زنگنه: سهمیه‌بندی بنزین موجب شد افزایش میزان مصرف عقب بیفتد/ CNG گران نمی‌شود/ دولت پیشنهادی برای بنزین عید ندارد

گروه اقتصادی الف،   3981116029 ۳۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر نفت با بیان اینکه سهمیه‌بندی بنزین موجب شد افزایش میزان مصرف برای حدود ۳ سال عقب بیفتد، افزود: اگر مصرف بنزین به‌صورت قبل ادامه می‌یافت در سال ۱۴۰۰ باید دوباره بنزین وارد می‌کردیم در حالی که اکنون بزرگترین صادرکننده بنزین در اوپک هستیم.

زنگنه: سهمیه‌بندی بنزین موجب شد افزایش میزان مصرف عقب بیفتد/ CNG گران نمی‌شود/ دولت پیشنهادی برای بنزین عید ندارد

به گزارش صداوسیما، بیژن زنگنه در گفت‌وگوی ویژه خبری درباره میزان موفقیت کشورمان در دور زدن تحریم‌های نفتی ابراز کرد: البته مردم، محرَم هستند، اما در زمینه صادرات، عددی را بیان نمی‌کنم، چون دشمنان ما این سخنان را می‌شنوند و هیچ کس در جریان یک جنگ، مواضع خود را به دشمن بی‌رحمی مانند آمریکا نمی‌گوید، چون به‌ضرر ماست.

وی با یادآوری اینکه "با دشواری‌های زیادی روبه‌رو هستیم"، ادامه داد: یکی از چالش‌های بزرگ ما، اداره صنعت نفت است که تاکنون با تدابیری، آن را به‌کمک دولت و سران سه قوه، اداره کردیم.

زنگنه افزود: تلاش می‌کنیم طرح‌ها را بیشتر با اتکای تجهیز منابع از طریق بورس و بازار سرمایه، جلو ببریم و به‌نوعی عقب انداختن بازپرداخت‌ها است تا فعالیت صنعت نفت ادامه داشته باشد.

وی درباره میادین مشترک نفت و گاز هم گفت: در پارس جنوبی، عملکرد بسیار درخشانی داشتیم و تولید ما در آن‌جا بسیار بالا رفت و توانستیم از تولید 280 میلیون مترمکعب در سال 92 به 670 میلیون مترمکعب در سال جاری برسیم یعنی دو و 4دهم برابر افزایش یافت.

زنگنه با اعلام اینکه "الآن خوشبختانه تولید روزانه گاز ما از قطر جلوتر است"، ادامه داد: در غرب کارون که میدان‌های مشترک با عراق داریم تولید را از سال 92 تا کنون 5 برابر کردیم و کاهش تولید ناشی از تحریم‌ها را در خارج از میادین مشترک انجام می‌دهیم.

وی اضافه کرد: فاز 11 میدان پارس جنوبی که با شرکت توتال و چینی‌ها و پتروپارس قرارداد داشتیم، ابتدا توتال و سپس چینی‌ها از اجرای طرح، کنار رفتند و در نهایت، شرکت ایرانی پتروپارس در حال اجرای این طرح است و به‌زودی کار‌های حفاری را در آن‌جا آغاز می‌کند و امیدواریم در همین دولت، تولیدات را از بخشی از فاز 11 داشته باشیم.

وزیر نفت گفت: میدان مشترک گازی فرزادB که با عربستان سعودی مشترک است در حال رسیدن به سر و سامان است و میدان آذر در استان ایلام هم در حال تولید است که امیدواریم تولید آن افزایش یابد و دو برابر شود.

زنگنه با بیان اینکه قرارداد میدان‌های مشترک پایدار غرب و آبان هم بسته شده است، گفت: تقریباً همه میادین مشترک سر و سامان گرفته‌اند.

او ادامه داد: معمولاً تولید در میادین مشترک، یکسان نیست و در برخی اوقات به‌علت میزان سهمی که در طرف مقابل وجود دارد میزان تولید هم متفاوت می‌شود، مثلاً در میدان فروزان، بیشتر میدان در طرف عربستان است بنابراین در آن‌جا نمی‌شود مساوی تولید کرد، اما تا آنجایی که ممکن است از این میدان برداشت می‌کنیم.

وزیر نفت با اظهار اینکه "تولید در لایه نفتی پارس جنوبی را آغاز کردیم"، گفت: بیشتر میدان در طرف قطر است و آن‌ها شرکت دانمارکی خوبی داشتند.

زنگنه با تأکید بر اینکه کار لایه نفتی پارس جنوبی، بسیار پیچیده است، گفت: اکنون با شرکت ایرانی در حال بستن قرارداد در این زمینه هستیم. بخشی از هزینه اجرای این طرح از طریق صندوق توسعه و بخشی هم از طریق اوراق مشارکت تأمین می‌شود.

او با تصریح به اینکه "یکی از افتخارات ما مهار گاز‌های همراه نفت است"، اضافه کرد: بزرگترین تأسیسات برای جمع‌آوری، فرآورش و جداسازی گاز‌های همراه نفت به‌نام تأسیسات بیدبلند2, با سرمایه‌گذاری بیش از 3 میلیارد دلار در نزدیک بهبهان، امسال یا اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

زنگنه ادامه داد: این تأسیسات، ظرفیت پالایش و تفکیک روزانه حدود 57 میلیون مترمکعب گاز همراه را دارد که از طریق آن فقط حدود سه و 4دهم میلیون تن خوراک پتروشیمی استخراج می‌شود و این موضوع تحول بزرگی در توسعه صنعت پتروشیمی در منطقه خوزستان، گچساران ایجاد می‌کند.

او با بیان اینکه بیدبلند، مرکز فرآوری و جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت منطقه خوزستان است، افزود: به‌موازات آن قرارداد‌هایی با هلدینگ خلیج فارس و پتروشیمی مارون بستیم و بقیه گاز‌هایی که در شرق کارون می‌سوزد با تمهیدات مهندسی‌شده به بیدبلند منتقل می‌شود.

وی اضافه کرد: ان‌جی‌ال هم با حدود 700 تا 800 میلیون دلار سرمایه‌گذاری در غرب کارون در حال ساخته شدن است. همچنین ان‌جی‌ال در منطقه دهلران, 40 درصد پیشرفت دارد که اواخر سال 1400 به بهره‌برداری می‌رسد و گاز‌های آن منطقه را جمع‌آوری می‌کند.

زنگنه با اعلام اینکه "برای جمع‌آوری گاز‌های همراه خارک نیز در حال تصمیم‌گیری هستیم"، گفت: اجرای این طرح، موجب از بین رفتن آلاینده‌های زیست‌محیطی و همچنین ایجاد ثروت بزرگی برای تأمین خوراک و اشتغال صنایع پایین‌دستی می‌شود.

وزیر نفت گفت: بیش از 2 میلیارد دلار ارزش خوراک‌های تولیدی ناشی از گاز‌های همراه نفت است.

زنگنه درباره فروش نفت خام و فرآورده‌های آن در بورس هم گفت: فروش نفت خام در بورس نسبت به فروش فرآورده‌های آن کار پیچیده‌ای است.

او ادامه داد: فرآورده‌های نفتی به‌خوبی در بورس خرید و فروش و به کشور‌های همسایه از جمله افغانستان، پاکستان، شمال عراق و ارمنستان صادر می‌شود.

زنگنه افزود: برای فروش نفت خام در بورس، انعطاف زیادی به‌خرج دادیم، اما پیچیدگی آن موجب شد در این زمینه به‌خوبی عمل نشود و تلاش می‌کنیم تا انعطاف بیشتری در عرضه میعانات گازی پارس جنوبی نشان دهیم.

وزیر نفت در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه "اکنون مصرف بنزین در کشورمان 75 تا 76 میلیون لیتر در روز است"، گفت: پول ناشی از صادرات بنزین به حساب سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز می‌شود.

وی با بیان اینکه اولویت با تأمین ذخایر داخلی است، تأکید کرد: در صادرات بنزین مشکلی نداریم.

زنگنه با اشاره به اینکه مصرف بنزین بعد از سهمیه‌بندی، حدود 20 میلیون لیتر در روز کاهش یافت، اضافه کرد: البته این میزان ممکن است در آینده کمتر شود، زیرا مردم به قیمت بنزین عادت می‌کنند و مصرف بنزین دوباره افزایش خواهد یافت.

او با بیان اینکه سهمیه‌بندی بنزین موجب شد افزایش میزان مصرف برای حدود 3 سال عقب بیفتد، افزود: اگر مصرف بنزین به‌صورت قبل ادامه می‌یافت در سال 1400 باید دوباره بنزین وارد می‌کردیم در حالی که اکنون بزرگترین صادرکننده بنزین در اوپک هستیم.

رکورد مصرف گاز طبیعی شکسته شد

وزیر نفت گفت: رکورد مصرف خانگی و صنایع عمده از گاز طبیعی در دوم بهمن بیش از 600 میلیون مترمکعب شد.

بیژن زنگنه در ادامه با بیان اینکه این رکورد در مصرف گاز طبیعی کشور بی‌سابقه است یادآور شد: اکنون حدود 40 میلیون مترمکعب مصرف گاز کمتر شده است.

وی گفت: با توجه به اینکه میزان مصرف گاز طبیعی در تابستان با زمستان 300 میلیون مترمکعب تفاوت دارد، اما مشکلی برای صادرات این محصول ایجاد نشده است.

آقای زنگنه با اظهار اینکه "2 میلیارد دلار برای صادرات به عراق از این کشور طلبکاریم" افزود: رایزنی‌ها برای وصول این طلب ادامه دارد.

وزیر نفت گفت: مجلس شورای اسلامی طرحی را برای توزیع قیر ارائه کرده است که اگر این طرح به‌تصویب شورای نگهبان برسد 1 تن قیر به کسی داده نمی‌شود.

وی اضافه کرد: مجلس می‌گوید قیر را از محل تصفیه خوراک تحویلی به پالایشگاه‌ها از آن‌ها بگیریم، اما اکنون پالایشگاه‌ها بیش از خوراکی که به آن‌ها می‌دهیم به دولت فرآورده تحویل می‌دهند و از ما طلبکارند.

زنگنه با تصریح به اینکه نیروگاه‌های گازی کشور حدود 34 درصد بهره‌وری دارند گفت: به‌زودی برای تأمین کالا‌های اصلی صنعت نفت نظام خرید تضمینی را اعمال می‌کنیم.

وی درباره طرح پتروپالایش‌ها نیز گفت: متقاضیان این طرح تا 17 اسفند فرصت دارند درخواست‌های اولیه خود را ارائه دهند.

وزیر نفت گفت: آیین‌نامه این طرح را ابلاغ کرده‌ایم و درخواست‌ها 60روزه بررسی می‌شود و به پذیرفته‌شدگان تسهیلات خوبی ارائه خواهد شد، اما عامل محدودکننده در این طرح، توانایی صندوق توسعه ملی برای تأمین نقدینگی مورد نیاز خوراک پالایشگاه‌ها است.

زنگنه افزود: در این طرح، بخش خصوصی پالایشگاه را می‌سازد، اما دولت به‌میزان هزینه ساخت پالایشگاه خوراک در اختیار آن قرار می‌دهد.

وی گفت: به‌دلیل نداشتن میعانات دیگر نمی‌توانیم پالایشگاهی مانند ستاره خلیج فارس بسازیم.

وزیر نفت ادامه داد: اکنون 430 هزار بشکه میعانات به ستاره خلیج فارس می‌دهیم که با بهره‌برداری از بخش‌های جدید این پالایشگاه مصرف میعانات آن نیز اضافه می‌شود.

آقای زنگنه گفت: حدود 130 هزار بشکه میعانات نیز به پتروشیمی‌ها می‌دهیم و 400 هزار بشکه به سیراف مجوز داده‌ایم.

وی اضافه کرد: حدود 80 هزار بشکه نیز به پالایشگاه‌های داخلی میعانات شیرین می‌دهیم.

وزیر نفت گفت: آینده پارس جنوبی از این به بعد رو به کاهش است، زیرا با سرعت بسیار زیاد در حال تخلیه این میدان هستیم.

زنگنه متذکر شد: مشکل مصرف سوخت برای حمل‌ونقل را نباید فقط در پالایشگاه‌ها جست‌وجو کرد بلکه بخش مهمی از این مشکل در سامانه حمل‌ونقل و کارخانه‌های تولید خودرو است.

وی گفت: استاندارد بنزین اهمیت کمتری نسبت به مصرف خودرو‌ها برای کاهش آلودگی هوا دارد.

وزیر نفت با تأکید به اینکه مصرف خودرو‌ها باید استاندارد و بهینه شود افزود: اکنون در شهر‌های بزرگ کشور بنزین و گازوییل توزیعی کیفیت مناسب، اما هر شهری ظرفیت مشخصی برای پالایندگی دارد و نمی‌شود در یک شهر با ظرفیت محدود چند میلیون خودرو تردد کند.

زنگنه گفت: دولت پیشنهادی برای سهمیه عید نوروز خودرو‌ها و اصلاح سهمیه‌های بنزین خودرو‌ها ندارد.

وی خاطرنشان کرد: افزون بر استاندارد کردن مصرف موتورسیکلت‌ها در شهر‌های بزرگ به‌ویژه تهران آلاینده‌های ثابتی داریم که باید با آن مقابله شود.

وزیر نفت درباره ماده 12 رفع موانع تولید گفت: دولت 6 هزار و 500 میلیارد تومان برای گازسوز کردن وانت‌بار‌ها و تاکسی‌ها منابع تخصیص داده و قرارداد‌ها در این زمینه افزون بر بانک‌ها با مخزن‌سازان سی.ان.جی. برای ساخت 700 هزار مخزن نیز بسته شده است.

زنگنه ابراز کرد: امیدواریم طرح گازسوز کردن این وسایل نقلیه، امسال آغاز شود.

وی گفت: طرحی نیز برای گازسوز کردن موتورسیکلت‌ها داریم و می‌خواهیم سوختگیری آن‌ها را آسان کنیم تا در صف جایگاه‌های سی.ان.جی. معطل نشوند.

وزیر نفت افزود: تأکید می‌کنم قرار نیست قیمت سی.ان.جی. افزایش یابد.

زنگنه گفت: قرارداد‌های نگهداشت تولید نفت برای 28 میدان در مناطق نفت‌خیز و مناطق دیگر به‌مبلغ حدود 6 میلیارد دلار بسته شده است.

وی همچنین گفت: همه پارس جنوبی و توسعه غرب کارون با اتکا بر ماده 12 رفع موانع تولید پیش رفته است.

وزیر نفت گفت: به مترو و راه‌آهن نیز از این طریق پول داده‌ایم البته راه‌آهن باید صورت وضعیت خود را ارائه دهد.

زنگنه اضافه کرد: گازرسانی روستایی نیز بر اساس این ماده انجام شده است.

وی با بیان اینکه بیشتر قاچاق سوخت در بخش گازوییل است گفت: برای مقابله با قاچاق طرح جی.پی.اس. را بر خودرو‌های عمومی اجرا می‌کنیم، اما اکنون با بارنامه طرح پیمایش را اعمال کرده‌ایم.

وزیر نفت تأکید کرد: سامانه ثبت الکترونیکی معاملات نفتی «ثامن» نیز نقش مهمی در کاهش قاچاق سوخت دارد.

زنگنه گفت: عرضه سوخت از طریق بورس نیز قاچاق گازوییل به‌ویژه به افغانستان را کاهش داده است.

وی اظهار کرد: عرضه ال.پی.جی. کاهش نیافته است، اما از این فرآورده، غیراستاندارد استفاده می‌کنیم.

وزیر نفت گفت: 2 میلیون خانوار که از کپسول گاز برای پخت‌وپز استفاده می‌کنند در ماه به‌طور میانگین 6 هزار تن ال.پی.جی. مصرف دارند در حالی که ما روزی 6 هزار تن ال.پی.جی. توزیع می‌کنیم که به مصرف خودرو‌ها می‌رسد.

زنگنه خاطرنشان کرد: قیمت ال.پی.جی. بسیار ارزان است و ما آن را کیلویی 150 تومان می‌فروشیم، اما به دست مردم حدود هزار و 400 تومان می‌رسد و در عین حال از قیمت بنزین ارزان‌تر است.

وی گفت: سوخت طبیعی ما سی.ان.جی. است و اقتصاد ملی به این گاز بستگی دارد.

وزیر نفت درباره طرح طبقه‌بندی پیمانکاران نیز ابراز کرد: یک سال است که همکاران ما کار کرده‌اند و به‌زودی و تا پایان سال خبر‌های خوبی برای آن‌ها اعلام می‌کنیم.

آقای زنگنه گفت: درباره مدت‌موقت‌ها نیز در یک سال اخیر تغییرات خوبی در پرداخت‌ها به آن‌ها داشته‌ایم.

دیدگاه کاربران

محسن۱۳۲۰۱۸۴۱۰:۵۸:۵۲ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
آقای زنگنه میشه بگید اقدام لجوجانه شما در حذف کارت سوخت چه تاثیراتی بر اقتصاد مملکت داشته؟؟
ناشناس۱۳۲۱۲۱۶۲۰:۴۷:۲۷ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
هیچی فقط از محمود بَدمون می آمد، به .. ملوکانه مان برخورد کار او را ادامه دهیم به درک که بیت المال ضَرر می بیند مال خودمان است
ناشناس۱۳۲۰۱۸۵۱۰:۵۸:۵۴ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
بعدش چی حتما دوباره گرانش میکنید تا 3 سال راحت باشید یک دفعه به خودتان زحمت تولید بیشتر را ندهید تا خودکفا شوید
ناشناس۱۳۲۰۲۰۸۱۱:۱۰:۵۸ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
چه شد آن هجمه های زننده ی آقایان در باب کارت سوخت زمانی که کشور در یک مرحله هزینه ی سهمیه بندی سوخت را اجرا می کند کاملا دور از هوشمندی مدیریت سطح ملی است که آنرا سیاسی کنند و هر طرحی از دولت قبل را به سخره بگیرند .
ناشناس۱۳۲۰۲۱۴۱۱:۱۳:۴۱ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
....فقط عقب بیفتد! همین دروغ خیلی صادقانه محسوب میشه!
ناشناس۱۳۲۰۲۴۶۱۱:۲۹:۰۰ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
اگر روزی نان هم کم شد همین رویه جواب میده
ناشناس۱۳۲۰۲۸۸۱۱:۵۵:۱۱ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
من اگر بجای آقای زنگنه بودم. فکری به حال افزایش تولید بنزین میکردم. نه که از گلو و جیب مردم بردارم صادر کنم. تولید بیشتر یعنی کار بیشتر و اقتصاد پویاتر
ناشناس۱۳۲۰۳۴۷۱۲:۲۸:۲۲ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
جناب وزیر همیشه نفت. به سلامتی که پیشنهادی برای عید نداری. گویا شما ساکت باشی همه‌چیز روال عادی خود را طی می‌کند.
علی کریمی۱۳۲۰۴۳۳۱۳:۱۳:۵۸ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
جناب آقای زنگنه شما با سهمیه بندی بنزین میزان پیمایش خودرو های مردم را کاهش داده اید که این هنر نیست، هنر آنست که با تولید خودرو های پیشرفته ضمن افزایش پیمایش خودروها میزان مصرف بنزین را نیز کاهش بدهید. کشور های زیادی با تولید خودروهای کم مصرف ،هیبریدی و برقی این امکان را برای مردم خود فراهم کرده اند که هم از خودرو های خود به اندازه نیازشان استفاده کنند و هم سوخت کمتری مصرف کنند.
کارمند۱۳۲۰۵۱۷۱۳:۵۳:۰۲ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
سهمیه بنزین برای ما96 درصدی ها بدین که نمیتونیم با هواپیما به مسافرت خارج از کشور بریم ،خانواده رو با ماشین تا شهرستان ببریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس۱۳۲۰۵۷۰۱۴:۰۹:۰۲ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
وای خدا. این اقا دوباره گفت: گران نمی شود. خدایااااا
ناشناس۱۳۲۰۶۱۸۱۴:۲۷:۱۴ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
به پایان هفته و صبح جمعه نزدیک میشویم. . وزیر نفت: "سی ان جی گران نمی شود" . علی برکت ا.. صبح جمعه با خبر می شویم
ناشناس۱۳۲۰۶۵۲۱۴:۴۴:۳۴ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
اين دولت نه توان كارهاي بزرگ را دارد ونه ميخواهد براي رفاه مردم كاري انجام دهداين دولت بيشتر بدنبال فشار وارد كردن بر مردم است افزايش قيمت بنزين در شرايط فشار اقتصادي مردم گواه تدبير دولت است براي فشار بيشتر بر مردم
ناشناس۱۳۲۰۷۲۶۱۵:۰۸:۲۷ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
گران نمی شود!!!!!چقدر این جمله آشناست بخصوص از زبان آقای زنگنه!!!
مجتبی۱۳۲۰۸۰۰۱۵:۴۵:۲۴ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
ایشون همون نبود که می‌گفت امسال بنزین گرون نمی‌شه؟!
ناشناس۱۳۲۰۹۸۵۱۷:۴۸:۳۷ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
حالا کدام نهاد یا اُرگانی باید برای بی نقش کردن کارت هوشمند و ضرر هزاران میلیارد تومانی و توسعه قاچاق سوخت کشور تو را و رئیست را محاکمه کند ؟
دیوی۱۳۲۱۰۲۰۱۸:۰۸:۵۱ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
ممنون از این همه تدبیر شما. تفکر شما و عمل شما برای قرنها الگو است. واقعاً ممنون. شما بی بدیل هستید.
ناشناس۱۳۲۱۲۷۲۲۱:۳۹:۰۳ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
مخصوصا ارتشاء کرسنت ،استات اویل ،توتال ،اعطای قرارداد پارس جنوبی به شریک تجاری قطر یعنی توتال وووو بی بدیل است
ناشناس۱۳۲۱۱۶۰۲۰:۰۷:۳۲ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
جناب زنگنه خود شما بودی که در سال ۹۲ که وزیر نفت شدی گفتی که سهمیه بندی و کارت سوخت بی فایده است حالا چطور شده که بعد از ۶ سال نظرت عوض شده نمیدانم!!!!!
ناشناس۱۳۲۱۱۸۵۲۰:۱۵:۰۴ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
ما که واردات مدیران لایق نداریم، لااقل صادرات مدیران لایقی مانند استاد زنگنه داشته باشیم!
ناشناس۱۳۲۱۲۱۷۲۰:۴۷:۵۹ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
آقای.. مهندس بیژن زنگنه ، 《 چه خوش است گر محک تجربه آید به میان ، تا سیه رو شود هر که در او غش باشد 》 .
ناشناس۱۳۲۱۲۱۹۲۰:۴۸:۵۲ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
همین یک وزیر بی کفایت نشان میده دولت در چه وضعی اداره میشه که این آقا میشه مسئول مبارزه با فساد. ای خدا، ..فساد کرسنت مال ..
سام۱۳۲۱۲۳۳۲۰:۵۶:۱۵ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
سهمیه بندی بنزین در این شرایط و به این شکل اشتباه بود فشارها بر اکثریت ملّت چند برابر شده و دولت و‌مجلس هیچ‌کاری نتوانسته اند جهت کاهش این فشار انجام‌دهند
ناشناس۱۳۲۱۴۰۱۲۳:۲۳:۴۵ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
آقای زنگنه لطفاً فکری برای قیمت کپسول گاز cng کنید که قبل از گران شدن بنزین 1200بود الان به 5500رسیده کپسول ارزون بشه صادرات بنزین برای جیب .. بیشتر خواهد شد و مردم نیز پول کمتری از جیبشون میره
بهزا۱۳۲۱۴۹۹۰۱:۲۹:۱۴ ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
گفتید بنزین گران نمیشود نشد. الانم میگید گاز گران نمیشود. ما میدانیم اینم مثل بنزین گران نمیشود!!!!!!!!!!!!
افشین۱۳۲۲۱۸۶۱۶:۱۷:۳۷ ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
آفرین به اینهمه تدبیر واقعا خسته نباشی !!!!
فرهاد۱۳۲۲۳۳۹۲۰:۰۴:۲۶ ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
..زنگه میگه سی ان جی گران نمیشه، الان که شده ۸ ملیون،از ۱ ملیون پریدرو ۸ ملیون ،خجالت بکشیداگه میدونیدچیه
قلی۱۳۲۲۴۵۹۲۳:۴۵:۴۳ ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
... با بیسوادیش همه چیو به بد کشیده. بگو اگه راست میگی تولیدو بیشتر کن تا درآمدتون بالاتر باشه نه اینکه پا رو گلویه مردم بزارید تا صادراتتون بیشتر بشه..
ناشناس۱۳۲۳۱۳۹۱۹:۲۳:۳۲ ۱۳۹۸/۱۱/۱۸
لااقل روی یه شاخه باشید
ناشناس۱۳۲۳۷۷۵۱۰:۵۸:۱۷ ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
ایشون همون نبود که می‌گفت امسال بنزین گرون نمی‌شه؟! یک وزیر خاک نشین و .. مردمی؟
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. یارانه‌ها واریز شد

  17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  24. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  25. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

    2. یارانه‌ها واریز شد

    3. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

    4. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

    5. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

    6. هجوم تهرانی ها به این منطقه برای خرید مسکن/ واحدهای کوچک هم نایاب شد  

    7. یارانه آبان واریز نشد/زمان واریز؛ نامعلوم!

    8. خودروسازی ایران؛ از دست ایلان ماسک هم کاری ساخته نیست !

    9. همتی: معتقد به اقتصاد دستوری نیستیم

    10. تصمیم اخیر دولت، قیمت خودروهای ایرانی را نجومی‌تر کرد + جدول قیمت

    11. جزئیات جدید از دلیل عدم واریز یارانه آبان ماه

    12. تداوم حیات خودروسازان با پول مردم

    13. افزایش نرخ عوارض ۵ آزاد راه کشور از اول آذر+ نرخ جدید 

    14. قیمت‌های جدید محصولات ایران خودرو و سایپا ابلاغ شد

    15. رونمایی از یک نامه جنجالی/ قیمت خودرو را ۸۰ درصد گران کنید  

    16. موافقت کمیسیون تلفیق با کاهش تعرفه واردات خودرو به ۶۰درصد

    17. گرانی ۴۰ درصدی بنزین، خبر قطعی یا تشویش اذهان عمومی؟

    18. آقای همتی! بالاخره نقدینگی کم است یا زیاد؟

    19. وضعیت پرداخت مفسده‌انگیز حق مأموریت ارزی، به دوران قبل از شهید رئیسی برگشت!

    20. کارمندان دولت حتما بخوانند/ میزان افزایش حقوق ۱۴۰۴ کارمندان ۳۰ درصد می‌شود؟  

    21. قالیباف: همه در کشور برای خلق ثروت جدید تلاش کنیم

    22. فرزین: ۱۲۰۰ همت خلق پول جدید داشتیم

    23.  امکان تک نرخی کردن ارز با توجه به شرایط جامعه وجود ندارد

    24. حمایت وزیر اقتصاد از رفع فیلتر

    25. توضیحات حضرتی درباره افزایش قیمت خودرو

    آخرین عناوین