نقشه رنگ‌بندی تغذیه کشور تدوین می‌شود

  4020822034

وزیر بهداشت بر لزوم تدوین نقشه تغذیه کشور تاکید کرد و گفت: لازم است در این نقشه، مناطق آبی، قرمز، نارنجی و زرد کشور از نظر وضعیت تغذیه مشخص باشد تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در موضوع تغذیه را صورت داده و سیاستگذاری کرد.

نقشه رنگ‌بندی تغذیه کشور تدوین می‌شود

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور پس از ۲۰ سال روز گذشته‎ به ریاست دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در وزارت بهداشت برگزار شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جلسه و در جمع اعضای شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ضمن تأکید بر تدوین نقشه تغذیه کشور گفت: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ماست و برای توجه به تغذیه مردم در مناطق محروم باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود.

دکتر بهرام عین اللهی در بیستمین جلسه شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: لازم است در این نقشه، مناطق آبی، قرمز، نارنجی و زرد کشور از نظر وضعیت تغذیه مشخص باشد تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در موضوع تغذیه را صورت داده و سیاستگذاری کرد.

وزیر بهداشت همچنین با تاکید بر ضرورت ایجاد ارتباط وسیع این انستیتو با بخش‌های دانشگاهی و صنعتی کشور افزود: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ماست که برای آن باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود.

عین‌اللهی عنوان کرد: این انستیتو از نقاط قوت وزارت بهداشت است که علاوه بر تحقیق، در برنامه‌ریزی و اجرا هم نقش دارد و سایر سازمان‌های مرتبط باید از این انستیتو به عنوان اتاق فکر استفاده کنند.

وزیر بهداشت اظهار داشت: مشکل فرهنگی کشور این است که بخش زیادی از سوغاتی‌ها و غذاها دارای قند فراوان هستند که برای سلامت افراد مشکل‌ساز بوده و بیماری دیابت را افزایش می‌دهد. لذا برخی نقاط کشور که مشکل دیابت بیشتری نسبت به مناطق دیگر دارند، باید در برنامه‌ریزی‌ها و تدوین نقشه تغذیه مورد توجه ویژه قرار گیرند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی با اشاره به این که بیماری از طریق غذا و هوا ایجاد می‌شود و باید برای کنترل آن برنامه‌ریزی کرد، افزود: برنامه‌های هر استان برای تغذیه باید خاص آن استان باشد؛ زیرا مشکلات استان ها نیز بومی و وابسته به شرایط هر استان است.

وزیر بهداشت با تأکید بر الگوسازی به عنوان یک راهبرد در تغذیه، اظهار داشت: باید رستوران‌های استانداردی که غذای سالم تهیه و توزیع می کنند، در استان های گوناگون وجود داشته و مورد تشویق قرار گیرند.

وی در پایان تربیت نیروی انسانی متخصص تغذیه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور را اقدامی راهبردی دانست و بر آموزش بهورزان و مراقبان سلامت در زمینه تغذیه تاکید کرد.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. برخی از شهرها، به شهر اتباع تبدیل شده؛ «برخی بی‌علاقه نیستند اتباع را جایگزین نخبگان کنند»  

    2. فرامتن نگران‌کننده اولین نشست خبری رئیس‌جمهور

    3. پرخاش با چشمان بسته!

    4. FATF را به مناقشه داخلی تبدیل نکنید!

    5. وقاحت غربی!

    6. داماد پزشکیان دستیار اجرایی رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور شد

    7. آقای پزشکیان! آمریکایی ها نمی خواهند با ما برادر باشند

    8. تعطیلی پنج‌شنبه به‌جای شنبه؛ برای ابهامات هم پاسخی هست؟!

    9.  سوغات مسافران بی‌فرهنگ برای جنگل‌های هیرکانی/ فقط آشغال!

    10. بلاگرهای مروج بی‌عفتی بازداشت شدند

    11. مصاحبه پزشکیان به زبان کردی

    12. تامین اجتماعی و حقوق بازنشستگانی که تامین نمی شود !

    13. چرا لیبرالها با شریعتی دشمنی می‌کنند؟

    14. انتقاد میرسلیم از عملکرد زاکانی و شورای شهر تهران/ توضیح وزیر علوم درباره بازگشت اساتید اخراجی به دانشگاه‌ها

    15. هشدار حسین شریعتمداری درباره انتصاب افراد زاویه دار

    16. پزشکیان و چالش انتصاب مدیران میانی/ نگاه متفاوت جلیلی به دولت پزشکیان/ نظر کیهان درباره فیلترینگ

    17. نظرات برگزیده مخاطبان الف: ایران نباید همه تخم‌مرغ‌هایش را در سبد روسیه بگذارد/ پلیس باید به وظایف اصلی خود بپردازد

    18. زنگِ زور!

    19. نان گران شد اما مشکلات نانوایی‌های متخلف برطرف نشد!

    20. هنوز وقتش نرسیده؟!

    21. اولین نشست خبری رئیس جمهور/ پزشکیان: تلاش می‌کنیم کمترین خطا را داشته باشیم/ زندگی مردم نباید به مشکل بخورد

    22. بررسی پرونده «بانک آینده» در شورای‌ هماهنگی اقتصادی سران قوا

    23. مساله ای به نام کارشناسان رسمی

    24. اختراع قرن: دانشمندان توانستند در وسط بیابان با انرژی از فضا، از هیچ آب تولید کنند

    25. امام جمعه موقت تهران: آبروی هم را نبریم و برای هم پرونده درست نکنیم  

    آخرین عناوین