پزشکیان و چالش انتصاب مدیران میانی/ نگاه متفاوت جلیلی به دولت پزشکیان/ نظر کیهان درباره فیلترینگ

  4030626112 ۳۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

پزشکیان و چالش انتصاب مدیران میانی/ نگاه متفاوت جلیلی به دولت پزشکیان/ نظر کیهان درباره فیلترینگ

پزشکیان و چالش انتصاب مدیران میانی

نامه‌نیوز نوشت: «دولت پزشکیان در مرحله انتصاب مدیران میانی است و به نظر می‌رسد که کم هم چالش در این عرصه ندارد!  از یک طرف اصلاح‌طلبانی که حضور چهره‌های غیر خودی را برنمی‌تابند و مدام هشدار می‌دهند که با سمت دادن به افراد غیر همسو کار از دست دولت در خواهد رفت. از سوی دیگر اصولگرایانی که هر نیروی غیر خودی را زاویه‌دار و مساله‌دار می‌خوانند.

نگاهی به برخی روزنامه‌ها مثل کیهان و جوان در روزهای اخیر نشان می‌دهد که این مساله چقدر جدی است. چنانچه همین امروز کیهان دست به دامن دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی شده تا مقابل این رویکرد دولت بایستند. 

کیهان البته اشاره‌ای هم به مجلس کرده است. نطق دیروز قالیباف و تاکید او بر اهمیت رعایت وفاق در رده مدیران میانی نشان می‌دهند که مجلس شورای اسلامی در این راستا منتظر تذکر کیهان نبوده و خود چارچوب‌هایی در نظر دارد...

وضعیت حاضر یعنی ریزش حامیان پزشکیان و پیوستن چهره‌های مثل شفیعیان به جمع منتقدان، پالس همراه شدن قالیباف با منتقدان دولت و جان گرفتن طیف تندرو؛ قطعا موقعیت خطیری است که دولت پزشکیان باید با تدبیر از آن برون آید. هر اشتباهی در این مرحله می‌تواند دردسرهای بزرگتری برای دولت ایجاد کند . از ریزش سرمایه اجتماعی گرفته تا تقابل جدی با تندروها و دیگر ارکان قدرت.»

خراسان نوشت: « انتصاب برخی مدیران میانی در دولت از جمله  علی احمدنیا «سرپرست امور اطلاع‌رسانی دولت» که  کارنامه حاشیه سازی دارد، جنجالی زیادی را در فضای سیاسی و رسانه‌ای کشور ایجاد کرده است. بسیاری از کاربران فضای مجازی با اشاره به رزومه او مدعی هستند که وی نه در مسیر حرفه ای رسانه ای بلکه در چاچوب پروژه بگیری فضای مجازی فعالیت می کرده است.

اظهارات بعضا زرد و غیر اصولی او در انتقاد از برخی حوادث و چهره های سیاسی و داشتن پرونده امنیتی از دیگر موضوعاتی است که کاربران فضای مجازی درباره احمدنیا  به آن اشاره کرده اند. البته پیش از احمد نیا نیز چند انتصاب در وزارت راه و بهداشت با حواشی زیادی همراه شد.

فارغ از این چند موردی که به آن اشاره شد، باید گفت در حالی که بسیاری از انتصابات در ساختارهای دولتی و نهادهای مختلف  رده مدیران میانی شاید در ظاهر کم‌اهمیت و خرد به نظر بیایند، اما هزینه‌هایی که این تصمیمات به دنبال دارند، به مراتب از اهمیت پست‌های مد نظر فراتر می‌رود.

به طوری که برخی از این انتصابات در سطوح مدیریتی، به ویژه در ادارات و دفاتر اجرایی زیرمجموعه ریاست‌جمهوری و وزارتخانه‌ها، چنان حساسیت‌برانگیز شده‌اند که دولت هزینه‌ای معادل تغییر یک یا چند وزیر برای آن‌ها پرداخت می‌کند.

این در حالی است که عملکرد برخی از افراد منصوب شده نه تنها کارآمدی ویژه و خاصی نداشته، بلکه خود مایه ایجاد چالش جدید برای دولت بوده است. به نظر می‌رسد که اگر قرار باشد برای انتصاب‌های خاص هزینه‌ای پرداخت شود، باید این هزینه در جایی صورت گیرد که ارزش و منافع آن در بلندمدت تضمین شده باشد.

دولت نباید کارت اعتباری محدود خود را برای انتصابات بی‌اهمیت و بدون دستاورد به هدر بدهد. بعد از اتمام انتخابات ریاست جمهوری حاکمیت  نشان داد تمام تلاش خود را برای همراهی با دولت انجام داده است ولی ممکن است انتصابات اخیر مثل سرپرست امور اطلاع‌رسانی دولت که سابقه محکومیت امنیتی داشته است حساسیت ارکان مختلف کشور مثل مجلس را برانگیزاند و تعامل با دولت را سخت‌تر کند.»

***

مفهوم وفاق ملی باید تعریف شود

دنیای اقتصاد نوشت: «فشارها بر دولت پزشکیان بر سر انتصاب مدیران میانی در حال افزایش است. اگر تا هفته قبل در این اعمال فشار صرفا طیف منتهی‌الیه اصولگرایان مشارکت داشتند، نطق روز گذشته محمدباقر قالیباف نشان داد که دامنه انتقادات تا طیف میانه اصولگرایان نیز گسترش یافته است. روز گذشته رئیس مجلس از رئیس‌جمهور خواست که در انتصاب مدیران به وفاق ملی پایبند باشد. حال با شدت گرفتن این انتقادات به نظر می‌رسد که مفهوم وفاق ملی به فهرست موضوعات چالش‌برانگیز اضافه شده است.»

همشهری نوشت: « نگرانی برای وفاق، دلسوزی برای صداقت رئیس‌جمهور است. از این‌رو چند پیشنهاد به دولت محترم: 

یکم. برای وفاق خط قرمز قائل باشیم. اینکه وفاق تا کجاست؟ خط قرمز اصل انقلاب است ولاغیر. اما این مرز را مرزبان باشیم. دوم. برای وفاق عزیمت قرار دهیم. اینکه قرار است با وفاق چه هدف مشترکی را رقم زنیم. مسئله مشترک خودش وحدت‌ساز است.

سوم. برای وفاق پیش از دیگران هزینه دهیم. پیشرو باشیم. الگو شویم. دیگران ببینند که پرچم وفاق را اهلش بلند کردند. چهارم. برای وفاق متعصب باشیم. از وفاق صیانت کنیم. رعایت وفاق خودش خط قرمز است. اجازه ندهیم اصل وفاق آسیب ببیند.

آنکه وفاق را شکسته و به این نام شهره است نمی تواند وفاق ساز باشد و از وفاق بگوید. حرمت امامزاده را متولی باید نگه دارد. بر این نام و تحقق آن متعصب باشیم.

پنجم و دست آخر برای وفاق شاخص قرار دهیم. شاخص اثرگذاری وفاق زمانی‌است که رأفت و همدلی و تعاون بین مردم بیش از گذشته احساس شود. وفاق حقیقی آنجاست؛ کف جامعه نه تصنعی در اتاق احزاب. ثمره وفاق را مردم باید بچشند و میان خود حس کنند. مردم صداقت را در این شعار ببینند، باور می‌کنند و جلوتر از بقیه خواهند بود.»

***

نگاه متفاوت جلیلی به دولت پزشکیان

خراسان نوشت: «اولین اظهار نظر صریح سعید جلیلی درمورد کابینه دولت جدید در حالی صورت گرفت که به نظر می رسد حداقل در ظاهر با مواضع برخی نزدیکانش تفاوت دارد. جلیلی چند روز پیش در اظهاراتی صریح  گفته است : « افرادی پیشنهادی رئیس جمهور محترم خوشبختانه توانستند رای اعتماد مجلس را بگیرند اکنون نوبت همه ماست تا دولت را در جهت رسیدن به اهداف و انجام وظایفش یاری کنیم.»

این عضو شورای عالی امنیت ملی در ادامه بیان داشت : «کمک کردن به دولت به این معنی است که اگر کار موفقی صورت گرفت همه پشتیبانی کنیم، اگر جایی کار ناقصی وجود دارد همه کمک کنند آن نقص برطرف شود و اگر جایی خطایی صورت گرفت هر کس به اندازه وسع خود کمک کند تا آن خطا تصحیح شود.»

این اظهارات جلیلی در شرایطی مطرح می‌شود که برخی از نزدیکان و حامیان او به شدت نسبت به کابینه دولت چهاردهم انتقاد کرده بودند. انتقادات شدید این گروه نشان‌دهنده وجود شکاف‌هایی در میان حامیان جلیلی و مواضع رسمی اوست. حمایت جلیلی از کابینه جدید به‌ویژه در این شرایط، حاکی از تلاش او برای هم‌گرایی و ایجاد وحدت در راستای تحقق اهداف دولت به‌منظور جلوگیری از افزایش تنش‌ها و اختلافات درون‌گروهی است.

با توجه به اهمیت همکاری‌های میان‌دستگاهی در تحقق برنامه‌های دولت، موضع‌گیری جلیلی می‌تواند به بهبود فضای سیاسی کشور کمک کند. این اظهارات در کنار انتقادات موجود، نشان‌دهنده فضای پیچیده سیاسی ایران و نیاز به توافق و همکاری در میان طیف‌های مختلف است که می‌تواند تأثیرات مهمی بر روند تصمیم‌گیری‌های کلان کشور داشته باشد...

سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که آیا این رویکرد حمایتی جلیلی از دولت را می‌توان به عنوان فاصله گذاری وی از جریان رادیکال منتقد دولت تلقی کرد یا خیر؟ آیا هواداران جلیلی از این مواضع استقبال می‌کنند یا با فشار او را مجبور می‌کنند تا رویکردی انتقادی نسبت به دولت چهاردهم اتخاذ کند؟»

***

حمایت حجت‌الاسلام رستمی از رویکرد وزیر علوم

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، در نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور با اشاره به اغتشاشات گذشته خاطرنشان کرد: با وجود التهابات فضای دانشگاه، میزان دانشجویانی که به نقطه‌ای رسیدند که با آن‌ها برخورد شود، در دانشگاه تهران بسیار اندک بود. رویکرد وزیر علوم رویکرد درستی است؛ رویکرد ترمیم شکاف‌ها و ایجاد همدلی در فضای عمومی کشور جز رویکردهای درست است. البته کسی از خط قرمزها عبور نمی‌کند و باید سعی کرد بیشترین همدلی در جامعه ایجاد شود.

***

نظر کیهان درباره فیلترینگ

کیهان نوشت: «فعالیت‌های رسانه‌ای در همه کشورها ضابطه‌مند شده و شفافیت، مسئولیت‌شناسی و پاسخگویی از لوازم این فعالیت است. با وجود این که بسیاری از پیام‌رسان‌ها خاستگاه غربی دارند، اما در همان کشورها موظف به پاسخگویی به حاکمیت و مراعات مطالبات آنها هستند.

در نوع کشورهای غربی، هرگاه پیام‌رسان‌ها بستری برای سوءاستفاده، ایجاد ناامنی و جنایت و خشونت شوند، مورد بازخواست یا محدودیت قرار می‌گیرند. توئیتر، تلگرام، اینستاگرام و... بارها در کشورهای مختلف فیلتر یا محدود شده‌اند، تا زمانی که امنیت احیا شود یا پیام‌رسان‌ها به قوانین تمکین کنند...

می‌شد از ابتدا فعالیت پیام‌رسان‌های خارجی را در کشور ضابطه‌مند کرد؛ اما ریل‌گذاری غلط دولت وقت، موجب غفلت از این مهم شد. دولت می‌توانست اولا در کنار آزادی فعالیت پیام‌رسان‌های خارجی، پیام‌رسان‌های داخلی را تقویت کند (خدمات هنگفت اعطایی را به جای خارجی‌ها در اختیار پیام‌رسان‌های داخلی قرار دهد)؛ و ثانیا در کنار تقویت توان داخلی و افزایش قدرت چانه‌زنی‌، مانند بسیاری از کشورها، فعالیت پیام‌رسان‌های غربی را به مراعات ضوابط کشورمان مشروط کند.

فعالیت بالغ بر ۶۰میلیون کاربر ایرانی، یک مزیت و فرصت اقتصادی بزرگ برای پیام‌رسان‌هاست و هر دولتی می‌تواند و باید، در ازای واگذاری این فرصت بزرگ، مطالبه درآمد کند، یا دست‌کم، این فعالیت را به حضور نمایندگی شرکت خارجی در داخل کشور و رفتار پاسخگویانه مشروط نماید...

امنیت و حاکمیت ملی، محترم‌ترین سرمایه‌ها نزد هر ملت و کشور است. نمی‌شود این سرمایه را به حراج گذاشت و بی‌قید و شرط تسلیم بیگانگان کرد. این، اول گرفتاری برای هر کشوری است. فیلترینگ باید برداشته شود، اما مشروط به پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری پیام‌رسان‌ها.

عقل و منطق و قوانین ما- مانند هر کشور حواس جمع دیگر- تعامل با طرف‌های خارجی را مشروط به «توافق و قرارداد مشترک» (منطبق با قوانین و مصالح ملی) می‌کند. نمی‌شود حوزه رسانه و پیام‌رسان‌ها را از این مصلحت بزرگ مستثنا کرد و تحمیل مطلق را پذیرفت.»

***

اخیرا تعرضی به مواضع ایران در سوریه نشده است

به گزارش ایسنا، سردار سرتیپ پاسدار مجید خادمی رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه در گفت‌وگویی، درباره بمباران شهر مصیاف سوریه توسط رژیم صهیونیستی اظهار داشت: این روش تجاوزکارانه‌ای است که صهیونیست‌ها از قبل آن را دنبال و در هر زمانی هم پاسخ آن را دریافت کرده‌اند؛ البته طی روزهای اخیر تعرضی به مواضع جمهوری اسلامی ایران در سوریه صورت نگرفته است.

وی با اشاره به جنایات صهیونیست‌ها در غزه و همچنین کرانه باختری افزود: پس از عملیات طوفان‌الاقصی، فشار کشنده‌ای بر رژیم صهیونیستی وارد شده و آن‌ها برای ادامه حیات ننگین خود در حال دست و پا زدن هستند و در چنین شرایطی، با توجه به ماهیت پلید صهیونیست‌ها، مبادرت آن‌ها به این‌گونه جنایات چندان غیرمنتظره نیست.

***

هشدار اژه‌ای درباره غفلت از فساد

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه به امر خطیر مقابله‌ی همه‌جانبه با فساد در ساحت‌های گوناگون پرداخت و گفت: قوه قضاییه از بخش‌ها و مجموعه‌های پیشتاز در امرِ خطیر مبارزه و مقابله با فساد است؛ به هیچ وجه نباید از مبارزه با فساد در عرصه‌ها و ساحت‌های گوناگون اعم از اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی غافل شویم؛ فساد، مُسری است و از درون تهی می‌سازد؛ چنانچه از امر خطیر مبارزه با فساد غفلت ورزیم آنگاه کشور و مردم و قوای نظام آسیب می‌بینند؛ البته ممکن است در مقاطع و بنا بر اقتضائات مختلف روش‌ها و شیوه‌های مقابله با فساد متفاوت باشد، اما در اصل مقابله با فساد هیچگونه تردیدی وجود ندارد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما در مقابل برخی ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی که وجود دارد مسئول هستیم و نمی‌توانیم در قبال این ناهنجاری‌ها بی‌تفاوت باشیم؛ در این عرصه، بیش از پیش باید به مقوله‌ی آموزش و تربیت اهتمام ورزیم و اقدامات و تدابیر پیشگیرانه را با قوت و وسع بیشتری بکار ببندیم. این موضوع در حوزه مسائل اقتصادی نیز صدق می‌کند؛ فساد اقتصادی با خود ناامیدی و تقلیل سرمایه اجتماعی را به همراه می‌آورد و اختلافات طبقاتی را زیاد می‌سازد؛ در این قضیه نیز اتخاذ تدابیر و تمهیدات پیشگیرانه بسیار ضروری است؛ همه مسئولان ذیصلاح قضایی از رؤسای کل و دادستان‌ها تا بخش‌های پیشگیری و نظارتی و راهبردی، با توان و همت بیشتری در این عرصه ورود داشته باشند.

***

عارف: وفاق ملی راه نجات کشور است

به گزارش جماران، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در سالگرد تاسیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی با بیان اینکه شعار دولت چهاردهم وفاق ملی است و از این رویکرد دولت چهاردهم در بدنه حاکمیتی و قوای سه گانه کشور نیز استقبال شده است، گفت: دلیل استقبال مسئولان دولتی و حکومتی و مردم از این شعار دولت چهاردهم،  ذهنیت ارزشمند و خوبی است که از رویکرد وحدت و انسجام امام داریم.

دکتر عارف اظهار داشت: امام خمینی تاکید داشتند که راهبرد وفاق تقویت مشترکات است و نباید بر روی اختلاف نظرها تاکید کنیم و اگر براساس مشترکات حرکت کنیم در این مسیر اختلافات حل می شود و ایشان در همه جا احساس می کردند که مسیر تقویت مشترکات و جذب حداکثری است و راهبرد «ما» را به جای «من» مطرح می کردند و همیشه نگاه به مردم داشتند و هر جا احساس می کردند که مسیر انقلاب و کشور جز این است برخورد می کردند.

معاون اول رئیس جمهور به صدور فرمان هشت ماده ای امام در ارتباط با گزینش ها در کشور اشاره و تاکید کرد:‌ در آن سالها روند گزینش ها، ایشان را نگران کرده بود که بعضاً‌ با برخوردهای تند،‌ نگاه حذفی و با هزینه حذف نیروهای نخبه و معتقد به انقلاب منتهی می شد و این نیروها را به عنوان های مختلف خانه نشین می کردند و پس از صدور فرمان هشت ماده ای و اصلاحات اساسی در شیوه گزینش یک احساس همدلی و صمیمیت بهتر در کشور دیده شد و از برخوردهای تند سلیقه ای کاسته شد.

وی با تاکید بر اینکه امروز باور داریم که وفاق ملی راه نجات کشور است، گفت: اگر یکدیگر را تحمل نکنیم دشمن از این شرایط حداکثر استفاده را می کند و در دو ماه اخیر رسانه های خارج از کشور و معاند دغدغه و تلاش اصلی خود را در ایجاد تفرقه و از بین بردن وفاق بین سه قوه و مردم گذاشته بودند که البته رای کامل نمایندگان مجلس شورای اسلامی به کابینه پیشنهادی دکتر پزشکیان پیام وفاق را در جامعه نشان داد.

دکتر عارف تصریح کرد: روابط خوب و مناسب قوای کشور نتیجه همین رویکرد وفاق است که مردم نیز این شعار را در انتخابات پذیرفتند و وضعیت خوب امروز باید حفظ شود تا از بحران آفرینی و تفرقه افکنی دشمنام مصون بمانیم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۰۶۲۶۸۲۱:۴۴:۳۳ ۱۴۰۳/۶/۲۶
دولت حاشیه و دوقطبی ساز هست
ناشناس۳۶۰۶۳۰۳۲۳:۳۹:۰۸ ۱۴۰۳/۶/۲۶
پا قدم آقای پزشکیان اول نان را گران کردند امروز لبنیات برای بنزین هم که برنامه هست و چندین برابر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی تورم ایجاد میکند. قبوض آب و برق و گاز هم که چندین برابر گران شده و تازه پلکانی جریمه هم دارد
ناشناس۳۶۰۶۴۶۶۱۰:۱۹:۰۹ ۱۴۰۳/۶/۲۷
دستکاری در قیمت خودش عامل تورم ها هست و اقتصاد هم درجا می زند اما به معنی رها کردن قیمت هم نباید باشد
امیر حسین سلطان/تهران۳۶۰۶۳۴۳۰۶:۱۹:۴۵ ۱۴۰۳/۶/۲۷
به نظر می رسد خلاف به عرض رسانده اند‌ اگر حاشیه و دوقطبی سازی در کار باشد این را نباید به دولت نسبت داد بلکه متاسفانه اصرار به حاشیه‌سازی ها و دوقطبی سازی ها بیشتر کار آنانی است که نشان داده اند نمی توانند مفهوم وفاق ملی مد نظر رئیس جمهور و دولت چهاردهم را هضم نمایند تا بدانجا که بعد از نشست خبری رئیس جمهور در رسانه ملی و در شبکه سه سیما در برنامه باضافه با طرح سئوالی به عنوان نظرسنجی در واقع کارشان شده است نظرسازی! و عملا و رسما مقابل وفاق ملی برآمده از شعار دکتر پزشکیان و رای ملت به آن جبهه گرفته اند! متاسفانه تا اینگونه تنگ نظری ها و عدم تمکین به رای و خواست اکثریت ملت ادامه داشته باشد نمی توان امید چندانی به روزهای آینده داشت مگر آنکه صدا و سیما و رسانه های همسویی مانند کیهان و دیگران موقعیت فعلی را دریابند و با تاسی به رویکرد و عملکرد مجلسیان در دادن رای اعتماد کامل به وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم با اینگونه حاشیه سازی ها و سنگ اندازی ها مانع تحقق وفاق ملی نگردند. والله اعلم
ناشناس۳۶۰۶۴۰۷۰۸:۵۶:۵۵ ۱۴۰۳/۶/۲۷
وفاق ملی به معنای انتقاد نکردن نیست. ایرادات باید بیان شود. یعنی کشور مدیر کم دارد که به افراد مساله دار مسئولیت می دهند؟؟؟
امیر حسین سلطان/تهران۳۶۰۶۴۷۴۱۰:۲۷:۱۰ ۱۴۰۳/۶/۲۷
اصلا اطلاق افراد مسأله دار خودش محل مناقشه است! بنده یا شما به چه حقی بخشی از هموطنان مان را مسأله دار خطاب می کنیم؟! متاسفانه سوابق و تجربیات برآمده از چند دهه اگر مدیر کم هم نداشته ایم اما با ضرس قاطع باید اذعان کنیم بلی مدیر لایق و توانمند کم و حتی بسیار کم داشته باشیم چرا که متاسفانه مبنای انتخاب و گزینش مدیران بیشتر با میزان تبعیت و فرمانبری شان از مافوق بستگی داشته است تا میزان توانمندی شان و حالا که رئیس جمهور و رئیس دولتی بسان جناب آقای دکتر پزشکیان انگشت روی توانمندی افراد برای گماردن به امور کشور گذاشته اند گروهی را بهیچوجه خوش نیامده است و با نبش قبر کردن و به خیال خود افشاگری شان می خواهند جلوی اصلاح شیوه انتخاب و گزینش مدیران را بگیرند و خوشبختانه دکتر پزشکیان تاکنون زیر بار تحمیل این نوع سلیقه های تنگ نظرانه و خودخواهانه نرفته اند و امیدواریم با مدیران توانمند ضعف شدید مدیریت گذشته را جبران نمایند. و من الله التوفیق
ناشناس۳۶۰۶۵۸۷۱۲:۴۹:۳۶ ۱۴۰۳/۶/۲۷
باسلام وفاق ملی یعنی گرانی نان لبنیات و ....
ناشناس۳۶۰۶۲۷۱۲۱:۵۵:۳۴ ۱۴۰۳/۶/۲۶
دقیقا کجای دنیا همه شبکه های اجتماعی فیلتر شده ؟!
ناشناس۳۶۰۶۴۰۹۰۸:۵۹:۵۱ ۱۴۰۳/۶/۲۷
کجای دنیا شبکه های اجتماعی، قوانین آن کشور را بی اعتنایی می کنند؟؟؟ همه جا اگر شبکه تخطی کند جریمه و مسدود و ... می شود حتی فرانسه صاحب شبکه اجتماعی را بازداشت کرد
ناشناس۳۶۰۶۴۶۵۱۰:۱۷:۰۱ ۱۴۰۳/۶/۲۷
اینها فقط خودشان را می بینند من یک فرد عادی خودم را می بینم که دوست دارم هرکجا بروم و حاکمیت هم نگاه خودش را دارد و می‌گوید خیر قوانین باید باشد تا هرج و مرج نشود
ناشناس۳۶۰۶۲۸۰۲۲:۳۵:۴۳ ۱۴۰۳/۶/۲۶
دو نکته: اول این که در کشورهای دیگر حدود آزادی در شبکه های اجتماعی بسیار زیاد است دوم اینکه رییس جمهور اگر بخواهد در انتصابات همه را راضی کند قطعا هیچ کس را راضی نخواهد کرد.او باید اصول خود را دنبال کند.
باهر۳۶۰۶۲۸۶۲۳:۱۵:۴۰ ۱۴۰۳/۶/۲۶
این کلمه وفاق کاملا تعریف جامع و مانع شود و معیارهای ان در سیاست و اقتصاد و فرهنگ و ....مشخص گردد تا همه مردم درک مشترکی از ان داشته باشند. اکنون هر طیف و‌گروهی استنباط خاص خود و بنفع خود از ان دارد و این باعث سردرگمی می گردد.
ناشناس۳۶۰۶۲۹۳۲۳:۲۵:۵۵ ۱۴۰۳/۶/۲۶
حداقل توجهی که در انتخاب مدیران باید بشود اینکه نظر شریعتمداری مطلقا مهم نیست .
شادمهر۳۶۰۶۳۶۶۰۷:۴۶:۲۳ ۱۴۰۳/۶/۲۷
انتصاب مدیران میانی حق رئیس جمهور است.
ناشناس۳۶۰۶۴۱۱۰۹:۰۱:۳۴ ۱۴۰۳/۶/۲۷
حق اوست ولی نباید به ضرر کشور افراد مساله دار را انتخاب کند
جواد۳۶۰۶۴۷۲۱۰:۲۶:۵۳ ۱۴۰۳/۶/۲۷
مسئله دار از نظر کی ملت یا خود قیم پنداران ملت ؟
ناشناس۳۶۰۶۳۶۷۰۷:۴۷:۲۱ ۱۴۰۳/۶/۲۷
متاسفانه وفاق تبدیل شده به سهم خواهی گروههای مختلف و از طرفی با تنگ نظری و مانع ایجاد کردن در انتخاب مدیران کارآمد، امیدی به بهبودی اوضاع نیست. همان آش و همان کاسه!.
محسن۳۶۰۶۳۷۰۰۷:۴۹:۵۴ ۱۴۰۳/۶/۲۷
برای مردم اهمیتی ندارد به قول شما محکوم امنیتی سمت بگیرد برای مردم تغییر مهمه.بهبود زندگی نکته دیگری که وجود دارد شاید شما محکوم امنیتی مینامید و خیلی از مردم ننامند بهتره دادگاه علنی برگزار کنید تا مردم قضاوت کنند . از طرفی چرا باید عده ای سمت داشته باشند همیشه؟
ناشناس۳۶۰۶۴۵۹۱۰:۱۳:۲۵ ۱۴۰۳/۶/۲۷
محکوم امنیتی یعنی کسی که دادگاه برایش برگزار شده و از خودش دفاع کرده اما در دادگاه محکوم شده است
ناشناس۳۶۰۶۳۷۹۰۸:۰۵:۵۶ ۱۴۰۳/۶/۲۷
میهمان در تلویزیون دعوت شده و اتفاقاتی که برایشا افتاده را خیلی با ادبیات نرم اعلام کرده بعد علیه اش پرونده سازی کرده اند. این اسمش آزادی بیان نیست.
ناشناس۳۶۰۶۴۰۰۰۸:۴۲:۳۰ ۱۴۰۳/۶/۲۷
سنگ اندازی مخالفان دولت ادامه دارد
ناشناس۳۶۰۶۴۰۶۰۸:۵۱:۵۲ ۱۴۰۳/۶/۲۷
مهم این است که اکثریت مردم نگاه کیهان و جلیلی و امثالهم را قبول ندارند !
ناشناس۳۶۰۶۴۷۰۱۰:۲۳:۵۲ ۱۴۰۳/۶/۲۷
مهم حق است چه با اکثریت باشد چه با اقلیت
ناشناس۳۶۰۶۶۶۶۱۴:۰۰:۱۴ ۱۴۰۳/۶/۲۷
بله حق مهم است ولی یک عده همیشه خودشان را برحق می دانند واگر خلاف نظر آنان باشد باطل است چون خودشان معیار و ترازوی حق می دانند.
ناشناس۳۶۰۶۴۱۷۰۹:۰۹:۰۷ ۱۴۰۳/۶/۲۷
برخی عادت دارند همه چیز را به سود خود مصادره کنند حتی واژه ها هم باید در خدمت آنها باسند به عقیده آنان وفاق یعنی بازنده باید از پیروزی سهم داشته باشد اما برنده جهت رعایت وفاق باید مطابق نظر بازنده ها عمل کند
ناشناس۳۶۰۶۴۲۱۰۹:۲۳:۵۱ ۱۴۰۳/۶/۲۷
الان انتقاد و اعتراض است که باعث اصلاحات و انرژی توامان میشود . بجای به به و چه وچه باید انتقاد کرد تا مسیرها درست شود
ناشناس۳۶۰۶۶۱۸۱۳:۱۰:۳۴ ۱۴۰۳/۶/۲۷
اصل بر برائت است باید به همه امکان خدمت بدهیم و کار تحویل بگیریم در صورت عدم توانایی یا خطا برخورد خواهدشد .قصاص قبل از جنایت درست نیست زیرا با بافتن تصورات به حاصل می شود .کیهان هم مبنای استدلال و تفکرش بر پایه تصورات ذهنی بدون اثبات یا وجود خارجی است لذا غیر قابل اعتنا.
فاطمه۳۶۰۷۶۶۷۱۲:۱۸:۲۶ ۱۴۰۳/۶/۲۸
ما رای به پزشکیان دادیم که اول همه چیز را ارزان کند بعد حقوق ها رو بالا ببرد بعد رفع فیلتر کنند نمی دانم چرا برخی نمی گذارند مردم راحت زندگی کنند همه چی گران شده حتی ما باید واسه تلگرام و واتساپ و یوتیوب هم پول بدیم که بریم کسب درآمد کنیم یا آموزش یاد بگیرم ، کسب درآمد من تو واتساپ بود که دولت ازمون گرفت چرا حقوق بازنشستگان رو زیاد نمی کنند تا کی ما اینجوری زندگی کنیم بخدا خرج مدرسه بچه ها مون نداریم اینقدر حقوق بازنشستگان کم هست
مختار۳۶۰۷۶۸۷۱۲:۳۳:۱۱ ۱۴۰۳/۶/۲۸
اگر اقای پزشکیان چند نفر از طرفداران کیهان را در مصادر کار میگذاشت ادم خوبی بود؟
رضا۳۶۰۷۷۱۰۱۲:۴۸:۵۶ ۱۴۰۳/۶/۲۸
باسلام.ایا رای مردم وحتی رای ندادن۶۰درصد دلیل کافی برای کیهان وجوان وتندروها نیست که انها راه را خطا رفته اند ومردم هوشیارتر ودلسوزترند نسبت به کشور وملت ومنافع ملی،ایا وقت ان نرسیده که کسانی که خود کاری نمیکنند ویا بلد نیستند وکشور را به این روز انداخته چه زمان رئیس جمهور همسو وچه ناهمسو فقط غر زدن ونقد بی اساس واتهام زنی وتقلید از سیاست های غرب برخلاف ادعایشان حتی دکوراسیون وصحبت ها ونوع برخورد را از منابع غربی مثال می اوردن وخود هیچ نمیدانند وفقط زبانند وگوش ندارند وحتی ....بگذارید دانایان کار خود را بکنند.عیبیابی اسان است وراه حل مشکل
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  2. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  3. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  4. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

  5. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

  6. مهاجری: اسامی افرادی که فیلترشکن می فروشند اعلام شود

  7. یهودیت در نظر بنیانگذار روانکاوی

  8. واکنش صداوسیما به موضوع سانسور یک دیدار پزشکیان

  9. قتل خشن خواننده معروف لس‌آنجلسی در غرب تهران

  10. توضیح تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان        

  11. شمخانی: آمریکایی‌ها کشور ما را عقب نگه داشتند و باید خسارت بدهند

  12. واکنش میرسلیم از رفع فیلترینگ، رجیستری آیفون و واردات خودرو

  13. وقتی حسابی از خجالت اردوغان در می آیند !

  14. دیدار ایلان ماسک و نماینده دائم ایران در نیویورک تکذیب می شود

  15. قالیباف: همه در کشور برای خلق ثروت جدید تلاش کنیم

  16. فرزین: ۱۲۰۰ همت خلق پول جدید داشتیم

  17. یک میزبانی مهم از مدیرکل

  18. کارخانه سایپا در سوریه تعطیل شد

  19. کاسبی فیلترینگ از زبان وزیر روحانی

پربحث‌های هفته

  1. دستاورد‌سازی برای دولت با قطع برق !

  2. یک یادآوری مهم به ظریف

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

  5. باز هم در باغ سبز !

  6. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

  7. شگرد جدید تاکسی‌های اینترنتی برای افزایش هزینه سفر

  8. مازوت سوزی ، قطع برق و باقی قضایا !

  9. سندورم ALS اپوزیسیون

  10. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  11. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

  12. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

  13. افتتاح کلینیک ترک بی‌حجابی؟!

  14. باتلاق «بی بی»

  15. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

  16. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

  17. چطور ترازش کنیم؟!

  18. محمود عباس: غزه در معرض نکبت دیگری قرار دارد

  19. آزمایش موشک قاره‌پیما توسط ایران؟/ گلایه‌های تند و تیز هاشمی از دولت پزشکیان/ ارتباط قطعی برق و برجام به‌ روایت یک نماینده مجلس

  20. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22. نقاب هایی که وزارت بهداشت بر صورتش می زند!

  23. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  24.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  25. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

پربحث‌های هفته

  1. یک یادآوری مهم به ظریف

  2. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

  3. باز هم در باغ سبز !

  4. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

  5. سندورم ALS اپوزیسیون

  6. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  7. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

  8. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

  9. باتلاق «بی بی»

  10. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

  11. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

  12. آزمایش موشک قاره‌پیما توسط ایران؟/ گلایه‌های تند و تیز هاشمی از دولت پزشکیان/ ارتباط قطعی برق و برجام به‌ روایت یک نماینده مجلس

  13. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  14. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  15. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  16. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

  17. پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست  

  18. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

  19. انتقاد شدید کیهان از معاون حسن روحانی

  20. یهودیت در نظر بنیانگذار روانکاوی

  21. واکنش صداوسیما به موضوع سانسور یک دیدار پزشکیان

  22. آملی لاریجانی: ۴۰ بند FATF در کشور در حال اجراست

  23. مردی که وقتی نیست هم هست !

  24. واکنش کیهان به نظر واعظی درباره ترامپ

  25. شریعتی: اعلام خاموشی به بهانه حذف مازوت آدرس غلط دولت است

آخرین عناوین