فرانسه تعدادی از دیپلمات‌های ونزوئلایی را اخراج کرد

  4031103121

دولت فرانسه امروز (چهارشنبه) در اقدامی متقابل به سفارت ونزوئلا دستور داد که کارکنان دیپلماتیک خود در پاریس را کاهش دهد و به برخی از دیپلمات‌ها پنج روز فرصت داد تا این کشور را ترک کنند.

فرانسه تعدادی از دیپلمات‌های ونزوئلایی را اخراج کرد

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، این اقدام پاریس، در واکنش به تصمیم کاراکاس برای اخراج دیپلمات‌های فرانسوی و دیگر دیپلمات‌های اروپایی صورت گرفت.

در همین حال، وزارت امور خارجه فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: این تصمیم، اقدامی متقابل در پی تصمیم مقامات ونزوئلا در تاریخ ۱۴ ژانویه (۲۵ دی) برای کاهش حضور دیپلماتیک ما در کاراکاس است به دلایلی که ما قاطعانه آن‌ها را رد می‌کنیم.

وزارت امور خارجه ونزوئلا هفته گذشته به دولت‌های هلند، فرانسه و ایتالیا دستور داد که تعداد دیپلمات‌های خود در هر یک از سفارت‌ها در کاراکاس به‌دلیل «رفتار خصمانه و مداخله در امور داخلی» این کشور کاهش دهند.

۲ روز بعد، فرانسه یک دیپلمات ارشد ونزوئلایی در پاریس را برای اعتراض به این تصمیم احضار کرد و هشدار داد که اقدامات متقابلی اتخاذ می‌کند.

دولت هلند نیز در واکنش به تصمیم ونزوئلا دستور داد که این کشور تعداد کارکنان دیپلماتیک خود در هلند را از چهار نفر به دو نفر کاهش دهد.

ایتالیا نیز هفته گذشته دیپلمات ارشد ونزوئلا در رم را احضار کرد تا نسبت به این اقدام و همچنین عدم ارائه اطلاعات درباره سرنوشت یک شهروند ایتالیایی که دو ماه پیش بازداشت شده بود، اعتراض کند.

این اقدام دولت ونزوئلا با گذشت چند روز از مراسم تحلیف نیکلاس مادورو به عنوان رئیس‌جمهوری ونزوئلا برای دوره ۲۰۲۵- ۲۰۳۱ انجام می‌شود که برخی مقام‌های این کشورهای اروپایی، از به رسمیت شناختن مادورو سر باز زدند و از ادموندو گونزالس نامزد سابق مخالفان حمایت کردند.

در حالی‌که چندین کشور غربی پیروزی مادورو در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا در ژوئیه ۲۰۲۴ (مرداد ۱۴۰۳) را به رسمیت نشناخته‌اند، آمریکا برای دستگیری مادورو ۲۵ میلیون دلار جایزه تعیین کرده است.

به گزارش ایرنا، پس از پیروزی نیکلاس مادورو در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا، نتایج اعلام شده از سوی اپوزیسیون رد شد و حامیان بین‌المللی این جریان راستگرای افراطی از جمله آمریکا و قدرت‌های غربی نیز به شدت واکنش نشان دادند.

به این ترتیب، آمریکا نتایج را زیر سوال برد و از اعتراض‌های خشونت‌آمیز حامیان راستگرای ادموندو گونزالس نامزد سابق مخالفان دولت علیه نتایج انتخابات حمایت کرد.

در سال ۲۰۱۹ نیز آمریکا و متحدانش، خوان گوایدو رهبر سابق مخالفان دولت مادورو که در ژانویه ۲۰۱۹ خود را «رئیس‌جمهوری موقت» ونزوئلا معرفی کرد، به رسمیت شناختند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

پربحث‌های هفته

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. لیست بلند موفقیت‌های دولت رئیسی بدون برجام، بدون FATF

  3. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  6. شائبه‌ مذاکرات پنهانی؟/ آتش‌بیار معرکه نباشیم!/ مسئولیت پرونده کرسنت با خاتمی، زنگنه و روحانی است

  7. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  8. هم فرصت، هم تهدید!

  9. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  10. لطفا جوگیر نشوید!

  11. ادعای تازه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره غنی‌سازی در ایران

  12. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  13. سخنانی که فقط به نگرانی مردم دامن می‌زند

  14. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  15. روایتی از نقش پخشان عزیزی در پژاک علیه ایران

  16. دیوانه یا عاقل؟!

  17. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

  18. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  19. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  20. شکایت محمد خاتمی از کیهان / حسین شریعتمداری احضار شد

  21. چرا اتاق بازرگانی خواستار استرداد لایحه جدید تجارت است؟

  22. چرا صهیونیست‌ها سرانجام به آتش‌بس تن دادند؟

  23. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  24. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  25. علی مطهری‌: برقرای روابط با آمریکا به نفع آرمان‌های انقلاب است!

آخرین عناوین