پزشکیان: باید واقعیت را به جامعه گفت/با جنگ تمام‌عیار اقتصادی مواجه‌ایم

  4030814063 ۱۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس جمهور گفت: آنچه امروز با آن مواجه هستیم یک جنگ تمام عیار اقتصادی است. ما از جنگ نظامی نمی ترسیم. آنها می دانند در این حوزه نمی توانند ما را زمین گیر کنند.

پزشکیان: باید واقعیت را به جامعه گفت/با جنگ تمام‌عیار اقتصادی مواجه‌ایم

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان امروز - دوشنبه ۱۴ آبان ماه - در آئین تجلیل از فعالان طرح جهش تولید در دیمزارها، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که داشتیم این بود اعتباری که امسال در بودجه برای پرداخت مطالبات گندمکاران دیده شد، کافی نبود؛ اما با همکاری ای که شکل گرفت و اذن رهبری توانستیم پرداخت را انجام دهیم. در حال تلاش هستیم تا مردم از سیستم اداری راضی باشند. هر جایی که گیر می کنیم مشکل این است که اعتبار نداریم که حل کنیم. می خواهیم تا جایی که می توانیم مشکل کشاورزان و مردم عزیز را حل کنیم. در هر جلسه هیئت دولت تکرار می کنیم هدف ما جلب رضایت مشتری است.

وی اظهار کرد: آنچه امروز با آن مواجه هستیم یک جنگ تمام عیار اقتصادی است. ما از جنگ نظامی نمی ترسیم. آنها می دانند در این حوزه نمی توانند ما را زمین گیر کنند. شما این مشت محکم را با تولید گندم و تولید محصولات دیگر بر دهان دشمن زدید. آنها می خواهند ما را زمین گیر کنند اما ما نباید زمین گیر شویم.

رئیس جمهور تصریح کرد: بنده از ابتدا باور داشتم که آیا برازنده است اینگونه از خاک و آب برای کشت محصول استفاده کنیم؟ آیا این بهترین تولید است؟ واقعیت این است تا رسیدن به بهترین کار با آب و خاک و کشاورزی و دامپروری راه طولانی است، اما باید دنبال کنیم. این انتخاب است که جهت گیری ما را مشخص می کند. آنچه که باید دنبال کنیم برترین و بهترین است که نیاز به آموزش و تغییر نگرش دارد.

وی افزود: بنده در انتخابات که بحث اصلاحات و اصولگراها بود؛ به همه گفتم به عنوان انسان به اصولی معتقدم که این اصول حق و عدالت است. ما نباید حق کسی را ضایع کنیم. این فرد می تواند قومیت، جنسیت و منطقه و پست و شغل باشد. نباید کاری کنیم که حق کسی ضایع شود. خداوند برای برپایی حق و عدالت این پیامبر را فرستاد.  باید بین مردم بر اساس حق گام برداشت. حکومت اسلامی یعنی برپایی حق و عدالت در جامعه نباید از این اصول عبور کنیم. اگر جناحی و اصولی عمل کنیم نمی‌شود. برای رسیدن به حق و عدالت باید بپذیریم که نیاز به اصلاحات است.

پزشکیان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم با این روش و نگاه برویم تصور تغییر دیوانگی است. چقدر با چشم اندازی که رهبری اعلام کرده فاصله داریم. راهی که درست می کنیم ساختاری که می سازیم و کشت کشاورزی که داریم باید به بهترین برسد. باید جور دیگر نگاه کرد. باید چشم انداز را ببینیم. اگر اینگونه رفتار کنیم می توانیم مشت محکم به دهن آمریکا بزنیم. نمی شود در جامعه اسلامی مردم در امرار معاش مشکل داشته باشند. آنها می خواهند ما در ذلت باشیم اما خدا می گوید ما کتاب را فرستادیم شما در عزت باشد. با تمام وجود و تمام باور باید اصلاحات لازم را انجام دهیم. خدا خشمگین می شود اگر حرف بزنیم و عمل نکنیم. تا دلتان بخواهد شعار و وعده می دهیم اما عمل نمی کنیم. باید به اندازه ای که پول داریم قرارداد ببندیم.

رئیس جمهور گفت: خداوند در قرآن می فرماید وقتی پیمان بستند به پیمان خود پایبند باشند. مشرکان هم حتی به این اصل پایبند بودند. خداوند می گوید حتی سر دشمن خود کلاه نگذار. چه کسی گفته ما وعده هایی بدهیم که پولش را نداریم. باید واقعیت و حق را به جامعه گفت. دین تمام شدنی نیست. اسلام به ذات خود عیبی ندارد، ما هستیم که مشکل داریم.

وی اظهار گرد: انتظار بنده از وزارت جهاد کشاورزی این است که به روستاها و کشاورزان توجه کنند. بنده زمانی که نماینده بودم فکر کردیم برای یک روستا با امکاناتی که دارد چه کاری می توانیم انجام دهیم. خدا وکیلی هیچ برنامه ای گیر ما نیامد که با توجه به ظرفیت آن روستا چه کشتی و برای چه بازاری صورت می گیرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: اقتصاد به چند سوال پاسخ می دهد که چه تولید کنیم و با چه کیفیتی و اینکه کجا پخش کنیم. کشاورز تولید می کند و روی دست آن می ماند. این مشکل ما است. باید به کشاورزان کمک کنیم که زحمت یک ساله کشاورز هدر رفته و دلال پول آن را بخورد؛ چرا باید کشاورز زحمت بکشد، اما حتی پول دست رنج خود را نگیرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: به کشاورز فشار آورده و برای آن قیمت تعیین می کنیم اما به دلالان کاری نداریم. باید بنشینیم و با همفکری این مشکل را حل کنیم. ما آمدیم که به کشاورزان خدمت کنیم نه اینکه به شما امر و نهی کنیم.

وی بیان کرد: امروز جنگ، جنگ اقتصادی است. جنگ بمب و موشک نیست. ما موشک داریم تا از خود دفاع کنیم نه برای اینکه به کشوری حمله کنیم. ما موشک داریم تا مانند غزه اسرائیل جرأت نکند هر وقت دلش خواست به مردم بیچاره در غزه حمله کند، البته آن ها بیچاره نیستند. در طول یک سال گذشته مردم غزه با قدرت ایستادند، اما بی شرمی و بی هویتی رژیمی که دم از حقوق و قوانین بین الملل می زند، دست به خشونت علیه زنان و کودکان و نسل کشی زده است. یکی را اعدام می کنیم که ۱۰ نفر آدم کشته است، می گویند حقوق بشر را رعایت نکردید. حال شما نامردان که زنان و کودک می کشید و راه نان و آب مردم را می بندید، آیا شما انسان هستید.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۵۱۸۶۷۱۲:۲۰:۰۴ ۱۴۰۳/۸/۱۴
اقای پزشکیان مردم رئیس جمهور انتخاب نکردند که مشکل بگوید مردم رئیس جمهور انتخاب کردند که مشکل را حل کند! اینکه میگویید بیاییم بنشینیم مشکلات را حل کنیم خطاب به چه کسی است؟ شما که بالاترین مقام اجرایی هستید توان یک دورهم نشستن برای بررسی و رفع مشکلات را ندارید که در رسانه سخن می گوئید؟ تا چه زمان می خواهید مشکلات را بگویید؟! چند درصد از مشکلات مردم ناشی از تصمیمات دولتمردان است؟
ناشناس۳۶۵۱۹۱۹۱۲:۵۱:۱۸ ۱۴۰۳/۸/۱۴
چرا ترکیه امارات قطر عربستان مالزی کره جنوبی با جنگ اقتصادی مواجه نیستن؟ چرا فقط ما باید با همه بجنگیم؟
ناشناس۳۶۵۱۹۳۲۱۲:۵۸:۳۶ ۱۴۰۳/۸/۱۴
با توجه به پدیده خشکسالی و تاثیر آن در بخش کشاورزی، شاهد گسترش مهاجرت از مناطق روستایی به شهرها به ویژه مرکز استان و حاشیه نشینی در سکونتگاه‌های غیر رسمی هستیم و اگر مهاجرت روستائیان کنترل نشود ما در مراکز استان و شهرستان ها دچار مشکلات زیادی خواهیم شد..... از راهکارهای موجود میتوان به ترویج و آموزش کشاورزی بر مبنای تکنولوژی جدید کم آبر ،اقلیمی و بذرهای مقاوم با نظارت دقیق بخش ترویج کشاورزی اشاره نمود ، توسعه ایجاد طرح‌های اشتغال‌زا و تشویقی نیز می‌تواند کنترل و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها مفید باشد همچنین ایجاد شهرهای ساحلی جدید برای اسکان مهاجران جدید ضروری است
ناشناس۳۶۵۱۹۳۵۱۲:۵۹:۳۴ ۱۴۰۳/۸/۱۴
یکی از مهمترین مسایل و معضلات کشور آب و خشکسالی است ؛ ایجاد کلونی های کشاورزی در غالب تعاونی با پشتیبانی دانش محور در جهت اصلاح روند فعلی با یکپارچه سازی زمین های کشاورزی و هدایت کشاورزی به سمت کشاورزی دانش محور بروز دنیا با بازده بالا و اتلاف کم آب ، نظیر کشت عمودی هیدروپونیک و ایروپونیک مبتنی بر فناوری روش‌هایی که منجر به ۹۰درصد مصرف آب کمتر خواهد شد ...در دنیا کشت در مزار ع عمودی در مساحت کم و بصورت طبقاتی با دویست هکتار فضا ی کشت احداث شده و در حال بهره‌برداری است ،اشتغالزا بوده ، و نیازی به سمپاشی ندارد و محصول کاملا ارگانیک است و افزایش دمای هوا هم بدلیل بسته بودن شبکه آبیاری موجب تبخیر و هدر رفت آب نخواهد شد در جهت جلوگیری از تبخیر آب در پست سدها ،ایجاد پوشش ها روی سطح آب پشت سدها با روش های متداول نظیر پوشش شبکه‌ای با قابلیت جابجایی،لایه‌های محافظ الکلی و پلی‌اتیلنی در ابعاد نانو،پوشش‌های شش‌ضلعی ثابت،استفاده از توپ‌های پلاستیکی،بادشکن‌های گیاهی،استفاده از سقف‌های متحرک و سلول‌های خورشیدی،استفاده از پوشش‌های شناور در مناطق گرم و خشک،تغییر در ساختار ظاهری سد،پوشش‌های گنبدی و ورقه‌ای ،یا نصب مزارع خورشیدی متحرک روی سطح سد اولابه منظور مانع شدن از تبخیر آب پشت سدها و ثانیا استفاده از سطح آن برای تولید الکتریسیته خورشیدی نظیر بسیاری از کشورها
ناشناس۳۶۵۱۹۴۰۱۳:۰۰:۵۰ ۱۴۰۳/۸/۱۴
جناب آقای رییس جمهور ، کشور ما باید در جهت تامین امنیت غذایی و در راستای انطباق با تنش آبی ادامه دار به سمت تکنولوژی های کشاورزی مدرن مطابق تجارب دنیا برود .کشاورزی به روش سنتی، با شرایط فعلی منابع آب بیش از این فاقد بهره‌وری لازم است .. ،.لذا باید نظیر صنعت هسته ای و هوا فضا ،بخس کشاورزی کشور هم دانش محور و متحول شود و به سمت کشاورزی مدرن دنیا با بازده بالا و کم آب بر نظیر کشت عمودی هیدروپونیک و ایروپونیک مبتنی بر فناوری برود روش‌هایی که منجر به ۹۰ درصد مصرف آب کمتر خواهد شد ..
ناشناس۳۶۵۲۰۰۳۱۳:۴۴:۵۶ ۱۴۰۳/۸/۱۴
آقای پزشکیان برای دوران بعد از نفت و سوخت فسیلی چه اقدامی کردید همش صادر کردن نفت و خوردن روزانه درآمد که نشد اقتصاد آنهم با این خشکسالی و امنیت غذایی مدیر مهارتش به اینده نگری است نه روزمرگی
ناشناس۳۶۵۲۰۵۱۱۴:۲۲:۴۲ ۱۴۰۳/۸/۱۴
جناب پزشکیان آیات و احادیث زیاد میخوانید اما فقط میخوانید
ناشناس۳۶۵۲۰۸۵۱۴:۴۱:۵۶ ۱۴۰۳/۸/۱۴
طبق تعریف پذیرفته شده، یک ابرقدرت حداقل در چهار حوزه نظامی، اقتصادی(علی الخصوص امنیت غذایی پایدار و قابل اتکا واقع گرایانه )، فرهنگی و فناوری دارای قدرت بالا بوده و از توان لازم برای تاثیرگذاری در این حوزه ها در هر نقطه از جهان و حتی در برخی مواقع در چند نقطه به صورت همزمان برخوردار است.اهمیت امنیت غذایی از امنیت نظامی کمتر نیست با وضعیت تنش آبی ایران باید برای کشاورزی کم آب راهکار دانش محور ارایه نمود کشاورزی گلخانه ای طبقاتی هیدروپونیک نظیر سنگاپور که مصرف آب را 90درصد کم می‌کند باید الزامی شود ....وضعیت فعلی کشاورزی کشور را به ورشکستگی می‌کشاند متاسفانه هیچ اقدامی دراین باب صورت نمیگیرد.
ناشناس۳۶۵۲۱۰۱۱۴:۵۲:۵۱ ۱۴۰۳/۸/۱۴
معیارهای ابرقدرت بودن معیارهای مشكلی هستند كه بر اساس آنها كشوری می‌تواند مدعی ابرقدرت بودن داشته، و دارای توانمندی‌های متعددی در تمامی حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، نظامی و فرهنگی باشند نه رشد یکجانبه در یک بعد و فرو ماندن درسایر ابعاد و لازمه اش شایسته سالاری است نه صرفا سخنگویی و شومنی
ناشناس۳۶۵۲۱۰۳۱۴:۵۴:۳۳ ۱۴۰۳/۸/۱۴
چرا در انتصابات در دولت جدید بخصوص در وزارت نفت به پرونده های موجود افراد در واحد‌های نظارتی نظیر بازرسی کل کشور دیوان محاسبات وووو توجه نشده اینطوری میشود یک ساختار دیوان سالارانه را اداره کرد ...
باهر۳۶۵۲۲۱۰۱۵:۴۹:۵۱ ۱۴۰۳/۸/۱۴
آقای پزشکیان شما مدیران شایسته مانند امیرکبیر را در سمتهای سازمانی بگمار ان وقت خواهی دید که خیلی از مصایب عظمایی که حاصل عملکرد مسیولین نالایق می باشد بزودی حل و فصل می شود . همه مردم این موارد را می دانند. شما را انتخاب کردند تا دراین سنتهای سییه تغییرات اصولی و اساسی بوجود اوری نه اینکه ابزار دست اژدهای هفت سر فساد بشوی.
ناشناس۳۶۵۲۲۹۸۱۶:۲۶:۱۸ ۱۴۰۳/۸/۱۴
جنگ اقتصادی با ضربه ای که خودتان می زنید به اقتصاد زمین تا آسمان فرق دارد!!
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  2. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  3. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  4. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  5. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  6. مساله دهک‌بندی برای ارائه خدمات به ایثارگران از بودجه حذف می‌شود

  7. خودروسازی ایران؛ از دست ایلان ماسک هم کاری ساخته نیست !

  8. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

  9. کشوری که بازیچه رقابت های حزبی آمریکا شد

  10. متن کامل پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی ارائه شده به شورای حکام؛ به ایران تا بهار ۱۴۰۴ مهلت داده شد  

  11. شیطان بزرگ باز هم پیش نویس قطعنامه آتش بس غزه را وتو کرد

  12. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

  13. ادعای گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر اورانیوم با غلظت ۶۰ درصد را پذیرفت

  14. قتل شوهر با همدستی پسرعمه

  15. خضریان: میدری به اصل خود در مجلس ششم بازگشت

  16. ورزشگاه رویایی عربستان برای جام جهانی ۲۰۳۴

  17. غریب آبادی: گروسی دست خالی از ایران نرفت/درصورت تصویب قطعنامه پاسخ قاطع و فوری می‌ دهیم

  18. جلوی افزایش قیمت خودرو را بگیرید؛ مردم چه گناهی کردند؟

  19. پاریس: تلاش می‌کنیم با آلمان و انگلیس به مذاکرات هسته‌ای با ایران بازگردیم

  20. رسایی: یک جریانی که ۸ سال کشور را به قهقرا برد امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است

  21. حزب‌الله: اگر قدرت مقاومت نبود، آمریکا به دنبال راه حل نمی‌آمد

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. چطور ترازش کنیم؟!

  14. درد بیمار و ناز طبیبان !

  15. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  16. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22. یارانه‌ها واریز شد

  23.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  24. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  25. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  6. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  7. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  8. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  9. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  10. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  11. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  12. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  13. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  14. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

  15. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

  16. گستاخ؛ اما کوچک و آسیب پذیر !

  17. اتحادیه اروپا کشتیرانی ایران را تحریم کرد

  18. حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط لاهه صادر شد

  19. مرکز «بازی‌ جنگ سپاه» افتتاح شد

  20. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

  21. یهودیت در نظر بنیانگذار روانکاوی

  22. واکنش صداوسیما به موضوع سانسور یک دیدار پزشکیان

  23. نماینده مجلس: اهداف فیلترینگ محقق نشد/ سود سرشار در جیب مافیای فیلترشکن‌

  24. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

  25. شمخانی: آمریکایی‌ها کشور ما را عقب نگه داشتند و باید خسارت بدهند

آخرین عناوین