به گزارش ایسنا، کامبیز ناظریان امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به ازای هر دو مشترک یک مشترک مشمول پاداش صرفهجویی شده است، اظهار کرد: تعداد زیادی از قبوضی که صادر شده یا رایگان بوده و یا مشترکان بستانکار شدهاند.
وی با بیان اینکه امسال در زمان پیک تابستان بالغ بر ۵۰۰ میلیون کیلووات ساعت صرفهجویی در مصرف برق صورت گرفت و بدون محدودیت توانستیم برق شهر تهران را تامین کنیم، گفت: علیرغم اینکه افزایش ۱.۵ درجهای دما را داشتیم، بالغ بر شش درصد انرژی بیشتر برای مشترکان به ویژه در بخش صنعت و کسبوکار تامین کردیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ اضافه کرد: برای سال آینده ۱۵۰ برنامه با اعتباری بالغ بر ۲.۵ همت تدوین شده که از ویژگیهای این برنامه میتوان به ۱۰۰۰ طرح عملیاتی که در برنامه اجرایی قرار گرفته اشاره کرد که این برنامهها در راستای نوسازی و تقویت زیرساختهای شبکه شهر تهران برای گذر از تابستان سال آینده شکل بگیرد.
به گفته ناظریان برنامهریزیهای مختلفی در حوزه صرفهجویی در دستور کار قرار گرفته تا با همراهی که با مشترکان داریم بتوانیم تابستان سال آینده را با مدیریتی که صورت میگیرد پشت سر بگذاریم.
وی با اشاره به ارتقاء سطح خدمات در حوزه توزیع برق تهران اظهار کرد: در حوزه تکمیل و توسعه سیستمهای کنترل ارتقاء سطح خدمات در حوزه مشترکین سطح تهران اقداماتی صورت گرفته که تمامی اطلاعات حوزه مشترکان سطح تهران برداشت شده است و اکنون این قابلیت را داریم که به صورت نقطه به نقطه ارائه خدمات به مشترکان داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ اضافه کرد: این مساله در حوزه افزایش خدمات با توجه به اینکه از ابزارهای هوشمند و سیستم دیجیتال بکار گرفته شده در افزایش رضایتمندی مشترکان بسیار اثرگذار بوده است. بخش توسعه این برنامه را در دستور کار داریم و در دهه فجر بخش توسعه این ظرفیت را نیز به مرحله بهرهبرداری میرسانیم.
ناظریان با بیان اینکه در حوزه تحلیل دیتا و استفاده از سامانههایی که میتواند در کنترل و پردازش، خدمات نوین در حوزه صنعت برق اثرگذار نیز باشد نیز اقداماتی را انجام دادهایم گفت: برنامه تدوین شده در حوزه پیشبینی برای ظرفیتسازی شبکه تهران است همچنین طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته در دهه فجر ۱۱۶ پست ۲۰ کیلوولت با ظرفیت بالغ بر ۸۵ مگاولت آمپر وارد مدار خواهد شد. ۵۰۰ کیلومتر شبکه تامین برق شهر تهران، توسعه و نوسازی مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت و همچنین ۱۰۰ دستگاه پست اتوماسیون به شبکه تهران اضافه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با اشاره به تدابیر و اقدامات صورت گرفته برای تامین برق در زمان انتخابات اظهار کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته تمامی حوزهها و شعب رایگیری با سیستمهای کنترلی تحت نظارت داریم و تمامی خطوط تحت برنامه سرویس و اورهال و تعمیرات پیشگیرانه قرار گرفتند و در همین راستا برنامه ریزی ویژهای در جهت مراقبت و تامین برق بدون محدودیت در زمان انتخابات صورت گرفته است.
به گفته ناظریان براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته در شهر تهران هدفگذاری شده است تا تابستان سال آینده را نیز با همراهی مشترکان بدون محدودیت پشت سر بگذاریم.
ادارات و دستگاههای دولتی بیشترین مصرف برق را در تهران دارند
به گزارش ایسنا، استاندار تهران هم در حاشیه بازدید از دیسپچینگ شرکت توزیع برق تهران در جمع خبرنگاران گفت: شهر تهران ظرفیت مصرف بسیار زیادی نسبت به کل کشور دارد، بخش صنعتی کمترین مصرف و بیشترین مصرف در بخش اداری، سازمانها و دستگاههای دولتی و بعد بخش خانگی است.
علیرضا فخاری با بیان اینکه امروز شاهد تغییرات پایهای و اساسی در نظام تامین، توزیع، کنترل و اندازهگیری شبکه برق تهران بزرگ هستیم که نشان از درایت و برنامه ریزی درازمدت دارد، اظهار کرد: برق یکی از ابزارهایی است که بشر در روند زندگی به آن عادت کرده است و قطع آن بی اطمینانی ایجاد میکند، پایه اصلی همه ابزارهایی که امروز مورد استفاده قرار میگیرد، برق است، به همین دلیل طبیعتا برای توزیع مستمر آن تلاش می شود.
وی با اشاره به اهمیت استفاده خوب از ظرفیتهای الکترونیکی و بهخصوص نظام ارتباطی مشخصی که میتواند لحظهبهلحظه و نقطهبهنقطه همه عوامل مصرف را مشخص کندو اختلالاتی که ممکن است در سیستم ایجاد شود را مورد شناسایی قرار دهد، گفت: یکی از ویژگیهای این امر رسیدگی بهموقع به امر خاموشیهاست. بر اساس ابتکار توزیع تهران میتوان همه نقاط شهر تهران را تحت کنترل قرار داد و بهمحض قطع برق تیمهای عملیاتی میتوانند بهموقع اقدام کنند، این از مزیتهای بسیار خوبی است که در شبکه پیشبینی شده است.
استاندار تهران با بیان اینکه استفاده از ظرفیتهای الکترونیکی و خصوصا نظام و سیستم ارتباطی میتواند نقطهبهنقطه همه عوامل و نوع مصرف را اختلالات سیستم را مورد شناسایی قرار دهد، اظهار کرد: در بخش اداری، سازمانها و دستگاههای دولتی و بعد بخش خانگی بیشترین مصرف برق را در تهران دارند و باید با سیستمهای کنترلی نظارت دقیقی بر میزان مصرف بخش اداری انجام شود.
فخاری با بیان اینکه ما باید بتوانیم از ابزارهای کنترلی نظارت دقیقی بر مصرف ادارهها و سازمانها داشته باشیم تا ظرفیت جبرانی برای کمبود برق در پیک مصرف تابستان داشته باشیم، گفت: تغییر ساعت کار اداری عامل مؤثری در مدیریت مصرف بود و مدیریت بر مصرف از طریق پیشبینیها و طرحریزیهای جدید باید صورت گیرد.
وی در باره تأمین برق برای حوزههای انتخاباتی تهران گفت: برای انتخابات پیش از اقدام ما دوستان برق اقدام کردهاند و همه شعب اخذ رأی تحتنظر برق قرار دارد. با برنامهها و پیشبینیهای انجام شده شاهد یک شرایط متعادل خواهیم بود و بدون هیچ مشکلی تأمین برق میشود و حتی اگر قرار بر الکترونیکی شدن انتخابات شد بهواسطه شرایط فراهم شده با اطمینان خاطر میتوانیم انجام دهیم.