به گزارش تریبوننیوز، روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئيسجمهور در جریان این رونمایی به روحیه مقاومت و تلاشهای مردم ایران برای کاهش ارزبری اشاره کرد. به گفته دهقانی، با وجود شرایط پیچیده داخلی و خارجی، مردان و زنان باایمان و پرتلاشی در ایران وجود دارند که از سختیها عبور کرده و برای ایجاد آینده بهتر کشور تلاش میکنند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئيسجمهور در این خصوص گفت: «خوی پهلوانی در ژن مردم ایران است و افتخار میکنیم که شرکتهای دانشبنیانی مانند اکسیر نوین فرآیند آسیا را در راستای افق آینده کشور داریم که باعث کاهش ارزبری میشوند.» او مسئولیت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و نهادهای مشابه را بازارسازی و ترویج محصولات داخلی دانست و افزود: «معاونت علمی برنامههایی جدی در زمینه پتروشیمی و فناوریهای نانو دارد چون با بازارسازی و تبلیغ این محصولات، میتوان به ارزانتر شدن کاتالیستها و کاهش ۳۰۰ میلیون دلاری ارزبری کمک کرد.»
به باور روحالله دهقانی، خودباوری در کشور در حال گسترش است و توان عملیاتی در حوزههای مختلف فناورانه به شدت افزایش یافته است. معاون علمی رئیسجمهور در ادامه به طولانی بودن فرآیندها در اقتصاد فناورانه تاکید داشت و توضیح داد: «کاشت و نگهداشت درخت فناوری یک فرآیند طولانیمدت است. اقتصاد فناورانه مثل کاشت درخت گردوست و نسبت به دیگر انواع اقتصاد، به زمان طولانیتری نیاز دارد. البته ابزار قانون جهش در ۱۰ سال گذشته نبود تا سرعت این روند را افزایش دهد و باید از آن استفاده کنیم و فرهنگ توسعه فناورانه را جدی بگیریم.» او خواستار حضور شرکتهای بیمه در توسعه اقتصاد دانشبنیان شد و گفت: «صنعت بیمه در دنیا بسیار پیشرفت کرده است و بیمهگری میتواند توسعه بازار دانشبنیانها را به همراه داشته باشد. ستاد نانوفناوری معاونت نیز در عرصههای مختلف از شرکتهای دانشبنیان حمایت میکند.»
علیرضا رضایی، رئیس هیئتمدیره شرکت «آنی جهش فارمد» در حاشیه رونمایی از محصولات راهبردی نانو کاتالیست به خبرنگار تریبوننیوز گفت: «امروز عملیات تولید پپتیدهای صنعتی را آغاز کردهایم و همه مواد اولیه آن خریداری شده است. امیدواریم تا ۸ ماه آینده به بهرهبرداری برسیم. این پپتیدها برای اولینبار در کشور تولید میشوند و برنامه داریم که در حوزه سلامت این پپتیدها را عرضه کنیم.» رضایی خاطرنشان کرد: «این پپتیدها بالغ بر ۳۰ میلیون دلار ارزآوری و ظرفیت ۱۰۰ کیلوگرم در سال را دارند.»
رئیس هیئتمدیره شرکت «آنی جهش فارمد» یکی از اهداف این شرکت برای تولید پپتیدهای صنعتی را صادرات عنوان کرد و افزود: «کشورهای حاشیه خلیجفارس و آسیای مرکزی، همچنین یکی دو کشور اروپایی بازار هدف ما برای صادرات هستند.»