- جناب آقای احدیان چه شد که تصمیم گرفتید در حوزهای مانند تهران کاندیدا شده و خودتان را رو در معرض آرای مردم قرار بدید.؟ و الان در کدام لیست قرار دارید؟
واقعیت این است که جبهه انقلاب توانسته مجلسی انقلابی را تشکیل بدهد و در طول چهار سال فعالیتش کار های بزرگی در حوزه قانون گذاری انجام داد به گونه ای که توانست تایید رهبر معظم انقلاب را در سال اخر بگیرد. ادامه این مسیر نیاز دارد که این تحول در قوانین مخصوصا در حوزه اقتصاد به سمت اجرا پیش برود و ما پیگیری کنیم تا این مسیری که پایه هایش گذاشته شده اجرایی بشود .من به همین دلیل تهران را که میتواند با یه نگاه ملی این کار را انجام بدهد انتخاب کردم و الان هم در لیست اصلی جبهه انقلاب که لیست به اصطلاح ،شورای ائتلاف نیرو های انقلاب است و با جبهه پایداری هم ائتلاف کرده حضور دارم و در هیچ لیست دیگری هم نیستم.
مردم شما رو به عنوان فرد با سابقه در حوزه سیاست و رسانه میشناسند یه مقداری از این زاویه به کارهایی که در این بخش باید انجام بشه بپردازید.
یکی از مسایل مهم تصویری است که از مجلس ساخته میشو د،بخشی از این تصویر ساخته عملکرد خود نمایندگان مجلس و رسانه هاست.مجلس هم ضربات زیادی از این فضای رسانه ای خورده است .
فکر میکنم با تجربه رسانه ای و نگاه سیاسی که دارم بتوانم در این عرصه نقشی کلیدی داشته باشم. نکته دوم اینکه ما باید گفتمان عقلانیت و کارامدی را تثبیت کنیم تا گام دوم انقلاب بتواند با قوت برداشته شود و از آنجا که بخشی از ترویج گفتمان عقلانیت و کارآمدی در مجلس عینیت می یابد و فکر میکنم بتوانم در این موضوع هم به صورت موثر عمل کنم.
مهمترین ضعف ما در قانونگذاری چیست ؟
مهم ترین ضعف ما در قانون گذاری به نظر من نداشتن یک نقشه راه برای عرصه های مختلف بوده تا مبتنی بر آن قانون گذاری کنیم.در حوزه اقتصاد این اتفاق تا حد زیادی در حوزه قانون گذاری در چهار سال گذشته افتاده اما در حوزه های فرهنگی و اجتماعی مشکل جدی داریم.یعنی هنوز قانون جامع خانواده نداریم در حالی که خانواده برای ما محوریت دارد. در بسیاری از موضوعات دیگر هم همینگونه است به همین دلیل معتقدم این اتفاق باید در مجلس آیندهمخصوصا در عرصه های غیراقتصادی بیافتد.
همه میدونیم تصمیم گیری در مجلس بر اساس رای اکثریته اگر با رای مردم انتخاب بشوید چه اولویتهایی رو دنبال میکنید که تبدیل به قانون بشه.
تجربه من میگوید که یک نماینده میتواند نقش های مختلفی داشته باشد نقش سیاسی ، تصویر سازی،رسانه ای،و پیگیری موضوعات در عرصه های مختلف ، و یکی از نقش ها قانون گذاری است ، البته همه ی وظایف هم در قانون گذاری نیست.من اگر بخواهم در حوزه قانون گذاری نقش آفرین باشم و پیگیری کنم،حتما پیگیر قانون جامع خانواده خواهم بود که به نظر میرسد از همه موضوعات مهمتر است.
چه توصیهای خطاب به مردم برای شرکت در انتخابات روز ۱۱ اسفند ماه دارید؟
از منظر راهبردی شرکت در این انتخابات کلیدی ست.از نظر راهبردی دشمنان ما منتظرند ببینند چه اتفاقی میافتد مخصوصا بعد از قضایای غزه ، تمرکز آنها روی تضعیف نظام و وارد کردن فشار در حوزه های اقتصادی حتی نظامی و امنیتی بیشتر می شود بنابراین شرکت در انتخابات به مثابه ایجاد قدرت بازدارندگی روی فشار های دشمن است و اثر راهبردی مهمی دارد . از نظر کاربردی هم مجلس انقلابی مورد تایید رهبر معظم انقلاب توانسته اتفاقات بزرگی رو رقم بزنه و تداوم راه این مجلس میتواند خروجی های مجلس قبلی را به ثمر برساند وگرنه این کار ابتر میمونه و ناتمام.
نظرتون درباره فضای جدید رسانه ای و موضوع فیلترینگ چیه؟
من همیشه گفتم درباره موضوع فضای مجازی مسئله پیچیده است که جواب های ساده ای مثل فیلترینگ پاسخ آن نیست.ما باید فضای مجازی رو با جدیت پیگیری کنیم و حکمرانی در فضای مجازی حتما با فیلترینگ محض اتفاق نمی افتد البته بخشی از این حکمرانی ضابطه مندی است . ممکن است بخشی از آن فیلتر باشد اما همه اش نیست . فیلترینگ محض پاسخ نمیدهد و ما دیدیم عملا بعد از این فیلتر هیچ اتفاق مثبتی در فضای مجازی نیافتاد و فقط بخاطر حجم زیاد فیلتر شکن ها فضا غیر قابل مدیریت تر شده است.
در صورت انتخاب شدن کدام کمیسیون مجلس رو برای حضور خودتون مناسب میدونید؟
از منظر پیگیری برای اجرای نظارت کمیسیون اصل 90 مدنظرم است اما علاقه ی فردی خودم به کمیسیون فرهنگی مجلس است . در عین حال باید ببینیم ترکیب مجلس چگونه خواهد بود . چون که ممکن است جاهای دیگری نیاز بیشتری باشد که ما به تناسب تجربه و تخصصی که داریم بتوانیم در آن حوزه ها هم ورود داشته باشیم .