رنج پشت رنج

گروه عکس الف،   3980605036

همه چیز مانند یک فیلم بر پرده ذهن مادر نقش می‌بندد؛ جاده‌ای که روزی صدای گام‌های علی‌اکبر در آن می‌پیچید؛ رنگی که از زندگی فرزند جدا می‌شود و دردی که مثل پیچکی دور تا دور درخت امیدهای پدر و مادر را می‌گیرد. «علی‌اکبر خالقی» با سرطان به دنیا آمد و همین بیماری فرصت‌اش برای زندگی را کوتاه و فشرده کرد./ مهر

همه چیز مانند یک فیلم بر پرده ذهن مادر نقش می‌بندد؛ جاده‌ای که روزی صدای گام‌های علی‌اکبر در آن می‌پیچید؛ رنگی که از زندگی فرزند جدا می‌شود و دردی که مثل پیچکی دور تا دور درخت امیدهای پدر و مادر را می‌گیرد. «علی‌اکبر خالقی» با سرطان به دنیا آمد و همین بیماری فرصت‌اش برای زندگی را کوتاه و فشرده کرد.
کودکی از روستایی که به اندازه زیبایی‌هایش محرومیت دارد؛ «ولامده» از توابع بخش هزارجریب شهرستان نکا در استان مازندران است. روستایی که رفت و آمد به آن برای اهالی به خاطر تردد نکردن خودرو به روستا با سختی انجام می‌شود.
از همان نخستین روزهای زندگی علی‌اکبر، خانواده‌اش در مسیری که ساعت‌ها پیاده‌روی داشت تا به جاده‌ای برسند و منتظر مینی‌بوس بمانند، رفت و آمدشان برای درمان فرزند آغاز شد. پاییز و زمستان باید با پای پیاده از دل برف کوهستان می‌گذشتند تا فرزندشان را برای درمان به ساری بیاورند. زیبایی‌ها و بکر بودن «ولامده» زیر سایه محرومیت‌ها هیچ جاذبه‌ای نداشتند و برای خانواده خالقی جز رنج به حساب نمی‌آمدند.
علی‌اکبر برای تحقق آرزوهایش فقط فرصت سرک کشیدن به رویاها را پیدا کرد. با کمک انجمن «همیاران زندگی» برخی آرزوهای علی‌اکبر برآورده شد؛ خرید لپ‌تاپ، برخی اسباب‌بازی‌ها، سفر به مشهد، بازی در زمین فوتسال با حضور بازیکنان و حتی برپایی نمایشگاه عکس.
اما سرطان سریع‌تر از گام‌های علی‌اکبر و قوی‌تر از رسیدگی‌های مادر و پزشکان و پیشرفته‌تر از دانش پزشکی بود. تحریم‌ها داروهای مورد نیاز علی‌اکبر را از او دور نگه داشتند و چالش‌های خانواده را بیشتر کردند تا فرصت علی‌اکبر برای زندگی کمتر شود. مادر دست در دست فرزندش تمام راه را طی کرد و حالا تمام آن لحظه‌ها را بدون فرزندش در چارچوب یک قاب مرور می‌کند.
مادر حالا با همان دشواری‌ها و محرومیت‌ها در روستا زندگی می‌کند. روستایی که حداقل‌ها را ندارد، اما زندگی در آن برای خانواده خالقی بعد از علی‌اکبر هم جاری است. «ولامده» هنوز محروم است و مادر که مدت‌ها سختی‌ها را در کنار رنج بیماری فرزندش نادیده می‌گرفت، حالا دشواری‌ها را با خاطرات فرزندش تحمل می‌کند.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. «کیا» جان روحت شاد !

    2. تردید یا قاطعیت؟! یک قانون و هزار حرف

    3. چهارنعل رفتن اسب تورم !

    4. تیر خوردن که چیزی نیست، تکه تکه هم شده اند! اما...

    5. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

    6. توصیه‌های زیباکلام به پزشکیان/ تصور مردم از فساد مسئولان به روایت باهنر/ بانکی‌پور: فروکنندگان پونز، منتقد قانون حجاب شده‌اند!

    7. فواد ایزدی: سختگیری حجاب نشود، جوانان جلوی تیر نمی‌روند!

    8. وصله پینه کردن تا کی؟!

    9. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

    10.  معامله بزرگ بر سر سوریه

    11. اظهارات بهزاد نبوی درباره مسئله مذاکره / روایت انفعال روحانی/ گلایه از گلایه‌های رئیس‌جمهور

    12. سرخوشی ترک‌ها در سوریه

    13. دیگ جوشان و گربه دست آموز!

    14. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

    15. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

    16. رهبر انقلاب: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایه‌داران غربی است

    17. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

    18. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

    19. اسد در سوریه؛ نه دولت_ ملت سازی، نه رفاه!

    20. پزشکیان: اختلافات را کنار بگذاریم/«ما می‌توانیم» مملکت را درست کنیم

    21. میرسلیم از FATF و قانون حجاب می‌گوید/ یک توصیه برای بوسیدن دست پزشکیان!/ ارسال پیام‌های مرموز از تهران به آمریکا

    22. فرزین: گروهی تلاش می کنند با پخش شایعه دل مردم را خالی کنند

    23. عضو هیات رئیسه مجلس توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب را تایید کرد

    24. چرا درباره تحریر‌الشام باید نگران بود؟

    25. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: مشکلات اقتصادی مردم سوریه، انگیزه‌های آنان را برای نبرد تضعیف کرد/ آقای «همتی» چه‌ دستاوردی جز گرانی داشته؟!

    آخرین عناوین