به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، این اقدام پاریس، در واکنش به تصمیم کاراکاس برای اخراج دیپلماتهای فرانسوی و دیگر دیپلماتهای اروپایی صورت گرفت.
در همین حال، وزارت امور خارجه فرانسه در بیانیهای اعلام کرد: این تصمیم، اقدامی متقابل در پی تصمیم مقامات ونزوئلا در تاریخ ۱۴ ژانویه (۲۵ دی) برای کاهش حضور دیپلماتیک ما در کاراکاس است به دلایلی که ما قاطعانه آنها را رد میکنیم.
وزارت امور خارجه ونزوئلا هفته گذشته به دولتهای هلند، فرانسه و ایتالیا دستور داد که تعداد دیپلماتهای خود در هر یک از سفارتها در کاراکاس بهدلیل «رفتار خصمانه و مداخله در امور داخلی» این کشور کاهش دهند.
۲ روز بعد، فرانسه یک دیپلمات ارشد ونزوئلایی در پاریس را برای اعتراض به این تصمیم احضار کرد و هشدار داد که اقدامات متقابلی اتخاذ میکند.
دولت هلند نیز در واکنش به تصمیم ونزوئلا دستور داد که این کشور تعداد کارکنان دیپلماتیک خود در هلند را از چهار نفر به دو نفر کاهش دهد.
ایتالیا نیز هفته گذشته دیپلمات ارشد ونزوئلا در رم را احضار کرد تا نسبت به این اقدام و همچنین عدم ارائه اطلاعات درباره سرنوشت یک شهروند ایتالیایی که دو ماه پیش بازداشت شده بود، اعتراض کند.
این اقدام دولت ونزوئلا با گذشت چند روز از مراسم تحلیف نیکلاس مادورو به عنوان رئیسجمهوری ونزوئلا برای دوره ۲۰۲۵- ۲۰۳۱ انجام میشود که برخی مقامهای این کشورهای اروپایی، از به رسمیت شناختن مادورو سر باز زدند و از ادموندو گونزالس نامزد سابق مخالفان حمایت کردند.
در حالیکه چندین کشور غربی پیروزی مادورو در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا در ژوئیه ۲۰۲۴ (مرداد ۱۴۰۳) را به رسمیت نشناختهاند، آمریکا برای دستگیری مادورو ۲۵ میلیون دلار جایزه تعیین کرده است.
به گزارش ایرنا، پس از پیروزی نیکلاس مادورو در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا، نتایج اعلام شده از سوی اپوزیسیون رد شد و حامیان بینالمللی این جریان راستگرای افراطی از جمله آمریکا و قدرتهای غربی نیز به شدت واکنش نشان دادند.
به این ترتیب، آمریکا نتایج را زیر سوال برد و از اعتراضهای خشونتآمیز حامیان راستگرای ادموندو گونزالس نامزد سابق مخالفان دولت علیه نتایج انتخابات حمایت کرد.
در سال ۲۰۱۹ نیز آمریکا و متحدانش، خوان گوایدو رهبر سابق مخالفان دولت مادورو که در ژانویه ۲۰۱۹ خود را «رئیسجمهوری موقت» ونزوئلا معرفی کرد، به رسمیت شناختند.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.