخ تشکیلات اصلی میگذارد. در مسئله برجام موشک هوا کردن هنگام و پس از پایان مذاکرات موازی کاری با هدف خاص خودش بود.
ناشناس۵۶۰۳۸۹۰۸:۱۴:۲۵ ۱۳۹۷/۷/۲
در مجلس مامور هستم!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس۵۶۰۹۰۲۱۳:۴۵:۴۵ ۱۳۹۷/۷/۲
مامور چی!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد۵۶۰۳۹۸۰۸:۱۹:۲۶ ۱۳۹۷/۷/۲
آقای امیر عبدالهیان ؛ ولی دوران طلایی برای امثال تو , عراقچی , قشقاوی , سرمدی , آهنی , آصفی و... و...و خانواده هایتان بود , لیکن خروجی شماها برای کشور , نظام و مردم تقریبا هیچ
ناشناس۵۶۰۴۲۹۰۸:۵۳:۲۴ ۱۳۹۷/۷/۲
گفته اند توجیه دیپلوماتیک ولی نه اینقدر تابلو کسی را از محل کار خود برکنار نمیکنند بلکه از روی سمت بر می دارند و طبق رویه مرسوم یک سمت مشاور هیچکاره به وی میدهند و به این ترتیب زمینه دک کردن اورا از سازمان یا وزارت خانه مربوطه فراهم می کنند یا از سازمان ،وزارت یا نهاد دیگری میخواهند فرد برکنار شده از آن وزارتخانه قبلی یک سمت بعنوان مشاور به بدهند وبه این ترتیب اورا از آن وزارتخانه نه برکنار می کنند خدا به آقای لاریجانی همانند چند سال گذشته سعه صدر بدهد چون آقای ظریف بابت این سعه صدر خیلی بهش مدیونه
ناشناس۵۶۰۴۶۹۰۹:۲۶:۲۸ ۱۳۹۷/۷/۲
چی میگی چون امیرعبداللهیان دیپلماتی انقلابیه و جلوی عربستان و ... توی سوریه وایستاده به نظر من ایشان در حد وزیر بودند اما برخی ها تحمل دیدن ایشان را نداشتند و نمی خواستند مقابله امریکایی ها بایستند
ناشناس۵۶۰۴۴۱۰۹:۰۶:۵۳ ۱۳۹۷/۷/۲
چه عجب ایشان یه حرفی در مورد برکناریشون از سمتشون گفتند
ناشناس۵۶۰۴۴۲۰۹:۰۸:۲۰ ۱۳۹۷/۷/۲
"اما همکاری هایی که در سوریه و برخی پرونده های منطقه ای در دوره روسیه پوتین داشتیم نظر من را عوض کرد" نظر مردم چی؟؟؟ اصلا نظر مردم بذای شما مهمه؟؟؟ نظر مردم درباره روسیه هنوز عوض نشده . وقتی آدمهای مثل شما وارد سیاست خارجه ی ایران میشه معلومه باید به روسیه تکیه بزنیم.
ناشناس۵۶۰۴۴۴۰۹:۰۸:۴۰ ۱۳۹۷/۷/۲
این آقا دقیقا چکاره هست؟
ناشناس۵۶۰۹۹۹۱۴:۳۱:۵۳ ۱۳۹۷/۷/۲
شما راحت باش ...
ناشناس۵۶۰۴۴۶۰۹:۱۱:۰۰ ۱۳۹۷/۷/۲
حیف ایشان که جابرانصاری اوردن جاش اونکه برای خودش فرمانروایی درست کرده
ناشناس۵۶۰۴۵۷۰۹:۱۶:۱۶ ۱۳۹۷/۷/۲
اقا کو پس پول برق ؟
احمد۵۶۰۴۶۵۰۹:۲۰:۳۳ ۱۳۹۷/۷/۲
یکی از مواردی که انقلاب در کشور شکل گرفت همین ژست های عالی جنابی مقامات وقت کشور بود , که امروز امثال آقای امیر عبدالهیان مصداق عینی و ذاتی آن است
علی۵۶۰۴۷۰۰۹:۲۶:۴۵ ۱۳۹۷/۷/۲
آقای عزیز , مگر پرسنل وزارت خارجه در طول (سی , سی و پنج و یا چهل سال) حضور کار میکنند که شما به عالیجناب بودن آنها خرده می گیری
ناشناس۵۶۱۶۳۴۲۲:۱۰:۴۴ ۱۳۹۷/۷/۲
منظور ژست عالیجنابیه. والا کی تو این مملکت کار کرده از اول انقلاب تا الان.؟
ناشناس۵۶۰۴۹۵۰۹:۴۰:۵۷ ۱۳۹۷/۷/۲
آقای امیر عبدالهیان مردم متوجه هستند , لطفا به شعور و بزرگواری مردم توهین نکنید توجیه دیپلوماتیک ولی نه اینقدر تابلو کسی را از محل کار خود برکنار نمیکنند بلکهاو را از سمت بر می دارن و به این ترتیب زمینه دک کردن اورا از سازمان یا وزارت خانه مربوطه فراهم می کنند > شما هم که خدا را شکر لاریجانی بدادت رسید
بهرام۵۶۰۷۲۵۱۲:۰۲:۵۳ ۱۳۹۷/۷/۲
آقای محترم , خدا پدرت را بیامرزد , مثل اینه که تو کره دیگر زندگی می کنی و یا از کره ای دیگه اومده ای ؛ کدام مردم ؟ اینها سالهاست از مردم فاصله گرفته اند , فاصله ای نجومی از همه لحاظ ؛ درآمد , طرز فکر و رفتار و... و...
ناشناس۵۶۰۵۲۷۰۹:۵۹:۳۷ ۱۳۹۷/۷/۲
این اقا فقط بلده حرف بزنه
ناشناس۵۶۱۰۰۴۱۴:۳۴:۱۶ ۱۳۹۷/۷/۲
ای کاش ظریف هم بلد بود با مردم خودش محترمانه حرف بزنه!!!
ناشناس۵۶۰۵۷۵۱۰:۳۲:۵۰ ۱۳۹۷/۷/۲
ایشان به دلیل اختلافات فکری در منطقه و سوریه با اقایون کنار گذاشته شدند
ناشناس۵۶۰۷۴۵۱۲:۱۷:۵۷ ۱۳۹۷/۷/۲
با توجه به موضعگیریها و سخنان آنجنانی مشخص است که در وزارت خارجه کار ی در دست ندارید . سعودالفیصل به خود جنابعالی گفت که از تماس اوباما و جناب روحانی ناراحت شده است .
احمد۵۶۰۹۲۲۱۳:۵۴:۴۶ ۱۳۹۷/۷/۲
برکنار نشده اخراج شده
ناشناس۵۶۰۹۲۴۱۳:۵۵:۵۳ ۱۳۹۷/۷/۲
ایشان در وزارت خارجه خیلی تمایلات و نظرات نظامی و خشن داشتند!!!!!!!!!! الان هم یه حقوق اضافه مشاوری میگیره!!!!!!!!!!!!!
ناشناس۵۶۱۶۴۳۲۲:۱۸:۲۴ ۱۳۹۷/۷/۲
دستیار را می فهمم اما نمیدونم دستیار ویژه یعنی چی؟
ناشناس۵۶۱۷۲۴۲۳:۴۷:۳۳ ۱۳۹۷/۷/۲
آقای عبدالهیان چه سمت دولتی دارند که مصاحبه میکنند. ایشون اگه کاربلد بودند در سمت خود در وزارت خارجه می ماندند‌.
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

    1. اعتراف سلطنت‌طلب‌ها به وابستگی شاه!

    2. طرح عجیب مجلس برای پرداخت یارانه ۱۰ میلیونی/ فاجعه تورمی دوباره یا گشایش بزرگ؟!

    3. ایده «تیر چراغ‌برق» رهایشان نمی‌کند/ آقای خاکپور! چشم‌هایت را باز کن/ چند سوال از رسایی

    4. مذاکره با ترامپ پیشنهاد ساده‌لوحانه یا خیانت به منافع ملی؟!

    5. رهبر انقلاب: شهید سلیمانی ایران را حرم اطلاق می‌کرد/ خونی که در راه حق ریخته شود هدر نمی‌رود

    6. اولین واکنش سعید جلیلی به پیشنهاد معاون اولی دولت پزشکیان/ ممانعتم از اختصاص برنامه تلویزیونی به میرحسین موسوی خلاف است

    7. گیر جدید رسانه ‌ها به میرسلیم

    8. رئیس‌جمهور: خیانتی بالاتر از این نیست که کسانی را بر سر کار بیاوریم که شایستگی ندارند

    9. صهیونیست ها و باتلاق غزه

    10. هشدار ۱۲۲ نماینده مجلس به پزشکیان: از ابزارهای قانونی خود استفاده می‌کنیم/ کدام نمایندگان پای نامه هشدارآمیز را امضا کردند؟

    11. آقای فرزین! این حرف ها درباره قیمت دلار که درون تاکسی ها زده می شود، در شان شما نیست

    12. اعتراض شدید ایران به عربستان به دلیل اجرای احکام اعدام چند تبعه ایران

    13. سردار نقدی: حضور ما در سوریه عاقلانه‌ترین تصمیم بود

    14. حسین طائب: عملیات وعده صادق ۳ با قدرت انجام می شود/ اگر قرار است با آمریکا مذاکره کنیم، باید حق خود را بگیریم

    15. اعتراض شدید ایران به سعودی‌ها در پی اعدام ۶ ایرانی/ سفیر عربستان به وزارت خارجه احضار شد

    16. همسرم را کشتم چون مهدورالدم بود

    17. تکذیبیه دفتر احمد توکلی درباره خبر برخی کانال‌های تلگرامی

    18. وزیر ارتباطات: رفع فیلترینگ همه پلتفرم‌ها در دستور کار قرار دارد

    19. پیمان همکاری ایران و روسیه چالشی جدید برای آمریکا و متحدانش

    پربحث‌های هفته

    1. زمزمه‌های استیضاح همتی/ سیاست‌ ارزی، کار دست وزیر اقتصاد داد؟

    2. خار چشم محور غربی- عبری

    3. بنویسید تابوشکنی بخوانید وطن‌فروشی

    4. ما و آینده ایران

    5. آداب باخت

    6. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: مذاکره با آمریکا همه مشکلات را حل نمی‌کند/ چرا با این همه ثروت به این وضع دچاریم؟!/ نمی‌شود هزینه‌ها دلاری و حقوق‌ها ریالی باشد

    7. صفرای دلار و سرکنگبین مسوولان اقتصادی !

    8. بازی جدید طالبان با ایران

    9. ۲ نکته در مورد جنجالِ ۱۰۰ همتی!

    10. اعتراف سلطنت‌طلب‌ها به وابستگی شاه!

    11. «بن بست» فرزین؟!

    12. رئیس کل بانک مرکزی: نرخ دلار بازار ایران را یک سایت آمریکایی تعیین می‌کند

    13. طرح عجیب مجلس برای پرداخت یارانه ۱۰ میلیونی/ فاجعه تورمی دوباره یا گشایش بزرگ؟!

    14. یک آمار تکان‌دهنده درباره وضعیت مستاجران ایرانی

    15. طرح عجیب مجلس/ همه‌پرسی از مردم برای یارانه ۱۰ میلیونی و آزادسازی قیمت‌ها!

    16. داریوش کاردان: انگار مهران مدیری از اینکه من آوردمش تلویزیون ناراحته!/به برنامه‌اش هم نرفتم، چون غیرقابل پخش می‌شد

    17. دو روایت از یک ماجرای عجیب نفتی!

    18. رکوردزنی مدینه‌ فاضله غربی در بی‌خانمان‌سازی

    19. پزشکیان در تنگنای چاپلوسان دستپاچه ودوستان عجول/ اشتباه راهبردی و دلار ۸۰ هزار تومانی/ عملکرد دولت به روایت یک اصولگرا

    20. دو كلمه با آقاي خاتمي!

    21. هدف از پخش شایعه استعفای رئیس‌جمهور چه بود؟/ تلاش رادیکال‌ها برای ایجاد تنش در سطوح بالای حاکمیت/ رمزگشایی از اعتراف بلینکن درباره ایران

    22. قدرت دفاعی ایران را با یک سلسله رزمایش نشان می‌دهیم

    23. ادعاهای نادرست جهانگیری! / مجادله قالیباف و رسایی در مجلس/ وقتی برخی چهره ترامپ را غلط‌انداز به تصویر می‌کشند! 

    24. ادعای همتی درباره موافقت رهبری با طرح مجدد دو لایحه جنجالی

    25. ایده «تیر چراغ‌برق» رهایشان نمی‌کند/ آقای خاکپور! چشم‌هایت را باز کن/ چند سوال از رسایی

    آخرین عناوین